- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz PROTRON #53078 üzenetére
Nekem a steam most küldött valami új értesítést, gondoltam betettek új címeket, de akkor nem.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
törölt tag
válasz PROTRON #52828 üzenetére
"Valaki befizeti most ezt az összeget az alma logóért"
Láttad a Vision Pro specifikációit? Vagy az alma logónál feladtad?
"elfogja várni a megfelelő színvonalú tartalmat"
Alapvető tévedésben vagy. A VP (minden marketing bs ellenére) nem egy consumer eszköz, hanem első sorban tartalomgyártó platform.
Az első szériát garantáltan munkára fogják használni.
Pl. a filmes látványtervező kimegy terepre, az iPhone Pro LIDAR-al bescanneli a környezetet, átküldi a rendezőnek, aki az operatőrrel együtt egy VR alkalmazásban ki tudja találni a képkompozíciót, el tudják dönteni hova és mennyi épített díszlet kerüljön, stb. anélkül, hogy személyesen bejárnák a helyszínt.
Ez már részben ma is bevett gyakorlat, csak külön arra szakosodott cégek szolgáltatásaként érhető el limitált mennyiségben brutális áron.
Továbbá ott az építészeti, ipari vizualizáció, stb.
Az ilyen piacokra nyomul az Apple, nem a low budget gamingre."jó lesz azt parkoltatni egy bankszámlán, mert nehogy már közteherviselésbe beszálljanak, inkább semmit nem csinálnak vele mint hogy tisztességesen adózzanak a túlárazás után"
Ennek semmi értelme (azon túl, hogy "személyes kétely" érvelési hibán alapul), mert a tartalomgyártásba fektetett pénz kiadás, ergo lejön az adóalapból.
A túlárazás is értelmezhetetlen, mert nem monopol piaci szereplőről van szó, azaz annyiért adja a termékeit, amennyiért a piacon el tudja adni. Akkor lenne túlárazott, ha a túl magas ár miatt rajtuk maradnának a készletek."Tehát ott lesznek az alma használók, akik költhették volna Q3-ra is a pénzüket"
Sem a két termék, sem a két piac nem ugyanaz a liga, tehát a VP nem a Quest piacából vesz el, hanem a teljes VR piachoz ad hozzá.
Mintha azt mondanád, hogy "ott vannak a Ferrari felhasználók, akik költhették volna Suzukira is a pénzüket". -
Crus
őstag
-
Jinxb1rd
addikt
válasz PROTRON #52537 üzenetére
Mármint magáról a játékról? Vagy hogy nem official módon?
Egyébként szerintem nem fun a játék, lehet VR-on keresztül az lenne. Tehát ez az oda vissza járogatás állandóan, hogyk imész egy helyre, van 20-30 mp-ed majd vissza kell menj, mert kifogy az oxigén... ez a játék 90%-a.
Szerintem még az a Adr1ft is jobb és az biztosan VR-os.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
fatal`
titán
válasz PROTRON #52510 üzenetére
Mert ilyen szar, nincs downgrade. PC appon is csak úgy, ha elmentegeted magadnak a verziókat. Én is rühellem ezt.
Különösen azért, mert a verzióból nem is tudod milyen featureök vannak engedélyezve, mert sokat össze-vissza engedélyeznek.
@gulasoft Ma tervezek játszani este, úgyhogy kiderül, hogy tényleg az egész szar, vagy valamelyik feature megint.
PTC-ről már olvastam, hogy használhatatlan volt az air link (v53), állítólag azóta frissült és jó lett. Viszont oda csatlakozni meg általában nincs hely, illetve ott sincs downgrade. Ha kikapcsolod, akkor a következő frissítéskor áll át a stabil ágra.
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz PROTRON #52467 üzenetére
A preordernél szemenként ír:
The world's smallest VR headset. Featuring OLED microdisplays with 2560 x 2560 pixels per eye, custom pancake optics, and SteamVR tracking....
De a hardeverspecnél meg egybe veszi és 5120*2560-at ír. Mindegy akkor is biztos szép, és lehet a kijelző túl sokat zabál és nem tudnának egy normális méretű aksis veziót csinálni, ezért maradt kábeles, nem hiszem, hogy az 50ft-os wifi chip nem fért bele ebbe az 1000$-ba.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
válasz PROTRON #52459 üzenetére
Kevés ember használja szerintem tervezésre, vagy egyáltalán munkára. Rájuk hajtott a quest pro. De ott is inkább a csoportmunka meg a meeting, mint a finom rajzos tervezés volt a cél. Van akkor egy szűk réteg aki tervez. Nekik biztos fontos a nagyon nagy felbontás, és nem zavaró a kábel. ami alinken volt az a DPVR E4 volt. Az aránylag elofgadható, de ott megint nem olyan a felbontás amit elvársz.
A q3-at meg kell várni, megnézni azt is, és utána lehet dönteni, hogy elmész a csiilliárdos headsetek irányába, vagy lesz végre egy jó headset. A pro-t is leárazták, ,mert 1500-ért a kutyának nem kellet, pár megszállotton kívül. Nem is tervezték népfejszettnek. A q3-ból kicsit hiányolom a szemkövetést a tervek nem szólnak róla, az még dobhatna pont a standalone gyengébb hardvere miatt. Kicsit érthetetlen miért hagyják ki belőle, olyan drága az a chipset ami követi a szemedet? De a felettebb xr2-es lesz benne, és nő a felbontás. Lehet pont elég lesz. (2064 × 2208) szemben a 2560*2560-al tehát függőlegesen cirka 15%-al több pixel van, vizszintesen jelentősebb 25% az ár viszont nem ennyivel több csak.
Az amit az arcodra alakítanak(beyond), az tényleg eladhatatlan másnak, és ott tényleg kell még 600€ a bázishoz és a kontrollerhez. Kérdés megéri az a 15% függőleges és 25% vizszíntes felbontás azt a nagyon sok pénzt. Ki tudod e termelni, vagy úgyis annyi van hogy már nem tudod a kertben elásni, mert már minden tele van elásott pénzzel. Másnak nem éri meg. (Arról nem beszélve, hogy ha meghízol, vagy lefogysz változik az arcod és kuka a speckó szivacs.)
De megértem hogy van olyan aki lát benne fantáziát, és esetleg tényleg szüksége van erre a felbontásra.
Mondtam vedd meg, nézz bele, és mond el milyen.
Kíváncsian várom egy független ember véleményét, mert amit ezek a fizetett teszterek mondanak, annak nem feltétlenül hiszek.[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz PROTRON #52459 üzenetére
Mondjuk a Beyond-ban azt nem értem miért nem adnak mellé egy általános facial interface-t is. Azt még megérteném, hogy azon csak mi magyarok morfondírozunk hogy utána eladható legyen de a local sharing sem működik így, az meg mindenki számára negatívum szerintem. Bár lehet, hogy az IPD állítás is az oka mert ha azt nem tudja az ember állítani akkor nem sokra megy azzal, hogy a fejére tudja húzni.
-
gulasoft
őstag
válasz PROTRON #52438 üzenetére
Hát igen, a pico azért megoldotta, hogy ne 5 kiló legyen, hátul ott az aksi, quest2-esek fele ugyan úgy hátra rakja az aksit, és nem lesz ettől cudar nehéz. Viszont mikor pingpongozol racket nx-el, vagy bármi forgolódós ugrálós hadonászós játékot játszol, akkor a kábel iszonyat zavaró. Tudom mert volt indexem, 2 év alatt úgy, hogy végig gyári felfüggesztőkön ment keresztül 2 kábelt nyűttem el. Tök rendesek voltak, vissza sem kérték a rosz kábelt szó nélkül küldték az újat, mikor a wand kezdett el strafelni, szó nélkül küldték az újat (minden hibához mellékeletem a hibát bemutató videót).
Ez a cég biztos ad hozzá ilyen supportot.
Ez a szimeseknek lehet jó, de aki csak szimezik a vr-al az egy nagyon szűk réteg, bár kétség kívül elég elvadultak, hogy még 3-400 pixelért csilliárdokat fizessenek ki).
Én azért megvárom a q3-at, és örülök, hogy neked (mint szimulátor fan) 4090 van a gépedben, azért 800.000Ft-okat nem enged ám meg mindenki magának, csak azért, hogy a szimulátorában a motorfordulatszámjelző rögzítőcsavarjának a nútján megcsillanó fényt tisztán ki tudja venni.
De revidiálom az álláspontom, ezek szerint lesz rá kereslet, és az a kereslet ki fogja fizetni a startup minden költségét, és ez a cég felvirágzik, és mindenki ezt a fejszetett fogja venni, mert mindenkinek ott zabál a 4090-es kártya, és mivel szimulátor fan, ezért amint kijön a 5090-es arra is beruház, mert akkorra már 8k-s kijelzők lesznek, és nem csak a núton megcsillanó fényt, hanem az azon ulő légy szárnyán szívárvánnyá törő fényjátékot is meg akarja csodálni.(bár akkor már ez a fejszett elavult lesz de sebaj, ezt most ne feszegessük)
Vedd csak meg. Aztán majd mesélj. Jó hogy vannak ilyen emberek is, akiknek minden megvan hozzá, és el tudja mondani mennyire jó, és milyen jó vásárt csinált.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz PROTRON #52449 üzenetére
Az a baj ezekkel a kis cégekkel ,hogy nem állnak stabil lábakon, ki tudja milyen lesz hozzá a support, illetve oké ,hogy össze "hánynak" egy hardvert, ez még rendben is van, de általában a szoftveres oldalon szokott elmenni a dolog ( lásd pimax vagy intel VGA )
Hiába néz ki jól meg szép a képe ha majd szoftveresen meg az első 1 évben szívás lesz, még a Varjo is most tart ott több évvel a megjelenés után, hogy össze lett kalapálva megfelelő szintre a bázis program.
( persze ne legyen így, legyen jó és minél több alternatíva )
[ Szerkesztve ]
DC: https://discord.gg/HzzurgHMPA
-
Crus
őstag
válasz PROTRON #52445 üzenetére
De én csak egy egyszeri kis enduser vagyok. Nekem csak az számít, hogy a pénzemért a lehető legtöbbet kapjak.
Engem nem igazán zavar a súly... talán azért, mert kicsinek nem mondanám a fejem, meg amúgy se szeretek 2 óránál tovább játszani. Úgy értem tv-n se. 2 óra után mindig megyek és csinálok valamit mást, addig meg töltődhet a VR is.
Aláírom, hogy ennek is meglesz a rajongótábora, pl. szimu fanok esetében, akikből van itt is jó pár, de a többség továbbra is a sokoldalúságot preferálja szerintem... igen, a képminőség rovására is, mert a VR azért inkább szól még mindig az élményről, mint remek képminőségről. (Amit amúgy én is imádok, de tudom, hogy minden egyszerre, korrekt áron nem megy... egyelőre.)
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Raymond
félisten
válasz PROTRON #52445 üzenetére
Azert temetik mert az utobbi 7 evben szamtalanszor bizonyitott teny hogy egy 1390EUR eszkoz az finoman szolva is retegtermek meg a VR retegben is (es akkor az meg nem is a komplett szett ara). A technikai reszletek itt lenyegtelenek.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Crus
őstag
válasz PROTRON #52441 üzenetére
Az a baj, hogy engem mint végfelhasználót ez nem nagyon hat meg. A látottak alapján nagy előrelépés képminőségben és tényleg nem is az áron szívom a fogam, hanem, hogy egy "kicsit" kevéske amit nyújt.
Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy MQ3 mit fog tudni... gondolom a mostani Q Pro szintet fogja hozni 200-250k-ból, az meg úgy eléggé killer lesz. Szvsz!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz PROTRON #52438 üzenetére
Ott egye a fene még az árát is, meg, hogy még miket kell hozzá venni, de az a wifi6 modul, az k. kellene bele. Amikor van már kábeles/wifis megoldás és kijön egy ilyen cable only, az azért számomra is eléggé dealbreaker, hiába sokkal jobb a képe.
Ha ez most 150k lenne idehaza se venném... de mindennel együtt cirka félmilla.
-
-
ericdrawen74
senior tag
válasz PROTRON #52092 üzenetére
9900k + 3070 ti + Oculus Quest 2, gyönyörű a játék. És köszi a segítséget mindenkinek, megtaláltam a megoldást a játékvezérlő elrejtésére.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
gulasoft
őstag
válasz PROTRON #52092 üzenetére
Minél magasabb a felbontás annál kevésbé számít a proci a kártyához képest.De nem értem miért a 320.000Ft-os indexxel számolsz. Az Index és q2 különbözetéből kijön egy erősebb proci bőven, és jobb felbontást magasabb frame számot kapsz.
-
Crus
őstag
válasz PROTRON #52056 üzenetére
Az utóbbi 1 évtizedben nagyjából az 5. Asus Strix kártya van a gépben. CW nincs. Pontosabban szólva, volt amelyiknél 400 frame felett előjött, de alig hallhatóan. Na most a 120 Hz-es OLED-en, ez így nem tűnik nagy gondnak, VR-ben dettó 90-120 Hz van.
Akik megvették tőlem a korábbi darabokat, azok közül se panaszkodott később senki sem. Kimennek ezek a világból, ha nem holt tufa a user. Nem úgy az alsó polcosok.Nem véletlen, hogy nem kevés összeggel adják olcsóbban a kevésbé nagy brandek ezeket a kártyákat. Persze aki 2 évente cserélgeti, annak mindegy, a garos, vagy azon túli gondot majd más fogja megtapasztalni :-/
-
Raymond
félisten
válasz PROTRON #52042 üzenetére
A Vive Pro 2-nel a szemenkenti felbontas 2448x2448 de a SteamVR ha aktiv az Auto resolution akkor azt is figyelembe veszi a 100%-nal hogy milyen a GPU-d es gondolom egy 4090-el ratolt rendesen es nem a regi standard 1.4x szorzot hasznalja.
-
gulasoft
őstag
válasz PROTRON #51641 üzenetére
Az alyx az egyik legjobban opptimalizált program, minden szaron elfut, ráadásul nincsenek igazán nagy terek benne, ahol azt hiszed kint vagy, ott is egy zárt "csőben" vagy. Lehet pont ezért meg is tudnák oldani a sony konzolán is. Az biztos, hogy ha ez a megállaodás létrejönne, olyan víszhangja lenne, hogy még a holdon is hallanák :-)
-
ToMy_
tag
válasz PROTRON #51600 üzenetére
Az [Immersed] -ben azért látni fantáziát, akár ilyen felhasználásra is.
Ahogy most megtapasztaltam a Virtual Desktop + Pico4 látványvilágot mezei desktop streamingnél, ha mondjuk szoftverfejlesztő lennék, nem gondolkodnék azon hogy vegyek 2-3 monitort vagy egy headset-et plusz egy ilyen szoftvercsomagot.
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
-
Raymond
félisten
válasz PROTRON #51158 üzenetére
A felbontas nincs a HMD-hez vagy jatekhoz kotve. A jatek lekerdezi az FOV, render resolution es refresh rate ertekeket a API-n (Oculus, SteamVR/OpenVR, WMR) keresztul a HMD-tol es ugy renderel. Minden HMD-nel van alapbeallitas ezekhez de mindnel tudod allitani ezeket kisebbre vagy nagyobbra a render resolutional, egyertelmu okokbol csak kisebbre az FOV-nal es HMD-tol fuggoen feljebb vagy lejebb az alapbeallitasnal. Aztan hogy maximum minek van ertelme egy HMD-nel felbontasilag az mar az adott hardvertol fugg mert beallithatnal te 4000x4000 felbontast is mondjuk a Vive-odra csak ertelme nem lenne mert a kijelzok es a lencsek miatt nem lesz egy bizonyos szint felett javulas.
En szemely szerint Pimax-al nem foglalkoznak igazan, rendelj szerintem egy P4-et es probald ki, de utanna minden ami nem pancake lense vagy a tobb ezer EUR-os Varjo az nem lesz olyan jo mivel sehol nincs meg az az eles kep es nagy sweet spot. Ja, az 1700EUR-os Quest Pro-nal megvan mert az is pancake de valamivel alacsonyabb felbontasu es kisebb pixelsurusegu kijelzok mint a P4. Privatban rendelsz P4-et a meloban meg rendeltetsz egy Quest Pro-t
-
Raymond
félisten
válasz PROTRON #51153 üzenetére
A regi sima Vive-nal felbontas ugyben minden jobb ami a piacon van. Az hogy mi eri meg es mi nem attol fugg mire gondolsz pontosan. Tartalom az van ugyanugy mindenre mint a Vive-hoz mert PCVR.
A HMD-bol a Reverb G2 jobb felbontas, de az FOV kisebb lesz valamivel. Vive-rol ez kulonosen eszreveheto lesz mivel ott kor alaku az FOV es a Reverb-nel pedig "szeleszvasznu" igy az fel fog tunni hogy fuggolegesen kisebb az FOV. Fog kelleni hozza a faceplate mod is hogy az aranylag kicsi sweet spot nagyobb legyen. Ez van 500-600EUR-korul ujonnan ugy hogy utod nem lesz, tamogatas meg lesz 2 evig alkatreszekkel (kabel pl.) es ott a WMR nyug is.
Ertelmes aron a Quest 2 van meg, ott a legtobb tartalom (standalone, exkluziv PCVR es standard PCVR is), sok 3rd party accessory es messze a legnagyobb felhasznalo bazis. Persze ha jon az iden ev vegen a Q3 ami valoszinuleg sokkal jobb lesz akkor kerdeses a 449EUR kiadas.
A legjobb lencsek per pillanat normalis aron a Pico 4-nel vannak. Pancake lencsek igy tiszta kep, oriasi sweet spot es 2160x2160 per szem felbontas. Lehet nala moddolni a faceplate-et az Odyssey foam-al ami jo (meg nagyobb FOV es sweet spot), de van mar 3rd party is, nekem az AMVR [link] van ket hete ami akor 38EUR volt. A FOV majdnem ugyanaz mint az Odyseey foam-al de nem kell barkacsolni. Ennel a PC streaming gyakorlatila csak a VD-vel volt ertelmes, a sajat szoftvere nem igazan jo meg mindig de most mar sokkal jobb mint az elejen.
Van meg a Pico 3 Link is ami gyakorlatilag ugyanaz hardverileg mint a Quest 2, de display port bemenet. Nekem ez nincs igy nem tudom mennyire jok a lencsek, gondolom hasonlo lehet mint a Q2.
Mindenkeppen az amazon.it-rol (legkisebb AFA difi) lenne jo egy Q2 vagy P4 kiprobalni. Szoftverileg a Q2 egyszerubb (nem kell VD mert a gyari streaming is jo) de kepminosegben es kenyelemben a P4 a jobb (nem kell masik fejpant de kell VD a jo streameleshez).
-
gulasoft
őstag
válasz PROTRON #50947 üzenetére
Nem mindegy, hogy mekkora, hogy néz ki az életben. A 3 fekete csík karcsúbnak mutatta kinyomtatva látta, hogy akkora mint a pico. Csak amíg a pico-nak hátul van egy aksija, itt a tervek szerint a fejszettben, és ezzel biztos placsintalencsés lesz. Ideje volt, a bátyjával elszórakoztak egy kicsit, és megcsinálták. Nem értem ez kinek miért okoz problémát. Össze tudta hasonlítani a többivel méretben nem csak elvi virtuális centiket huzigatott. Erre való a 3d nyomtató, egy egy prototipus legyátására. Hogy ez it egyeseknek miért fáj, azt fel nem foghatom, biztos bennem van a hiba, hogy nem fanyalgok, hanem örülök, hogy valaki vette a fáradságot és megcsinálta. Itt pihen a 3d nyomtató, de Én nem feccöltem volna bele ennyi időt, de youtubernek ez a dolga.
[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
válasz PROTRON #50863 üzenetére
A 4070ti-ről szóló sor nem neked szólt, csak a napokban merült fel a téma...
4080ti-t addig szerintem hiába várunk amíg az AMD nem gurít valami nagyot és lépéskényszerbe nem hozza a zöldeket. De ennek semmi nyoma, e nélkül viszont nem fog saját magának (4090) konkurenciát állítani. Pláne úgy, hogy annak ellenére, hogy aranyáron mérik, mégis úgy veszik az idióta népek (magamat is beleértve) a 4090-eket mintha nem lenne holnap...
Nekem mondjuk valószínűleg egyelőre tényleg itt a végállomás, mivel a Q2-t kihasználja maximálisan, új HMD-k a Q3 lebegtetését is ideértve nincsenek látható közelségben, 2D-ben meg a TV 4k120-át bőven tudja minden általam használt szimben.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
GalaHU
őstag
válasz PROTRON #50859 üzenetére
Hogy a DLSS miatt van-e értelme azt nem tudom, de számomra ég és föld lett a különbség amikor 3080ti-ról 4090-re váltottam a Quest 2-vel. Szenvedtem itt a Reverb G2-vel, de végül is visszaküldtem és az árát hozzácsaptam a kártyához és inkább megnéztem mit tudok kicsavarni a Q2-ből.
Tervezéshez nem használom, kizárólag csak autószimre (na jó, hébe-hóba repcsi is, és hát ugye ne feledjük a Star Wars VR élményt) de minden egy kategóriával jobban megy vele! AMS2-ben például ugyanolyan felbontás mellett a korábbi 90-ről simán feltolhattam 120Hz-re a képfrissítést úgy hogy minden más beállítás maxon van a játékon belül és tükörsimán fut! ACC-ben a VR Epic beállításon is lehet csavarni, a megjelenítést és a részletességet is 100%-ra lehet tenni, pedig az igazán optimalizálatlan kacat VR-ban. Dirt Rally 2.0 meg egyszerűen nem ellenfél...
Ezek a régi cuccok esetében nyilván nem a DLSS 3.0 miatt, hanem a nyers erő okán van változás, de bár a DK2-es headset óta küzdök a VR-al most éreztem először, hogy na, megérkeztem...
Úgyhogy minden tiszteletem mellett, de ezt a "4070ti felett nem lesz semmi jobb" kesergést a szőlő és annak savanyúságfokával való filozofálásnak gondolom.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest