- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4158 üzenetére
Te is abban lennél, ha fejbek*rtak volna már egy kurv@nagy macskakővel.
De hát szerintem te még a szobádból sem mozdultál ki. -
Anal
tag
válasz
DdavidHero89 #4195 üzenetére
A gárdisták nem "rossz arcok", csak ugye megy velük a jogi herce-hurca, újraalapítás stb. A másik ugye magánterületre nem léphetsz be holmi indokkal, oda kell, hogy bűncselekmény is "legyen"... ha nem mentünk volna akkor nem lett volna ez sem megkíméltük volna egymást... de 100 szónak is 1 a vége ez sajnos p o l i t i k a.
-
Anal
tag
válasz
DdavidHero89 #4032 üzenetére
Hát igen, tisztán kivehető, hogy a fogával is szokott bontogatni sört
-
Anal
tag
válasz
DdavidHero89 #4182 üzenetére
-
Vandit.
addikt
válasz
DdavidHero89 #4169 üzenetére
Erre megvan a reális esély, egyre többen mennek rendőrnek... Ráadáusl mivel olyan szakközépbe mennek eleve, még felvételizniük sem kell vagy legalábbis sokkal könnyebb nekik. Amikor én 2 éve felvételiztem már, akkor is minimum a fele az volt. Szerencse, hogy meggondoltam magam.
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4163 üzenetére
Nem kell a gyorslinked, nemsokára megkapom a moderátori jogkört, onnantól Neked Sanyi.
Anal
Nem ismered az előzményeket. -
DdavidHero89
csendes tag
válasz
Aki nem olvassa folyamatosan a fórumot annak érdemes ezt megnéznie!
Lehetséges, hogy ebben -->>>>>[link] a hozzászólásban található dolgok igazak és azért váltottak ki ilyen heves reakciókat Mr. Policé urakból!
-
biggamer
veterán
válasz
Ha ott lett volna, már nem tudnál mivel írni.
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4152 üzenetére
Itt a lehetőség, változtasd meg a világot!
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4152 üzenetére
Ismételni tudom magamat: te beteg vagy! És még azt is hiszed, hogy látsz annyit, mint én... Pfff...
Részemről vége, de neked még úgyis lesznek hozzászólásaid...
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4104 üzenetére
Te kis hülye gyerek, azt sem tudod mik a felvételi követelmények!
Kicsit tájékozódj mielőtt megszólalsz. Remélem ismered már a számokat, mert fogok említeni párat. Amikor én kezdtem, 5000 jelentkező volt, és 90 embert vettek fel (Rendőrtiszti). A Rendészeti Szakközépiskolákba is 1000-1500 jelentkező szokott lenni a 150 helyre. Volt olyan évfolyamtársam, aki ötödszörre(!) tudott csak bekerülni hozzánk.
Úgyhogy állj inkább a tükörrel szemben és parasztozd magadat. -
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4107 üzenetére
Hááát ja.
De mi vagyunk a hülyék.
Nemzetiségi műsorok minden nap a TV-ben / román, szlovák, német stb / , nemzetiségi házak tömkelege, nemzetiségi napok és fesztiválok oszt ezt kapjuk érte.
Meg is érdemeljük, nyaljuk csak a seggüket.
Meghálálják sokszorosan. -
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4097 üzenetére
Szerintem ha ráhúzod magadat, már nyugodtan elindul6tok az útra, akkor legalább majd szó szerint lehet értelmezni a masina nevét.
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4080 üzenetére
Miért is ?
És kinek szól egyébként a hsz ? -
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4053 üzenetére
És szerinted rád mi illik ennek alapján ???
[link]
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4050 üzenetére
Ha te engem eszköznek nevezel, akkor egy műremek címe jut eszembe...
És én téged "Minek nevezzelek"?
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4032 üzenetére
Te még hiszel a mikulásban?
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4028 üzenetére
ügyes fiú vagy
-
Vertigo18
addikt
válasz
Te olyan beteg vagy, hogy le se reagálom... Méghogy gépkocsizó szolgálat! Pfff!
-
Bubu79
addikt
válasz
Te tele vagy tuti ötletekkel, melyekkel képesek lennénk világot megváltani - nem is értem hogyan nem kerültél még vezető beosztásba valamelyik rendvédelmi szervezetnél.
A bibi csak annyi a gondolatmeneteddel, mást sem látni bennük, mint egy riadt 12 évest, amint éppen azon ábrándozik, hogy úgyis kitekeri a matektanárnő nyakát amiért képes volt pénteken első órában dolgozatot iratni, és persze utána rögtön a tanári többi lakóját is végigveri - csak úgy a miheztartás végett.
Mikor veszed észre vége, hogy felnőtteknek szóló fórumon vagy, ahol kevés az apucitól, szomszéd Géza bácsitól hallott kemény szöveg ( amit alighanem cseppet tévesen is idézhetsz, mert alighanem ők is tudják, hogy az önbíráskodást a törvény bünteti )?.
Ami okosságot eddig elhintettél itt, az nem mutatott mást, csak egy rendőrgyűlölő elvakult Vérpistikét, aki csakazértis megmutatja, hogy ő aztán arc nélkül, név nélkül jól be tud szólogatni a csúnya bácsiknak.
Wake up Neo - this is the real world, not the Matrix
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4024 üzenetére
Ezért meg kell mérgezni, mert az a kutya javát szolgálja... És persze emberséges...
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4017 üzenetére
Jah, mert a kutya a hibás...
-
Vandit.
addikt
válasz
..és ezért a kutyát kell megmérgezni??
Te is ügyes gyerek vagy.
-
AMD Power
titán
válasz
Ezt azért ne... jó...
-
szasanyi
félisten
válasz
DdavidHero89 #3992 üzenetére
Tulajdonképpen nem is számítottam másra. Részemről befejeztem a OFF-olást és a veled való "beszélgetést" is. Ford Ferlin után szabadon: olyan veled beszélgetni, mint reszelővel rejszolni.
-
szasanyi
félisten
válasz
DdavidHero89 #3989 üzenetére
A hsz-eid alapján úgy látom, a te agyaddal inkább gond lehet.
De ha ezt nem hiszed, olvasgasd a hsz-eidet, utána meg #3974 hsz-emet.
Egy dologra még felhívnám a figyelmed, hátha ez még így, ebben a formában nem jutott eszedbe: amit itt (vagy bárhol leírsz), NEM engem minősít. Ha meg nem úgy gondolod, akkor NE is úgy írd!
Javaslom fontold meg ezeket, mielőtt legközelebb megnyomod azt az OK gombot. -
szasanyi
félisten
válasz
DdavidHero89 #3973 üzenetére
És te mit teszel valamit annak érdekében, hogy ne kelljen, és/vagy ne lehessen ilyet tenni? Tanultál annyit, hogy beleszólhass? Teszel más olyat a társadalom asztalára, ami bármiben előre lendíti ezt a dolgot? Egyáltalán: mit csinálsz a kritizáláson kívül?
Komolyan érdekelne, hogy te és a hozzád hasonló "kritikusok" mit csinálnak azon kívül, hogy méltatlankodnak, elégedetlenkednek, és köpködnek. És az most nem szempont, hogy jogos-e a kritika vagy nem (van amikor jogosan, ez is kétségtelen), hanem hogy TI MIT TESZTEK? Mert az tudom, a rendőrség mit csinál, hogyan, miért, és nagyjából azt is miért nem jobban.
Ha elég intelligens vagy, hagyod a mellé beszélést, a köpködést valamint az ez esetben felesleges személyeskedést, és korrekt választ adsz. Ugyanis kívülállóként, ismeretlenül, felelősség nélkül kritizálni és megmondani a "frankót" nem nagy kunszt.
-
kételkedem
addikt
válasz
DdavidHero89 #3970 üzenetére
Veled szemben a cikkben szereplő Lázár jános azt is elmondja, hogy szerinte mit kellen tenni.
"Lázár János arról is beszélt, hogy 2010. szeptember 1-jétől új illetményszabályok és új jövedelemviszonyok kellenek, hogy legyen elegendő számú és minőségű, utcán szolgálatot teljesítő, illetve bűnügyi munkát végző rendőr. Mint mondta, abszurd, hogy ma Magyarországon tízezer rendőr főtiszt van és 2.600 körzeti megbízott.
A politikus arról is beszélt, hogy filozófiai változást is akarnak a rendőrségnél, mert a megváltozott világhoz alkalmazkodva rugalmas rendőrségi szervezetre van szükség.
Új dolgokat kell létrehozni, nem régieket leporolni. Egyértelmű, hogy a terepen kell sok rendőrnek lennie. Magyarországot kistérségi egységekre kell felosztani, egy csoportba 13 rendőrt vezényelni, akik közül kilenc járőr és négy gépkocsivezető. A mostani 2.600 helyett így 7,5-8 ezer körzeti megbízott lenne, s ezzel erős állandó jelenlétet lehet garantálni - foglalta össze Lázár János."
Még mindig nem értem, hogyan jön ez a fórumban megforduló rendőrökhöz!? Ők belülről látják a problémákat. Sokkal többet tudnak a rendőrség működéséről mint egy kívűlálló. Folyamatosan azt hangoztatod, hogy vegyék észre magukat! Ezzel sem tudok mit kezdeni. Mit vársz azoktól, akik néha ide írnak? Mit kellene tenniük?
-
lúzer
veterán
válasz
DdavidHero89 #3946 üzenetére
nem a munkanélküliséggel kezdődik az a bizonyos stílus, hanem a bandázással, kötekedéssel, segílyért üvöltözéssel, némi kresztábla lopással.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
DdavidHero89 #3903 üzenetére
és mi nem vagyunk JOGKÖVETŐ állampolgárok
Az úgy lett megcsinálva hogy ha betartják kitör a káosz (gondoljatok a közlekedésre)
-
szasanyi
félisten
válasz
DdavidHero89 #3925 üzenetére
Ez eléggé Rejtősre sikerült hsz... már, ha tudod miről beszélek. A többi hagyjuk inkább.
-
szasanyi
félisten
válasz
DdavidHero89 #3920 üzenetére
Nem kellett volna... bár de az elismerés mindig jól esik.
1et viszont nem értek: miben van igazad?
Vandit.: ha hallgattál volna... nem vagyok rendőr.
samfishR: lehet, de várjuk ki a végét. De nem biztos, hogy túl sokan lesznek annyi hiteles információ birtokában, hogy ezt kijelenthessék.
-
Bubu79
addikt
válasz
DdavidHero89 #3664 üzenetére
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #3708 üzenetére
" Szólok Biggamernek mert személyeskedés folyik " [link]
Tudod nagyon jól, hogy kisbetűvel írom a nick nevemet.
Végig.Ja, csak most nézem, hogy a neved végén a szám nem 98 hanem 89.
Ezer bocs.És légyszi használd az OFF-ot.
Több módszerrel is előtudod idézni.
Vagy a kódok közötti gombra klikkelve vagy az OK gombtól balra lévő első gombra kattintva.Próbáld csak meg.
-
S e t h
nagyúr
válasz
DdavidHero89 #3711 üzenetére
Az előbbi kép amit magadról linkeltél hová lett?
Így nehéz reagálni ha folyamatosan változtatod a hozzászólásaidat, bár számodra biztosan megvan ennek is a varázsa.
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #3669 üzenetére
" ne is mondjátok, hogy ti is emberek vagytok " ---> [link]
Ez igen.
Csak a jó neveltségem tart vissza, hogy válaszoljak neked. -
S e t h
nagyúr
válasz
DdavidHero89 #3689 üzenetére
Hát kiváncsi vagyok ,hogy a te adód hová kerül elosztásra a büdzséből, de van egy olyan érzésem , hogy nem sok zsemlét vennék belőle hehe.
-
S e t h
nagyúr
válasz
DdavidHero89 #3675 üzenetére
Állította vki az ellenkezőjét?
Egyébként tévedés ne essék, én a közrendért vagyok inkább és nem másokért.
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #3666 üzenetére
Alaptalan dolgok miatt ilyen a véleményed pl. rólam!!!
Ezzel vitatkozz!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
DdavidHero89 #3647 üzenetére
Elsőre elég lenne, ha komolyabb szűrést vezetnének be.
De, ameddig ilyen a rendőrség megítélése, addig nehéz válogatni a jelentkezők közül...
#3637 hossszú!
Találgassunk melyik lehet?#3632 jer1cho!
Valószínűleg az egyik nagyon világos megyében vannak ezek a kisvárosok.Milyen érdekes szám van abban a fura alakú csíkos izében, ott jobb oldalt lenn.
Érdemes itt körülnézni.
#3646 a Csabibácsi!
Érdemes itt körülnézni.#3644 Khelben!
És milyen igazad van.Amúgy a poros jelzőt Bubu79 írta elsőnek.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
DdavidHero89 #3647 üzenetére
Két éves képzés, összesen 3 hónapos a képzésük mindenestől.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
DdavidHero89 #3633 üzenetére
Jó látni, hogy van még jókedv itt kéremszépen!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Szóra sem méltatom... sállálá...
-
Vandit.
addikt
válasz
...há' hogy a vásázók e' ne vidzsék...
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #3378 üzenetére
Mi van veled ember, ezek TÖRVÉNYEK amiket mi alkalmazunk, nem mi találtuk ki, hogy mindegy milyen okból hajtott gyorsan meg kell büntetni!!!
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #3337 üzenetére
Van aki szerint oda kell állnia a Rendőröknek, mert a tiltást nem veszik figyelembe a gépkocsi vezetők...
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #3325 üzenetére
Ez persze nem személyeskedés...
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #3316 üzenetére
Pedig nem kell hozzá főiskola.
Vagy mégis. -
kételkedem
addikt
válasz
DdavidHero89 #3310 üzenetére
DdavidHero89
Csakénvagyok
Ha tényleg ennyire nem bírjátok a rendőröket akkor csak a hangulatért jártok ide?
Nem akarok személyeskedni, flémelni vagy kötekedni, csak úgy érdekel. -
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #3310 üzenetére
Az ALAPELVEK-ben benne van, hogy topicban TILOS a politizálás, a személyeskedés stb...
Viszont mint már megszokhattuk ezen tiltások nem vonatkoznak személyedre, mivel Te törvényen kívüli vagy.
Rád nem vonatkozik sem a KRESZ sem a törvény sem más fajta irányelv.Gondolod Te.
Csakénvagyok
Senki nem mondta, hogy szabálytalankodjon.
Tudja, hogy a szabálytalanság szankciókat von maga után mégis elköveti, tehát " marha ".
A " marha " pedig köztudottan tejet ad.
Akkor hol itt a probléma.A provokálásokról pont Te papolsz itt ???
Hónapok óta ezt csináljátok a kedvenceddel.Ja, ha nem a topic témájával összefüggő hsz-t írsz, akkor legyélszíves OFF-ba tenni a hsz-edet.
És jó lenne ha átolvasnátok az alapelveket mégegyszer, ha egyáltalán elolvastátok már egyszer is.
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #3285 üzenetére
Engeded, mert jogkövető magyar állampolgár vagy, és nem tehetsz mást.
-
a Csabibácsi
csendes tag
válasz
DdavidHero89 #3285 üzenetére
A kérdés már csak annyi hova kerül a tej??
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #3283 üzenetére
" nem vélik el "
Ez mit takar ???
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #3280 üzenetére
Sajna egyes emberkék meg törvényen kívülinek tartják magukat, sőt a többieket még lázítják is.
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #3277 üzenetére
Menjenek azt szakadjon rájuk a híd!
Nehogymá' ezért is mi legyünk a hibásak. -
S e t h
nagyúr
válasz
DdavidHero89 #3266 üzenetére
Ez a felvételi szűrőrendszer elégetelenségből fakad plusz a rendszerváltás óta eltelt időszak valamennyi kormányának hibája mivel nem volt érdekük hatékony rendőrség létrehozása.
Rendszerváltáskor szétverték az addig jól működő rendőrséget, lefejezték az állományt, mert ugye aki a szocializmusban szolgált az jó ember és rendőr nem lehet.
Meg lehet nézni most milyen emberek dolgoznak az állományban, azok szégyene akik ide juttatták a rendőrséget. -
S e t h
nagyúr
válasz
DdavidHero89 #3243 üzenetére
-a rendőrök vadásznak, mégpedig bunkón.Szolgálatba lépés előtt a vadászat alapszabályait beszélik ált valamint az alpári viselkedést gyakorolják. hogy ne okozzanak csalódást a jogkövető állampolgárnak.
- a rendőrt a munkája során kizárólag az önmagának okozandó jó érzés vezérli, ezért kéjes mosollyal üdvözöl minden olyan intézkedést amely a kvótája által meghatározottakat eredményezi
-köztudomású, hogy a rendőrség alapvető funkciója az útpénz szedése, ezért sok helyen bevett szokássá alakult, hogy a jogkövető állampolgárokat úgy üdvözlik: Jó napot kívánok(nyál sercintése a fogak között a talaj irányába a taplóság hiteles alakítása végett), itt ennyi a vám.
- szolgálati kutya hiányában a rendőrök kötelesek ugatni, ami a kommunikációjuk mindennapi részévé vált.
- a rendőr az intézkedés alá vont jármű nagyságának és értékének függvényében eltekinthet az intézkedés végrehajtásától abban az esetben ha úgy tarjta kedve(szolgálati szabályzat)
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #3253 üzenetére
ne tedd!
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #3243 üzenetére
Ez durva hozzászólás volt!
Mi az, hogy be lettek "csicskítva"??? Én az ilyet, ha a helyszínen okoskodik, simán feljelentem, aztán már nem az én gondom, és 5 perc alatt megvan. Onnan pedig már a szabálysértési előadó gondja az egész. Persze, ha Ő lett "becsicskítve", és nem ad rá rendes bírságot, akkor te azt mondod, hogy én is be lettem "csicskítva"! Pedig én minden tőlem telhetőt megtettem, hogy a maximális bírságot kapa! És te mégis ugyanaz a kalap alá veszel mint az, aki tényleg "becsicskul", bár ezt a fogalmat még mindig nem értem...
A rendőr meg azért áll oda, bakker, mert azt az utasítást kapja! Vegyétek már figyelembe, hogy egy 12 órás szolgálat minden percében le van írva, hogy hol kell lennem, ha nem ott vagyok, akkor bűncselekményt követek el! Ugyan melyik rendőr kockáztatná, hogy "csináljon" egy bírságot azzal, hogy közben bűncselekményt követ el??? Semelyik! Szídd a főnökét, aki odaállította, ne az összeset!
A "fejjük a parasztot" megszólalásodat pedig azért nem értem, mert ma mindenhol ez megy az országban, te mégis kipécézted a Rendőröket! A politikusok egy tollvonással lehúznak rólad havi 30-40k-t, te mégis a Rendőrséget szidod, amiért szankcionálja, ha elkövetsz valamit...
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #3234 üzenetére
Amúgy engem is megint megbüntettek parkolás miatt, és? Befizetem, nem háborodok fel, nem pampogok. Annó mikor még én sem voltam rendőr, motorozás miatt nekem is voltak gondjaim a rendőrökkel, és? Ez volt a dolguk. Nem háborodtam fel hogy lekapcsoltak.
[ Módosította: 7 ]
-
szasanyi
félisten
válasz
DdavidHero89 #3198 üzenetére
Gumicsont.
-
szasanyi
félisten
válasz
DdavidHero89 #2999 üzenetére
Ebbe a hsz-ba mind a 20 éves élettapasztalatodat beleadtad, ez meg is látszik. De evidens dolgokat nem kell elmondani, attól evidens... tudod? A féligazságok meg ráadásul nem is azok. Mert te mind2tőt egyformán kezeled úgy tűnik.
Az neked újdonság, hogy a Rendőrség, a Rendőr nem azt csinálja amit akar, vagy ami neki szimpatikus? Hm?
Tanulj, tudj, és akarj is tenni érte, hogy ez pozitív irányba változzon! Mondjuk 10 év múlva még iróniából se tudjon senki hasonlót mondani. Fölösleges duma, és demonstráció nem lendíti előre ezt a dolgot, bármit is mondtak neked, úgyhogy elmondom neked: az az út nem oda vezet.Sőt, az sem elég ehhez, hogy a kuruc.info -t olvasod. Vagy azt hiszed, ott vannak a nagy, megkérdőjelezhetetlen igazságok? Mindenben van igazság, és hazugság... jó, és rossz. A lényeg az, ki és hogyan manipulál ahhoz, hogy melyiket vedd észre inkább, és melyik mellé állj és tedd magadévá nézeteit. És akár vonulj érte az utcára, akár a saját károdra, ahol a csúnya rendőr bácsik intézkednek veled. Kibicnek és a hülyének semmi sem drága ne feledd! Bízom benne, hogy egyikhez sem tartozol, és érted mi a lényeg.
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #2999 üzenetére
látom még te is egy lázadó kisgyerek vagy...
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #2992 üzenetére
undorító ez a szöveg:
"Megjegyzés: A rendőrök parancsot kapnak, de néha rá is játszanak + ezek után hogy 57el megyek és megbüntetnek ne várjanak a megbecsülésre az egyenruhájuk most már egy viccel egyenlő. De ők tudják, hogy lehet elrontani valami"
És egyébként is már 1000szer átbeszéltünk...
mod: ja egyébként tudtad hogy az 50 az 50, és nem 51, nem 52 még csak nem is 57!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DdavidHero89 #2992 üzenetére
Milyen politikai hovatartozásról beszélsz? Minden politika tiltott itt, az MSZP -t dicsőítő kommentek is törölve leszek, a szidók is, és ugyanez igaz a többi pártra is. A törölt hozzászólások nem tűnnek el, mi továbbra is látjuk őket, tehát csak olyat írj, amit bizonyítani is tudsz, amúgy ez nem idevaló, a moderáció jogosságát vitatni van külön topik.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robot fűnyírók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest