- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
bazsika007 #65271 üzenetére
"Csak szerintem a kényszerített foveated rendering szemkövetés nélkül a pancake lencsén szörnyű."
Ez mit takar? -
mmdms
addikt
válasz
bazsika007 #65061 üzenetére
A Képbeállítások menüben ha elmozdítod a Látómező csúszkát, akkor megjelenik egy menü ahol bővebben állítható:
-
Raymond
titán
válasz
bazsika007 #65027 üzenetére
En amikor meg nem volt AMVR faceplate akkor takoltam egy ilyet [link]
Ha soha nem fog kelleni a glasses spacer akkor lehet az nem annyira faj ha abbol vagod ki az orreszt.
-
mmdms
addikt
válasz
bazsika007 #65025 üzenetére
Kinai fejte tuti passzol.
En nem hasznalom azt a tavtartot. -
mmdms
addikt
válasz
bazsika007 #65018 üzenetére
Sajna nekem is elég nagy orrom van és csak akkor "éles" a kép ha végig felfexik rá. Ha neked is ebben a pozícióban jó nézni a lencsét akkor ez a faceplate se segít, bár sokat javít rajta, nem az orrodon fog ülni a súly, azt felveszi a homlokod.
Ebből adódóan is szeretnék egy kisebb hmdt, egy 45 perces szessön után már fáj egy orrlukon levegőt venni. -
Raymond
titán
válasz
bazsika007 #65016 üzenetére
Ha azert nyomja mert akkor az orrod hogy hozzaert a muanyag resz elol akkor olyat kell talalnod aminel nincs igy. Nekem csak az eredeti van es ez [link] de nekem mar az eredetinel se ert hozza az orrom a muanyaghoz, az a masik azert van mert konyebben tisztithato.
-
Raymond
titán
válasz
bazsika007 #65014 üzenetére
A 10-15% a szeletol homalyos, ez ilyen.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
bazsika007 #64752 üzenetére
Ali expressen nézz körül. Én is onnan rendeltem. A gyárit szinte nem is használtam.
-
laccy88
senior tag
válasz
bazsika007 #64750 üzenetére
leveszed, és kimosod? Persze nem mosógépben.
De amúgy biztosan vannak ehhez is kínai aftermarket arcpárnák.
Én pl a Quest 2/3 párnájára új korában egy szilikon védőborítást raktam. Nem szívja be az izzadtságot, de könnyen tisztán tartható és a kényelemérzeten sem ront.
Egy reddit kérdés -
0utsider
tag
válasz
bazsika007 #63491 üzenetére
A 24/48 inkább annyiból számít, hogy valószínűleg neked is (úgy mint nekem), inkább ritkán lesz egyben több időd játszani, mint sűrűbben kevesebb.
Így a beépített akku valószínűleg kevés lesz.
(Persze az sem mindegy, hogy nem lógnak annyian a routeren.)De ezen, hogy melyik irányba indulsz el, - kábel vagy wifi, bár szerinem inkább mindkettő - tényleg ráér akkor gondolkodni, amikor már lesz gyakorlati tapasztalatod és kialakulnak a saját egyéni preferenciáid.
-
Raymond
titán
válasz
bazsika007 #63493 üzenetére
Kiprobalod az Air Link-et eloszor utanna ott van a SteamLink is az is ingyenes aztan meglatod. Ha az amit akarsz megy az egyikel vagy a masikkal akkor raersz a VD-t megvenni, de ha lesz most BF vagy karacsonyi akcio akkor azt a 10eur-t erdemes kiadni erte.
-
Raymond
titán
válasz
bazsika007 #63491 üzenetére
"most úgy vagyok vele megjön kiprobálom azt meglátom hogy lesz ha sz*r akkor veszek egy asus routert azt annyi, de elsőre kiprobálom anélkül"
Pontosan ezt kell, latatlanba nincs ertelme koltekezni. -
laccy88
senior tag
válasz
bazsika007 #63465 üzenetére
+1 a Telekom Router mellett
Pc kábellel, Quest 2 wifin ugyanabban a helyiségben. Hibátlanul működik -
gulasoft
őstag
válasz
bazsika007 #63469 üzenetére
Egyébként a gép bőven jó sima vr-ra, esetleg régebbi unreal engine 5-ös játékokkal is kipróbálhatod UEVR-al pl. jedi fallen order, vagy az újabbk közül a palworld, de ott már azért határeset.
-
gulasoft
őstag
válasz
bazsika007 #63469 üzenetére
Az acces point egy pipa miután beállítottad a routert utána érdemes átkapcsolni. Annyit csinál, hogy nem routerként kezd el üzemelni, a hálózat átjárható lesz, nem is a router portra kell kötni a telekomos routerbe hanem sima portra.
Ez meg egy kis infó hogy tudod az asus routerben letiltani a dfs csatornákat:
[link] -
a2d2
addikt
válasz
Ha a nappaliban játszol akkor jó lesz. Nekem is ilyen Telekom Wifi 6-os van most a nappaliban, megy vele a Quest. Huawei-t így el is költöztettem a ház másik felébe.
-
gulasoft
őstag
válasz
Kábelt semmilyet. Dedikált router kéne a pc és a quest közé ha mindenki a másikat használja, gondolom azon megy a tv, mindenki a t-home routert bizgerálja. Itt nem arról szól a történet milyen gyors az intrerneted, hanem hogy röccenetlenül menjen a wifi adat a quest felé.
Vegyél egy jófajta asus ax-es routert, állítsd be acces pointnak, és válasz egy nem ütköző nem dfs csatornát.
Nem árt ha a gép egy i5 11x és a videókártya is 1080ti +Ha ezek megvannak elég sok direkt pcvr címet el tudsz indítani, de azért ez kb már a minimum.
De a quest3-on már nagyon szép natív játékok is vannak, és jelennek meg lehet előbb ismerkedni kéne velük, mert az új questekhez jár a meta+ minimum 1 hónapig amiben már nagyon sok játék van amikkel el lehet játszogatni.
Ez a bobo vr m3+ hogy jött az asszonynak a fejébe önmagában?
Ja és igen, az új router passwordjét ne mond meg senkinek, mert hamar rászáll a család! -
Raymond
titán
válasz
Ne vegyel kabelt, hasznald a routert a nappaliban eloszor ugy probald ki. Az internet sebessege itt lenyegtelen. Ha kell a kisszobababn is kulon VR router mert nem eleg eros vagy stabil a jel a nappalibol akkor oda veszel egyet, beteszed AP modba, rakodot a kabelt ami most a nappalibol a PC-be megy es a PC-t is egy masik kabellel rakotod az uj routerre.
-
mmdms
addikt
válasz
bazsika007 #63451 üzenetére
Probalj ra egyre, a regi aran pcvrhoz jobb vetel sztem, hangyapenisszel nagyobb felbontas, atgondoltabb felepitesu kenyelmesebb headset mint a q3. A kijelzoje nem olyan jo szinre es kontrasztra, uzemido kb ugyanaz, azonos lencsek, sajnos av1-et nem tud. egyszeru es felhasznalobarat sajat streaming progi, ha nem szannal penzt vd re. Altalaban jo is. Most pont nem.
-
Raymond
titán
válasz
bazsika007 #63415 üzenetére
Pico 4 mar sajnos nincs, csak Pico 4 Ultra irrealisan dragon a Q3-hoz kepest.
-
gulasoft
őstag
válasz
Hát én úgy halottam a pico4-nek azért a pcvr támogatással szoktak problémái lenni. Az oculusnál ott az airlink, ami a múltkor már stabil volt. A VD mind a két eszközön működik, és azt is farigcsálják folymatosan. Ez inkább pénztárca meg elköteleződés kérdése, meg ugye a bizalom egy kínai meg egy amcsi termék között, amit kínában gyártanak :-)
-
Dr.NX
addikt
válasz
Akinek Oculus 3 van, az azt, akinek meg Pico 4, az azt.
-
gulasoft
őstag
válasz
bazsika007 #62376 üzenetére
Ne gondolkozz ezen, belinkeltem az olasz amazont onnan rendeld elő most, a szállítást követő 30 napon belül ha nem jön be visszaküldöd. Ha jól számoltam mai áron 143.000 szállítással magyar olasz áfa különbséggel cakk pakk. És jár hozzá a batman ami úgy 40€ + lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest