- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
gyugyo79 #66997 üzenetére
Igen ma olvastam sokat a témában. Ahány ház, annyi sávszél.
Kiderül, ha megjött. (Bár nem elsődlegesen VR-hoz vettem, szóval szerencsére nem dőlök a kardomba, ha ahhoz nem lesz jó. 1080p 60fps képet ha átvisz Moonlight-ban 30mega bitrate környékén a 3 méterre lévő ágyba, már jó leszek.)
-
0utsider
tag
válasz
gyugyo79 #65246 üzenetére
Hmm... Én 6e-re emlékeztem, mivel annó direk úgy kerestem.
Valószínűleg igazad van. Bár ha tényleg csak LAN-on érzékelhető lényegi különbség, akkor végül is nekem mindegy. Nincs itthon helyi háló kialakítva.
Továbbá az itthoni net is belefér ebbe az átviteli sebességbe. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
gyugyo79 #63871 üzenetére
Damn.... Köszi a leírást! Végigtúrtam a teljes rendelési infót és a Q3 termékoldalát is ahol vásároltam, de semmi nem volt róla. Még értékelések között sem említették..
De még az Amazon.it keresőben is mindenféle kulcsóval próbálkoztam, néztem GamePass ajánlatokat de sehol nem volt semmi, én is erre gondoltam hogy berakok valamit a kosárba és megpróbálom rátolni a kupon kódot de azért nem tettem mert ha beaktiválnám onnan már nem lesz visszaút...
Az a 20% tényleg nem sok, pláne ha eleve sokkal drágább... Pedig elfért volna itthon még egy XB controller meg a GPU-t is szeretem, épp egy éve járt le a 3 éves előfizum de azóta nem újítottam mert nem találtam kellően jó ajánlatot, a régi jó öreg Gold os előfizetés konvertálása asszem megszűnt vagy nagyon megdrágult a 3-4 évvel ezelőtti állapotokhoz képest. -
gulasoft
őstag
válasz
gyugyo79 #63856 üzenetére
Ja egyébként egy év lenne rá, de mivel európában vetted, ezért 2 év mert ez a törvény, és azt az amazon betartja ha meta nem is tenné. De szerintem nincs sok hibás termék, ha meg hibás pixel vagy hasonló van az hamar kiderül, és 30 napon belül azthiszem mindenféle indok nélkül vissza lehet küldeni.
-
zsozsa74
őstag
válasz
gyugyo79 #63793 üzenetére
Én ötször annyit is adtam volna érte, de komolyan!
Nekem, aki 99%-ban pc-hez kötve használom a VR-t szimezésre, egy agyf.sz volt ez az egész aksis/töltősdi. Eddig a CV1-el, G2-vel megszoktam, hogy be van kötve a pc-re, aztán addig tolom, míg ki nem ég a szemem. És 3.5 (talán 4)óra alatt nekem még nem ég ki, mert kb. annyit bírt a hiperszuper Kiwi kábelemmel. És ugye előbb-utóbb az aksi teljesítménye csökkenni kezd...
Amúgy meg azért voltam rohadt mérges, mert ezenkívül nekem nagyon bejön a Q3 minden szempontból. És akkor egy ilyen légy kerül a levesbe... Szóval nekem ez a kábel az év hardvere!
-
a2d2
addikt
válasz
gyugyo79 #63748 üzenetére
Tehát akkor ami éppen szerepel a meta+ játéklistában azt nem lehet megvenni.
Plusz azokat sem lehet megvenni amik véglegesen a tiéd lettek a meta+ előfizetéssel.
Az exclusive deals pedig amit mi (nem előfizetők) is látunk azok a játékok nem szerepelnek a meta+ gyűjteményben és meg is tudjátok őket venni akciósan.
Mert így egy fokkal jobb a helyzet, igazából a legelső pont lehet fájó, de olyan sokszor van akciózás hogy simán kivárható egy újabb akció az előfizetés lejárta után.
"Azt nem tudom, hogy ha megint előfizetek XY kihagyás után akkor tudok e játszani azzal a játékkal ami akkor már nincs benne a katalógusba, de az előző előfizetés alatt a könyvtáramhoz adtam."
Szerintem ez tuti így van, különben még annyi értelme sem lenne ennek az "örökre a tiéd" dolognak mint most. -
a2d2
addikt
válasz
gyugyo79 #63745 üzenetére
Szerintem írjatok a supportnak. Én most is találkoztam olyan játékkal (7th guest) ami 29.90, de alatta ott van hogy ha meta+ előfizető lennék akkor csak 23$ lenne. Ha nem lehet megvenni akkor ez egyszerű félrevezetés. Főleg ha valaki esetleg azért befizet egy hónapot hogy behúzzon egyszerre több akciós játékot is a segítségével.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
gyugyo79 #63740 üzenetére
A mentéseid 100% hogy megmaradnak, ha később megveszed.
Ha jól értem akkor van meta+ előfizud, és most valami le van árazva, és ezen az áron megszeretnéd venni most hogy meglegyen meta+ után is?
Szerintem maximum másik fiókra tudod megvenni. Viszont akkor ugye a mentések nem lesznek meg.
Kicsit tényleg nehéz kibogozni amit írsz, valószínűleg ezért nem olyan segítséget kaptál, ami válasz neked.. Én is csak tippelem hogy a kérdésedre válaszoltam. -
gulasoft
őstag
válasz
gyugyo79 #63738 üzenetére
3* olvastam el a bejegyzésedet de nem volt teljesen világos mit akarsz megvenni meg hol.
A meta+ -ra ha előfizetsz, akkor nem kell megvenni azokat a játékokat amik benne vannak. Telefonon bemész a bal felső sarok-ban a store-ba utána jobb oldalt kicsit lejebb a menüsorban a quest+-a.
Ott a mostani havi 2 játék azokat claimolod, lejebb az MR & VR-ben nyomsz egy see all-t és mindet claimolod.
Minden ilyen játék addíg él amíg előfizetsz a meta +-ra. Ha valami felhőbe ment, akkormegmaradnak a mentéseid, de a játékot némelyik el is távolítja a fejszettről ha már nincs hozzáférésed, fene tudja megmarad e, de hát játszd végig, és akkor nem lesz ilyen gond. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
gyugyo79 #63679 üzenetére
Nálam úgy volt, hogy Q3-t ugye mobilon is kellett aktiválni, azzal hozzárendelte a fiókomhoz az eszközt, és utána volt olyan képernyő a Meta Horizon app-ban, amin több kártya is volt: az egyik a Batman játék, azt claim-eltem, szépen hozzá is adta a library-hoz, alatta pedig az ingyenes 3 hónap volt egy kártyán.
Azóta bezártam a Meta appot a mobilon, most újra megnyitottam, még mindig feljön a Quest 3 pairing, meg a 3 hónapos ingyen ajánlat de ugyanúgy terhelni akar 8$-ral... Nem értem. Mindegy, majd nyitok rá holnap egy ticketet vagy megredditezem/meta fórumozom.
Én most nem akarnék 8$-t sem fizetni érte, ha már ingyen adnák a 3 hónapot, csak azt akartam volna kihasználni.Mondjuk azt sem értem, hogy a Q3 beállítást mindenhol teljesen befejeztem, mobileszközön is, be vagyok jelentkezve mindenhol ugyanazzal a fiókkal, mégis akárhányszor nyitom meg a Horizon app-ot, felajánlja, hogy folytassam a Q3 setupot. Profilomban meg ott van a párosított eszközök között. Pár játékkal már játszottam is, Airlink is megvan, SteamVR-os játékot is játszottam. Valami nagyon nem kerek.
-
0utsider
tag
válasz
gyugyo79 #63599 üzenetére
(Ez szvsz on téma, mivel a HMD és a PC összekötéséről szól.)
Jól megkutyulták egyébként ezt az usb 3-as szabványt.
Pl az usb A 3.2 gen 2 nem egyenlő az ugyan így nevezett C-s verzióval.Pár hónapja olvastam picit jobban utána, így már nem emlékszem mindenre. De talán pont a power delivery hiánya a legfontosabb különbség.
Bár van c-ből is olyan, ami nem tud pd-t.Mondjuk akkor én kerestem hosszabb nagy sebességű kábelt, de valami miatt arra a következtetésre jutottam, hogy esélytelen. Ezek az ipari kábelek akkor nem kerültek a látóterembe.
-
gulasoft
őstag
válasz
gyugyo79 #63592 üzenetére
Az hogy egy 2A-t igénylő, erre belőtt egységre egy 42378965728157862791248A-t tudó tápot kötsz az pontosan 2A-t fog felvenni. Tehát ebből kifólyólag a Meta nem fogja leírni hogy mi van ha 9V3A-t kap, ahogy arra sem ír semmit, hogy mi van ha 9V4A-t kap, és az sem lesz leírva hogy mi van ha 9V5A-t kap és...... az sem lesz leírva hogy mi van ha 9V42378965728157862791248A-t kap.
-
kiskuplung
őstag
válasz
gyugyo79 #63349 üzenetére
Ja, ha elvileg kell, akkor én is vállalom
Ha ez megint a rendszeresen felbukkanó csávó, akkor azt azért tudjad, hogy egy pesti kifőzde (bocs, most megnéztem, azóta profilt váltott, most már ingatlankezelő) meg talán egy gyöngyösi iPhone szerviz pecsétjét használja egy lajosmizsei szimpatikus srác, a Questeket meg gondolom osztrák Media Marktból hordja haza raklapszám.
De pozitivak az értékelések, biztos jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest