- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Razor18 #60930 üzenetére
Amazonon látni ilyeneket, vegyes visszajelzésekkel.
-
gulasoft
őstag
-
gulasoft
őstag
válasz
Razor18 #60886 üzenetére
Fejpántból érdemes a Bobo q3+-t venni azon van egy aksi ami ad még 1-1.5 órát +-ban és lehet hozzá venni +aksit is.
És német Amazon szállít magyarországra, és eddig csak jó tapasztalatom volt velük, egy q2 joy strafelés miatt ingyenes visszaküldő kódot adtak (a joy miatt az egészet vissza kellet küldeni, nem szarakodtak a joy cserével), és 1 hét alatt vissza is utalták az árát.
Persze az utalás megérkezése előtt már másnap rendeltem a másik Q2-őt az már a 128-as volt (az első széria az 64-es volt csak) -
fatal`
titán
válasz
Razor18 #60881 üzenetére
Ha itthon veszed, akkor szerintem Alza.
Egyébként olasz vagy német amazon. Én a németen vettem, mert ugyan drágább (magasabb az áfakülönbözet), de nagyobb eséllyel jutok angol nyelvű supporthoz, ha gariztatni kell.
Fejpánt azonnal, ha szemüveges vagy akkor dioptriás lencse. Normális WiFi nem árt, ha nem akarsz kábellel szórakozni
-
Necc
addikt
válasz
Razor18 #60205 üzenetére
"Facebookom sose volt, nem is lesz."
Hogy tervezel így Quest3-at használni?Pico4 "teljesítmény" alapján nem upgrade a G2-höz, mivel utóbbi tethered PCVR, az pedig még belépőszinten is agyonveri az összes mobiltelefon hardver bohóckodásait. Szerintem az Q2 akart lenni?
-
gulasoft
őstag
válasz
Razor18 #60205 üzenetére
A q3 azért jobban supportált mint a pico4. Mind a kettőben pancake lencse van, 80%-ban éles szemben a g2 20-30%-val. q3-ban erősebb a proci, a piconak egyedül a fejszett része jobb, viszont nem cserélhető mint a q3-nak, amiből viszont rengeteg lehetőségből választhatsz.
Ha lehet rangsort állítani a megfizethetők között mindenképpen a q3 a nyerő, viszont meta fiók kell hozzá. (ami ugye fb, csak máshogy híjják) -
Necc
addikt
válasz
Razor18 #60200 üzenetére
Idehaza rettenetesen felment a G2 ára az értékesítésének talán utolsó 2-3 évében, ha valakinek hazai garanciával kellett (márpedig a legendásan pocsék link kábel miatt célszerű is) akkor mélyen a zsebébe kellett nyúlnia az illetőnek.
Talán ezért ment fel a használt ára is.
#60203: ha viszont nem akarsz a borgbook asszimiláció kötelező része lenni és nem akarod hackelni a questedet hogy kiüsd cukorkabácsi kémlelgető szemeit rólad, akkor viszont nincs igazán választásod: G2, Index, Pro 2.
Vagy a belépőszintű Pico4 de ott is okosan kell csinálni hogy használhasd és ne jelentsen haza micimackónak kínába.
Azt pedig mondanom se kell, ezen kémkedő szoftverek letiltásával vagy kizárásával kizárólag PCVR működik, standalone felejtős. -
BullZeye
veterán
válasz
Razor18 #41603 üzenetére
Nem hülye kérdés, amilyen kezdő vagyok a témában akár elő is fordulhatna.
1) DP port VGA-ba
2) USB kábel a gépbe, és rögtön ilyen hibaüzenet van (tápkábel még nincs rádugva)Ha rádugom a tápot a kis téglalapra, nem változik a helyzet sajnos, hibaüzenet fenn áll.
Asrock Z97 Pro4 hátsó USB 3.0 port.
-
BullZeye
veterán
válasz
Razor18 #41532 üzenetére
Sajna nincs még 3D nyomtatóm, de van pár oldható rögzítőm, azzal feltettem
az eredeti műanyag darab eddig 2x repült le róla, így nem erőltettem azt. Ahogy olvastam könnyen törik, úgyhogy pihen a dobozában.
Kábel valóban nagyon rossz, főleg így melegben érzem ahogy húzza a bőröm úgy tapad, én még nem találtam rá jó megoldást. Egyenlőre balról jobb oldalra van vezetve kábel, de vagy a kezem akad bele állandóan, vagy hátra húzza a fejem.
Ez A FOV mod pont az ellenkezője ami nekem jó lenne, nekem picit távolabb kellene vinnem, hogy pont jó legyen a gyújtópont és élesebb legyen a kép, de észben tartom
(#41533) kiskuplung
Megszokás, ha nem használom akkor ne menjen fölöslegesen. Ahol hő képződik ott áramfogyasztás van. -
milos026
újonc
válasz
Razor18 #41065 üzenetére
Nem hiszem hogy különösen hajlamosabb lenne kábeltörésre a G2, mint akármilyen más headset.
A legtöbb negatív review arra vonatkozóan van, hogy nagyon sok AMD socketes alaplap szétbuggolja a headsetet.
Intel socketes lappal elvileg mindenkinek fasza, illetve ha USB probléma van akkor érdemes lehet venni egy 4A-s USB hubot. -
kiskuplung
őstag
válasz
Razor18 #33934 üzenetére
Én 3 szenzorral használom, de ha leülök akkor a hátsó szenzort kitakarja a szék támlája és akkor szokott így megbolondulni. Nem tudom, hogy van-e még értelme külön szenzort venni... Esetleg nézhetsz külön Touch vezérlőket, ahhoz is jár egy pluszban.
Még azt ki tudod próbálni, hogy megnézed, hogy mit is lát belőled az az egy darab szenzor. Ehhez töltsd le a Sensor bounds-ot az Oculus store-ból.
-
fulton
addikt
válasz
Razor18 #33910 üzenetére
Szia
Nekem is csinál ilyet olykor a Rift CV1 em két szenzorral használom.
Talán akkor merül ez fel legjobban (mondhatni csakis) ha nem épp optimális rálátásban ülök a szenzorokat tekintve. Követési gond lesz sztem. Szerintem mindenképp megérné 2 szenzorral. Azt nem tudom hogy lehet e külön db-ra venni valahol használtan. De majd talán a többiek is írnak.
üdv. -
Raymond
titán
válasz
Razor18 #21875 üzenetére
Emiatt volt panasz a Dash megjelenese uta, sajnos Touch nelkul a beallitasok nem elerhetok. A Touch-nak minimum ket szenzor kell. A te esetedben inkabb valami masnak neznek utanna, peldaul megprobalhatod a zene file-t egy semmilyen jelet nem tartalmazo wav file-el helyettesiteni itt:
C:\Program Files\Oculus\Support\oculus-dash\dash\assets\raw\audio_dash\Assets\
Azt hiszem a mus_void_ambisonic.wav az ami idegesit. Csinalj belole egy backup-ot es helyettesitsd egy olyannal amit a program be tud olvasni (tehat ugyanaz a neve es formatuma). Megcsinalhatod ugy peldaul hogy megnyitod az eredetit Audacity-ben, lenullazod a hangerot es elmented.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest