- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
-
Steve1207
veterán
-
kerti008
aktív tag
válasz
icemad #62000 üzenetére
Az egyszer beallitod es kesz azt jelenti hogy felrakod a fejedre, beallitod a szemtavolsagot mm-re (mert kiirja a szamot) megkeresed a sweetspot-ot, meghuzod a fejpantot, megnyomkodod a kijelzot hogy minnel kozelebb legyen a szemedhez. Kb 15-20 nasodperc . Ha jol raktad fel nem fog lecsuszni mert akkor elmegy a sweetspot jatek kozben. Bonyolultabb ? Igen az . Viszont szep kepe van. Ezert is irtam kerjetek kolcson egyet mert az ara Quest3 szinten van.(amazon 30 nap meg mukodik?)
-
kiskuplung
őstag
válasz
icemad #61895 üzenetére
Ezeket szerintem senki nem fogja portolni, de vannak/lesznek hasonlók:
Dungeon Keeper -> Underworld Overseer.
Populous -> DeisimVan még ilyen is : Homeworld: Vast Reaches.
-
gulasoft
őstag
válasz
icemad #61543 üzenetére
Marha sokan visszavitték, mert a marha nagy hype után kiderült, hogy semmire nem jó, 2 óra alatt lemerül, irtó béna és lassú a kézkövetése és a hatodáért kapni lehet q3-at ami majdnem ugyan annyit tud és tök jól lehet vele játszani is. Na akkor fel is lépett egy készlethiány és a sok fasz felvásárolta, majd kétszeres áron árulta, csak ez egy hónap alatt megoldott lett, remélem ott rohad a sok szemétládán a felvásárolt q3.
-
Dr.NX
addikt
-
válasz
icemad #60574 üzenetére
Én pont kifogtam egy bontatlan dobozban árult 128GB-os darabot ebayen 330 fontért. Igaz még nincs itt, 0 feedbackes "eladó" - remélem nem lesz gond vele.
Valahol osztják ezeket promóban és kerülnek fel bontatlan példányok.A fertőtlenítősdi mellett azért se vennék, mert ki tudja, mennyire b.cta szét a kábelt és az akksit az előző tulaj, ill ha hiányzik, az is pár EUR/font.
Jól hangzik az 512, de én lemondtam a hajszolásáról, senki se akart 450 font alatt ilyet eladni. A tárhely-hiányt meg megoldom okosban.
-
Necc
addikt
válasz
icemad #60574 üzenetére
Hááát... fertőtlenítőszer azért legyen nálad, és vigyázz a biztonság kedvéért hogy isopropil alkohol ne érje a lencsét, ha műanyagból van, azt szétmarja.
Gyári töltőkábel szerintem csak egy sima type-c type-c kábel, ha gyári töltő hiányzik, akkor egy USB-PD képes töltő kell, 20w-os talán? (tulajok majd korrigálnak)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged