- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
az ikea markus mereteben (foleg hattamla magassagban) letrzik olyan szek ami nem mesh hattamlas hanem rendes parnazott hattamlaval rendelkezik? 185cm magas szemely szamara ami tamasztja a nyakat fejet is....?
-
beach head
senior tag
Továbbra is kérem a 185 cm magas sorstársakat ha tudnak olyan székről ami legalább hátul fejközépig érő támlával rendelkezik, és legalább 120 kgt bír linkeljék
Köszi!
-
beach head
senior tag
hát ez szuper... akkor nem is tudom milyen széket vegyen az ember ami megfizethető... már ha mondjuk 185 cmvel talál olyat ami nem a tarkójáig ér. A legtöbb áruház meg még a támlamagasságot se képes leírni.
Külön elszomorít, hogy a munkahelyen 200000- ftos székeket használunk. 1-1,5 év alatt nagyon sok eltört, meghasadt, kilazult a karfája... erősített intenzív használatra szánt székek...
Akkor végülis mire számíthat az ember ha otthonra akar magának olcsóbban beszerezni valamit. -
beach head
senior tag
Sziasztok, 12 órás ülőmunkában vagyok, home officeban jelenleg, keresnék egy széket ami nem túl drágán de azért bírja a strapát. Fontos lenne a magas háttámla mert 187 cm vagyok. És persze ha 120 kg terhelhetőség is, illetve hogy tartsa is a derekam/hátam. Sajnos nem sok megoldást találtam a neten, főleg nem olcsón. Egyelőre az ikea markus ami talán jó lenne támlamagasság alapján, bár nem tudom mennyire tartja a hátam eze a hálós háttámla, jobban preferálom a tele támlásakat. Mekkora ennek az ülőfelülete? 47 cm az ülésmélység (ennyi pénzért lehetne mélyebb is), de milyen széles?
Ennél esetleg akad olcsóbb valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest