- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatal`
titán
válasz
F.B.I. #50336 üzenetére
Csepptöltésre áll át, ahogy kell. Én 10-11 hónapja használom, mindig be van kapcsolva, legtöbbször nem is várom meg, hogy a powerbank lemerüljön. 1-2 hete lemerült a powerbank, nem vettem észre, hogy kevesebbet bírna az aksi, mint korábban. Persze lehet, hogy hosszútávon nem tesz jót neki, de a gyári aksis Elite strap is kb. úgy működik, mint egy powerbank.
-
fatal`
titán
válasz
F.B.I. #50227 üzenetére
Igen.
Fogalmam sincs mit csinál, így van vagy 10 hónapja. Általában feltöltöm a powerbankot mielőtt lemerülne, de múltkor már a headsetről vette az energiát, nem tűnt fel, hogy rosszabb lenne, mint korábban.
Ha a gyári batterys strapet használod, az is ugyanígy fog működni. Nagyobb veszélynek látom a töltőt dugdosni állandóan, elég sérülékeny az USB port a Questen, nem egy képet látni redditen, hogy leolvadt töltés közben (a gyári töltővel és kábellel töltve is).
#50228: Google Earth/Street View és utcabejárás?
Persze, ha van mellé PC.
-
kiskuplung
őstag
válasz
F.B.I. #50187 üzenetére
Mindenképpen a NEM angol Amazon az ajánlott. Bármelyik másik európai Amazon jó: olasz, spanyol, francia. Magyar bolttól én semmit se vennék.
A fenti példa a kivétel, és nem a szabály.
Angol Amazonban is bízhatnál, tavaly még sikerült rajtuk keresztül intézkedni, amire az Oculus csak úgy volt hajlandó ha előbb a headset árából fel- és leutaztatom a hibás és csere készülékeket bevizsgálásra Csehországon keresztül Angliába (Magyarország nem támogatott).
De miért szívatnád magad, amikor van EU-s alternatíva is?
-
fatal`
titán
válasz
F.B.I. #50160 üzenetére
Kábel felesleges, ha AX routeretek van. Type-C type-A is jó én azzal használtam, aztán teljesen félreraktam.
A controllerek fedelénél inkább nagyobb probléma, hogy alig lehet leszedni.
Én 10k-s powerbankot használok.
Amit inkább cseréljetek le később (persze, ha bejön az egész) az a gyári strap és a face pad, hogy kényelmes legyen.
#50168: Nem lesz élesebb a kép kábelen, mivel a bitráta bár nagyobb, a kábeles link H264-en megy, az Air Link viszont H265 így a kisebb bitrátából hasonló képminőséget ér el. Én semmi különbséget nem éreztem, pedig 500 megabiten volt kábelen. Latencyben van egy minimális különbség, de semmi drasztikus.
-
gulasoft
őstag
válasz
F.B.I. #50165 üzenetére
A jobb átviteli sebesség szimulátoroknál érdekes, (élesebb lesz a kép, kisebb tömörítés miatt), de a kábelmentesség akkora előny, hogy én elithez sem használom a kábelt.
Akkor legyen közelebb egy router accas pointnak definiálod akkor át lehet rajta látni igazábol csak a quest kéne hogy rajta legyen wifin, a pc meg kábellel ebbe.Kicsit félreértettél nem füles, hanem fejszetthez adott pánt. Lehet cserélni, nekem egy bobo vr m2 van, az megfizethető, és magam terveztem ls nyomtattam az akumátoromhoz egy tartót hátra a tekerő mögé.
[link]
De ha farzsebbe bedobod az is működik, csk ez igy jobban kigyensúlyozza. -
gulasoft
őstag
válasz
F.B.I. #50160 üzenetére
Kábel nem kell, gondolom nem szimulátorozni fog. Egy jó wifi6-os dedikált router amire a pc van kötve ha van hozzá egy gamer pc 1070ti vagy annál jobb kártyával.
Ha nincs hozzá gamer pc akkor kb felesleges a kábel, egy akármilyen typeA-typeC elég ha pc-ről valamit át akarsz rakni a headsetre.
4 tölthető elemet vegyél, mert 2 hónap lesz mire a hozzá adott elemet megzabálja utána meg 2 hetente kell kb. cserélni az elemet, és akkor tölheted a mási kettőt, bár nem egyformán merülnek.
Nem törik a vezérlő könnyen, ráadásul minden védő kitakarja az infra ledeket, felesleges.
Powerbankból Én 10.000-est vettem azzal 6-7 órát bír egyhuzamban, da oda kell kábel a powerbank és a q2 felé. A q2-n typeC van és olyan kell ami képes 2A felett tölteni, és a kábelből is olyan ami át is viszi.
Inkább egy jobb headsetre költs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest