Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
válasz
kiskuplung #59624 üzenetére
"Azért ajánlott, mert Magyarország nem támogatott ország és ennek ellenére hibátlan az ügyfélkezelés és a cserék intézése.
C verzió pedig a szürkeimporter mangafigura aki most látom megint előkerült, áldassék a neve, ahol jó kis magyaros ügyeskedéssel lehet Questhez jutni. Aztán ha baja van, akkor viheted az osztrák/német MediaMarktba ahol aztán széttárják a kezüket/imádkozhatsz, hogy ha bármi baja van, akkor foglalkozzanak veled."Tehát ha az ügyfélkezelés hibátlan, akkor nem mindegy, hogy a szürkeimportőrtől veszem, aki mellesleg még az osztrák MM-ből származó számlát is adott?
A "Sátán" nekem rögtön mondta a garis kérdésemre, hogy vagy én intézem a cseh központtal, vagy odaadom neki és ő elintézi, de ajánlotta azt is, hogy 2 évig náluk van cseregarancia, tehát kicserélik nekem a cuccot. Nyilván ez utóbbi két dolog erősen kérdéses míg valaki ezt tényleg nem igazolja, de ezek szerint a cseh központtal gariztatás működik. Szóval nagy gond nincs.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
kiskuplung #59624 üzenetére
Ki az a mangafigura?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest