- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
v3g374
tag
válasz
v3g374 #53400 üzenetére
Sziasztok!
Még mindig nem sikerült kideríteni a probléma okát, viszont részleges megoldást találtam rá. Ha a mobil oculus appban developer módban a kontrasztot vagy mit teljesen leveszem, akkor sokkal világosabb a kép és megszűnik ez a fényerősség váltakozás. Viszont így meg túl fényes a kép.
Akkor szerintetek ez garanciális cserés?
-
-
Danecay
addikt
válasz
v3g374 #53219 üzenetére
Egyetértek PROTRON-al, és még tovább gondolva a dolgot, a kezdeti esetleges hibák, problémákon túl, érdemes belegondolni abba is, hogy nem csak hogy olcsóbb lesz a Q2 ára, de alapvetően szerintem minimum kb. 100e Ft-os különbség lesz a Q2 és s Q3 ára között, de amennyiben a használt piactól sem zárkózik el ez ember, már 100e Ft-ért is árultak hibátlannak mondott Q2-t, ami már kb 150e Ft+-os különbség. Ok, hogy többet tud majd a Q3, 30%-al magasabb felbontás, pancake lencsék, miegymás, azt viszont PCVR fronton hardveres oldalról is ki kell tudni szolgálni, ott pedig egy 3060 Ti-s, még egy Q2-höz is sokszor kevés tud lenni, nemhogy egy Q3-hoz, kihasználva annak nagyobb felbontását. Szerintem a Q2-Q3 árkülönbözetét, inkább egy jobb teljesítményű VGA-ba kellene fektetni, amivel már jól meg lehet hajtani egy Q2-t vagy egy PICO4-et, aztán ha normalizálódik a piac és még mindig adja a VR, aztán lehet Q3-ra váltani.
Amúgy az Alyx teljesen jól néz ki Q2-n is. -
PROTRON
addikt
válasz
v3g374 #53216 üzenetére
Esetleg megvárni hogy a frissen megjelent Q3 miatt beesik a Q2 ára, megvenni akkor és csendben megvárni hogy a Q3 kezdeti hibáit (mindig vannak hibák) kijavítsák, meg szépen rendeződjenek a piaci viszonyok és utána Q3-mat venni...?
Nekem van ilyen tervem, úgy is az elején durva várólista lesz, ellenben sokan eladják majd a Q2-őt.
Persze a Q2 valszeg még tovább fog esni, mint veszteség ezt bele kell kalkulálni, de mind a mai napig megveszik emberek a Vive 1-es szériáját is pedig nem tavalyi darab, mert csak arra van pénzük. Meg mert a teljes szettben lévő base stationok időtállóak akkor is ha a fejszett felett eljárt a felbontás...
-
gubabela
senior tag
válasz
v3g374 #53213 üzenetére
Alyxnak (ahogy a beat sabernek is pc-n)elég a 3060 ti is, jól van optimalizálva. Quest 2-n nem lesz olyan szép mint a vive-n, de ott is jól fog kinézni azért, nem kell aggódni. Ugye a quest 3 még eléggé kérdőjeles, én várnék még a vásárlással amíg megjelenik. Ha később kedvet kapnál mást is kipróbálni, akkor, már ha van rá keret, érdemesebb inkább egy jobb kártyára beruházni (4070ti és fölötte, amd felejtős egyelőre, de ahogy olvastam, a legutóbbi driverrel egész jól orvosolták az akadásos és gyenge képminőséges problémákat, meglátjuk) Ha szim is lesz, akkor meg oda a 4090 is kevés lesz olykor. A procid is cserés akkor viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged