- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsozsa74
őstag
válasz
laccy88 #64277 üzenetére
"A type-c csati megmozdul az aljzatban, és kapcsolatot veszt?"
Igen, feltehetően ez történik, mert mindig csak (hirtelen) mozduláskor veszti el a kapcsolatot. Mondjuk olyan is volt, hogy a fejemen volt és hirtelen oldalra néztem valamiért és esetleg egy picit megfeszült. Mondjuk ez esetben még érthető, de amikor abszolút laza állapotban van és veszem le a tartóról, nem kéne...
Nekem a rögzítéssel az a gond, hogy úgy jön ki a dolog, hogy előre felé mutat az USB csati, mert a monitor felől érkezik a kábel, mivel a monitor oldalára van felakasztva a cucc. Mert itt kényelmes, hogy ha állandóan le és fel kell vennem mondjuk verseny közben. Úgyhogy most jól rászorítottam a nanoszalaggal, aztán meglátjuk mi lesz. Azóta már volt pár verseny, meg le-fel vétel és még nem szakadt meg. Meglássuk.
-
gulasoft
őstag
válasz
laccy88 #63498 üzenetére
Ha az 5g-t semmi más nem használja akkor működhet, de nálunk van laptop, mobilos film meg zenehalgatás, az mind 5g-n megy, és azt garantálni, hogy mikor te vr-ozol senki semmi mást nem csinál az 5g-vel csak úgy tudod, ha az az5g csak a tiéd, és senki nem tud felmenni rá.
-
bazsika007
kezdő
válasz
laccy88 #63490 üzenetére
Hát én már nem tudom
nyílván akik írtak nekem nem hülyeségből írtak hanem értenek hozzá tapasztalatból, de most úgy vagyok vele megjön kiprobálom azt meglátom hogy lesz ha sz*r akkor veszek egy asus routert azt annyi, de elsőre kiprobálom anélkül, 24/48azok úgy is csak akkor játszok ha egyedül leszek itthon addig se tv se senki aki a neten lógna (bár ez nem tudom mennyit befolyásol de gondolom számít)
-
gyugyo79
addikt
válasz
laccy88 #63340 üzenetére
Ezek az árak még nem a 27% -os áfásak. Ami persze csak akkor lényeges, ha minden trükközés nélkül akarjuk rendelni Magyarországra. Ha van aki megveszi ott akkor nem. Nekem a .de ahova be vagyok jelentkezve rögtön 580€ (Jól váltva most kb 535E Ft) -t írt a .it meg miután bejelentkeztem váltott 580€ -ra miután megnéztem mert itt javasolták.
-
gulasoft
őstag
válasz
laccy88 #63329 üzenetére
Nincs 128-as, de az 512-est annyiért adják mint annó a 128-ast. Ez így volt a q2-nél is kivezették a 64-est és a 128-as annyiba került mint annó a 64-es. Egyébként meg nem rosz az az 512. Én pont tegnap próbáltam minél kevesebb fájdalommal leszedni aplikációkat, hogy felférjen a metro, de ha megjön a wall town, meg a behemoth akkor lehet bajban leszek megint, pedig főleg pc-n játszom, a metrot meg visszaadtam, és le is szedte (ez egyébként, hogy önkényesen törli ez normális?)
-
Raymond
titán
válasz
laccy88 #51387 üzenetére
Na igen, a Quest es a Pico azert eleg jol felismeri az uj kornyezetet es mostanara peldaul azonnal tudja hol a padlo. Meg mindig meg kell erositeni hogy OK amit latnak de mar regen volt olyan hogy nem lett volna OK. Ha csak ulsz es nem kell uj teruletet rajzolnod akkor egy katt az egesz.
-
-
-
laccy88
senior tag
válasz
laccy88 #49810 üzenetére
Sziasztok! Az Amazon.co.uk-ról 12.01-én rendelt Quest 2-t 8-án adták fel, és ma hozta meg a UPS
Nem kellett sem a vám miatt nyilatkoznom, sem áfa-t fizetnem.
(ugyan a csomagot nem én vettem át, de kétlem, hogy a munkahelyem 1 Ft-ot is hajlandó lett volna fizetni a futárnak ha kell)
Ami viszont nem volt szimaptikus, hogy az UPS nem értesített egyszer sem (sem telefonn, sem email-ben), csak amikor átvették tőlük a csomagomat.
-
a2d2
addikt
válasz
laccy88 #50019 üzenetére
Nekem is JBL Quantum van.
Airlinknél a saját rádiófrekvenciás kütyüjével használom így külön jön a PC-ről a hang.
Ha standalone módnál szeretnék jobb minőségű hangot akkor sima jack-jack kábellel rádugom a Quantumot.
Amúgy meg a Quantum tudja a BT-t is, szóval azzal is rá lehet kötni, de úgy szerintem késni fog a hang. -
Raymond
titán
válasz
laccy88 #49810 üzenetére
"Import Fees Deposit"
Ez a vamkoltseg. Semmi koze az AFA-hoz. Mivel exportaljak az arut igy a UK AFA-t leszamoljak rola, ezert van ott az a kb. 138e Ft ar mivel az 349GBP minusz 20% AFA, tehat kb. 291GBP.Amikor majd megerkezik a csomag akkor fog toled a vamhivatal penzt kerni hogy megkapd a csomagot. Az AFA nem vicc, gondolkodj el egy pillanatra, ha ugy mukodne a dolog hogy UK-bol rendelhetsz barmit EU-ba ugy hogy se a UK se a helyi AFA-t nem fizeted akkor mindenki UK-vol rendelne. De nem rendel es ennek oka van.
Nezd, megrendeled es ha annyi lesz amennyit ott latsz akkor hurra, de en a helyedben inkabb tartanek a zsebemben 37e Ft-ot az atvetel idejere.
Csak hogy biztos legyena dolog - a hivatalos 349GBP-s Resident Evil bundle-t rendelted es az elado az Amazon ugye? Nem valami Marketplace-es olcsobb akarmi vagy egy Warehouse Deal?
-
-
Danecay
addikt
válasz
laccy88 #49802 üzenetére
Hát ha ez valóban megáll 151e Ft-ban akkor ez még a spanyol és francia Amazonos akciót is veri, én pedig megszívtam mert ma buktam 25e Ft-ot, mert éppen ma jött a visszaigazolás a spanyol Amazonról, hogy feladásra került az általam rendelt Quest 2, és már nem lehet módosítani vagy lemondani a rendelést.
-
Raymond
titán
válasz
laccy88 #49776 üzenetére
Ez kb. 250EUR, szerintem sok (lasd lejjebb*).
A Q1 nagyon orrnehez es a pant kenyelmetlen. Nincsenek hozza igazan 3rd party pantok csak "kenyelmesito" kit-ek, tehat parnazas amit a gyari pantra raraksz. Hatra kelleni fog valami ellensuly maskepp, vannak oda is mindefele csicsas megoldasok, de 2 darab duci C elem is eleg amit gumival vagy ragasztoszalaggal rogzitesz. Az arcparnara minimum egy szilikonos takaro kell vagy eleve egy 3rd party kit (ez valojaban mindegyik HMD-hez kell mert a gyari mint textil/szivacs es szetizzadod).
A jo:
- OLED kijelzok
- rendesen allithato IPDA rossz:
- csak 72hz
- a HMD-ben levo dekoder nem olyan jo mint a Q2-ben igy 5-6ms decode latency helyett van 9-12ms plusz ott van hogy csak 72Hz igy PCVR streaming-nel nem tudsz olyan alacsony kesleltetest elerni mint a Q2-vel
- van mar nem egy Quest jatek ami csak Quest 2 exkluzivA katasztrofa:
- EOL es nincsenek hozza alkatreszek/kiegeszitok. A legnagyobb problema a kontrollerek mert az nem tudod meddig birja, hogy hasznalta az elozo tulaj stb. es ha valamelyik lehal akkor uj nincs hasznalt pedig nagyon draga ha egyaltalan talalsz. A Q2 kontrollerek nem jok hozza, a Q1 es a Rift S hasznalja ugyanazokat.*
A Q2 ujonnan 399EUR, tehat sporolhatsz 150EUR-t az aron, de hasznalt lesz, kiegeszitok nincsenek hozza ugy mint a Q2-hoz, a tamogatas is lassan le fog halni (feltetelezem a Q3 megjelenesevel jovore eltunik) es ha maghal a kontrollers akkor kereshetsz egyet es mar el is ment megint kb. 100EUR.
Ellenben egy 399-es Q2-vel vagy egy 2 ev garis termeked amit a gyarto meg a Q3 utan is tamogat, rengeteg 3rd party kiegeszito/tamogatas es minden VR tartalom megy rajta ami letezik.
Ha az a Quest 1 mondjuk 150EUR lenne es a tartozekok eleve meglennenek hozza akkor azt mondanam hogy OK, de 250EUR-ert a fentiek tukreben ugy hogy egy vadonatuj Q2 400EUR en nem vennem meg. Van Q1-em a megjelenese ota, tudom mirol beszelek. -
kolo
csendes tag
válasz
laccy88 #49721 üzenetére
Szia, én értem a dilemmádat, én is Go-val indultam, illetve elötte Google Cardboarddal, meg Daydreammel. Most nekem is Q2-m van, de arra jó volt a Go, hogy rájöjjek arra, hogy érdekel ez a világ. A Go VR Youtube-ra elég, már az Oculus TV nem megy vele. Asztali gépen a Trinus VR-al össze lehet hozni, hogy kicsit belekóstolj az alkalmazásokba is, de a kontrollere tényleg nagyon bekorlátozza. Kb egy használt telefon áráért hozzájutsz vele egy 3d videoszemüveghez, aztán ha tetszik és többet akarsz, akkor menj tovább. Azért ajánlja mindenki a Q2-öt, mert a végén ott fogsz kikötni és a többi meg tanulópénz volt. A "nem veszek Q2-öt mert drága" vagy "veszek Go-t elsőre" közül jó választás a Go.
-
gulasoft
őstag
válasz
laccy88 #49681 üzenetére
Felejtős. VR terembe menj el, ott meg tudod nézni mennyire bírod. A telefosok csalódást fognak okozni, és azt hiszed ez a VR. Nagyon nem. Van egy csomó terem pesten, foglalsz 2 órát becaplatsz kipróbálsz pár játékot, és ha bírod soha többé nem ülsz flat játék elé.
A te gépeddel ez 120fps-el fog futni, nekem a 2080superem és az i5 9400f-em csak 72-őt produkált, de még így is iszonyat szép volt!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest