- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
joss68 #41651 üzenetére
Telepítés előtt gyalult le a drivert DDU-val.
Nem kell csökkentett mód, csak beállításokban kapcsold ki, hogy windows drivert telepítsen és újraindítás után telepítheted az egyik drivert.
-
BullZeye
veterán
válasz
gulasoft #41624 üzenetére
Igen, szándékosan túl árazzák a másikat, mert hosszú távon az adat hasznosabb.
Engem az érdekelne, hogy az Amazon féle Kindle-hez hasonlóan itt is lehet e FW-t cserélni rajta, hogy ne legyenek reklámok.Ha lehet, akkor lehet wireless miatt rendelek egyet abból is, ez a kábel téma bár javult (gépnek háttal gépről lógatva kábel), de még mindig elég frusztráló.
-
BullZeye
veterán
válasz
Razor18 #41603 üzenetére
Nem hülye kérdés, amilyen kezdő vagyok a témában akár elő is fordulhatna.
1) DP port VGA-ba
2) USB kábel a gépbe, és rögtön ilyen hibaüzenet van (tápkábel még nincs rádugva)Ha rádugom a tápot a kis téglalapra, nem változik a helyzet sajnos, hibaüzenet fenn áll.
Asrock Z97 Pro4 hátsó USB 3.0 port.
-
-
BullZeye
veterán
2160x2160 x2 a felbontása HP Reverb G2-nek natívan, hogy a csudába és hol lehet beállítani, hogy ezt a felbontást használja? Valahogy keveslem a beállítási lehetőségeket, és szeretném, ha biztosan ezt a felbontást használná és még boldogabb lennék ha élsimítást is tenne rá.
Nvidia Control panelben nem jelenik meg az eszköz külön, és a mixed realityben nagyon kevés a beállítási lehetőség, hol lehet a grafikát globálisan állítani VR esetén?
4320x2160-at szeretném beállítani, és nekem nem kell upscale meg nem kell downscale, ezt a felbontást tartsa, és max a grafikai beállításokban csökkentem, de a felbontás az legyen fix.
Csak azért kérdezem, mert SteamVR esetén pl a 2160x2160 be sem állítható
Windowson belül 4320x2160 van beállítva.
-
BullZeye
veterán
válasz
Razor18 #41532 üzenetére
Sajna nincs még 3D nyomtatóm, de van pár oldható rögzítőm, azzal feltettem
az eredeti műanyag darab eddig 2x repült le róla, így nem erőltettem azt. Ahogy olvastam könnyen törik, úgyhogy pihen a dobozában.
Kábel valóban nagyon rossz, főleg így melegben érzem ahogy húzza a bőröm úgy tapad, én még nem találtam rá jó megoldást. Egyenlőre balról jobb oldalra van vezetve kábel, de vagy a kezem akad bele állandóan, vagy hátra húzza a fejem.
Ez A FOV mod pont az ellenkezője ami nekem jó lenne, nekem picit távolabb kellene vinnem, hogy pont jó legyen a gyújtópont és élesebb legyen a kép, de észben tartom
(#41533) kiskuplung
Megszokás, ha nem használom akkor ne menjen fölöslegesen. Ahol hő képződik ott áramfogyasztás van. -
BullZeye
veterán
válasz
barcalaci84 #41528 üzenetére
Lehet állítani valahol az IPD-t?
Szemtávolságot állítom, ott beállítottam ami a legkényemesebb.Alvó állapot, fejjel lefelé rakom le, így elképzelhető, de sajnos teljesen kihúztam a gépből és a hiba megmaradt.
(#41530) Razor18
Nem viselek szemüveget, szerencsére még jól látok.
Próbálgatom még a pozíciókat, tegnap érkezett, de még mindent biztosan nem próbáltam ki, még játszom ezzel.Még egy kérdés felmerült, gépbe be van dugva az eszköz, viszont amikor nem használom, érezhetően melegszik, Mixedreality és SteamVR nem megy, a szemüveg alvó állapotban van, de azért melegszik, nem lehet ezt teljesen kikapcsolni valahogy? (anélkül, hogy minden alkalommal kihúzzam a kábelét.
-
BullZeye
veterán
válasz
scyllafren #41525 üzenetére
G2-höz létezik ilyen extender, arra láttál ilyet?
(#41526) a2d2
Igen, ilyesmi.Köszi a válaszokat, akkor nálatok az alvó üzemmód működik rendesen?
-
BullZeye
veterán
Sziasztok! Kaptam tesztelésre egy HP Reverb G2-t mint első VR szemüveg.
Alaplapi USB-be dugva Windows rögtön letiltotta, mert nincs elég áram (USB3.0 de intel chipset), de szerencsére VGA-ban van Type-C így beledugtam, működik.
1) Nem mozgatható a lencse előre-hátra, viszont csak akkor lenne éles számomra, ha legalább fél centit távolabb lenne a szememtől, lehet ezzel kezdeni valamit szoftveresen vagy így jártam?
2) Amióta feltelepült a szemüveg és alvó üzemmódba kerül a PC, rögtön feléled, és nem tudok rájönni az okára. kihúztam a szemüveget a videokártyából (rtx2070s), újraindítottam, letiltottam a type-c engedélyét a számítógép felélesztésére, de egyszerűen nem segít. Egyedi eset, vagy van rá esetleg itt megoldás?
Elég zavaró, hogy ha fél órára elmegyek a géptől ki kell kapcsolnom teljesen sleep helyett.3) Valamint elméletileg ennek van az egyik legnagyobb felbontása, és legjobb képe, viszont olyan érzésem van mintha egy 25 éves CRT monitort néznék (nagyon túlozva mint a régi játéktermi arcade szimulatorok), ez mennyire normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hardcore café
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged