- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
matezzo
csendes újonc
Miz gondoltok, esetleg korábbi évek tapasztalatai alapján, várható vmi jó blackfriday akció akár az amazonon, vagy a magyar boltokban?
Még egyelőre vacilálok a 3s és sima 3 között, nem sokára a 3-asból már csak az 512-es lesz, de ez van.
Szivesen venném, ha valahol lenne lehetőség kipróbálni a kétféle lencsét, de gondolom nem nagyon van. -
matezzo
csendes újonc
Kösz a visszajelzéseket!, másoktól is pont ezt olvastam, hogy aki egyszer a pancake-t kipróbálta sose "menne vissza".
Egyelőre Mo-n nem jelent meg az 512-es questnél az áresés, de nem baj, úgyis év vége felé terveztem beruházni, és tárhelyre szerintem szükségem lesz.Egymásik laikus kérdés: nekem nincs igazán erős pc-m, van egy porosodó egy gtx 1050-es kártyával, meg egy laptop, amit használok, szintén 1050-essel. Ezekkel gondolom a pcvr felejtős?
Az unreal engine-el szoktam szórakozni, mennyire tudnám kihasználni így az UEVR-t? Nem is annyira a játékok érdekelnek, hanem különböző realisztikus vr környezetek. -
matezzo
csendes újonc
válasz Márton #62415 üzenetére
Van olyan bolt, ahol ki vannak rakva esetleg?
Hú, sok sok éve nem néztem mennyibe is kerül egy asztali vga, most ledöbbentem kicsit.. azt hiszem az asztali gép porosodhat tovább, jövőre terveztem egy laptop cserét 4050-4060-as kártyával.. talán az használható lesz valamennyire.
-
matezzo
csendes újonc
válasz zsalesz #62504 üzenetére
CSak annyi, hogy mennyi telepített játék fér rá egyszerre. PCVR-nál nincs jelentősége. A legtöbb standalone játék kicsi, de újabban jönnek ki 20-30gb-osak. Persze ezeket is lehet cserélgetni.
Mindenesetre q3-ból nemsokára már csa 512-es lesz, q3s ből meg nem éri meg 256-osat venni, mert +33%-al drágább, mint a 128-as -
matezzo
csendes újonc
Fel lehet a 3 és 3s közötti különbséget többféleképpen fogni. Mondhatjuk, hogy ugyanaz a lencse csak kicsit jobb hardverrel mint a 2-es, de mondhatjuk azt is, hogy ugyanazt tudja mint a hármas csak kicsit rosszabb lencsével. Nem csak sebbességben upgrade a 3s a 2-vel szemben, hanem mixed reality képesség, jobb hand tracking például.. és akkor majd fele annyiért mint a 3 (persze kevesebb tárhely stb stb..) Nálam a kérdés, mennyire fog csak porosodni pár hónap után, mert arra jobb az olcsóbb is..
Amúgy én is BF-re várok, addig kitalálom melyik legyen -
matezzo
csendes újonc
Rászántam magam, hogy rendeljek egy vr szemüveget, rájöttem, hogy a 3S teljesen elég és megfelelő lesz nekem, úgyse fogom többet használni heti pár óránál.
Szívesebben venném magyar boltból, de itton 168e a legolcsóbb, amazonról meg 350 euróért-ért jön, ahogy nézem a végösszeg szállítással együtt ugyanaz a német meg az olasz boltból, van esetleg egyéb szempont, ami miatt érdemes egyiket másikat választani? esetelg olcsóbb alternatíva?
illetve ha már ilyen közel van a black friday elképzelhető, hogy lesz rajta némi akció? Mit gondoltok?
-
-
matezzo
csendes újonc
Azt terveztem, hogy megvárom a black friday-t a vásárlással, de írják, hogy jan 15-ig ingyenesen visszaküldhető. Persze nem szeretnék ezzel vacakolni, ha nem hibás a termék, de amazonnál nincs olyan, hogy ha x időn belül olcsóbb lesz akkor a különbözetet jóváírják? Mert ha mondjuk leakcióznák egy olyan 10-20%-al azért már elgondolkoznék a visszaküldésen.
b kérdés: érdemes nekünk Mo-ról előfizetni az amazon prime-ra? amúgy nem valószínű, hogy rendelnék mást, szóval az ingyenes hónap után lemondanám így is úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest