- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz barcalaci84 #26699 üzenetére
Ez legalább 3x volt már a nyelvemen az elmúlt 1-2 hónapban... de jó, hogy megálltam és nem én írtam le.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
barcalaci84
őstag
ezek helyett már rég megvehetted volna a beat sabert
megmozgat a Dance Collider , meg vannak benne guggolások , meg boxoltat stb...de túl sok a pihenés minden számnál ... sok a cascade a számokban és azoknál tulajdonkép álldogálsz és pihensz...
ezért sokkal hatékonyabb a beat saber , mert ott vcégig darálni kell...
nem érzed olyan fárasztónak ( mert élvezetesebb is ) , de sokkal több mozgással jár a beat saber -
Raymond
félisten
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
veterán
Reverb tulajokat kérdezném hogy olyan furcsa most ez nekem kb egy hónapja nem volt gaméban a fejemen a cucc, de most olyan mind mintha valami brutális blur lenne az egészen kicsit aktívabban megmozdítom a fejem és minden ilyen utánhúzás van de durva, nem ilyenre emlékszem jelen pillanatban ez egy raklapfos, ez valami csodálatos steamVR frissítés vagy mi? Vagy ilyen volt?
Plusz most levettem és idáig nem volt meleg a cucc....[ Szerkesztve ]
-
supercharley
tag
Van valaki aki WMR-en játszotta az Asgard's Wrath-ot?
-
a2d2
addikt
válasz twi452 #26693 üzenetére
Box VR-t csak egy ingyenes hétvége alkalmából próbáltam ki. Fitnessre valóban jó volt de valahogy hiányzott belőle a flow. Ezek a felütések megtörték a dolgot, inkább box játék mint ritmusjáték, arra meg ott van a Thrill of the fight. Ez utóbbit kevertem a Dance Colliderres táncikálós játékkal + munkahelyen fekvőtámaszokkal. Szerintem egész jó állóképességet lehet összeszedni ezekkel.
Overcooked-et tolták nálunk a gyerekek, aztán nekem is be kellett segítenem kicsit mert égett a konyha
Amúgy én is ilyen kis tök egyszerű kattintgatós játékokkal játszok ha nem vagyok VR-ban.
Ez volt a favorit decemberben: [link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
twi452
senior tag
Én mostanában boxvr-t szoktam két edzés közti pihenőnapon mozgolódásra használni.
Persze ezt is lehet egyhelyben lustálkodva csinálni de ha mozgatod magad folyamatosan pl a zenére két ütés között is vagy így felfűzöd az ütéseket láb/törzsmunkával akkor rendesen fel tudja pumpálni a pulzusod. Én simán bele tudok feledkezni aztán vissza kell lassítanom magam 😄
1 órás vagy 2x30 perces edzéseket szoktam nyomni és teljesen jó.
Rajtad múlik mennyire hajtod meg.
Én quest-el léptem be a vr-ba karácsony előtt és határozottan nem bántam meg.
Karácsony óta igazából egyszer ültem le az xbox elé akkor is azért mert tesó akart overcooked-ezni 😄 -
a2d2
addikt
válasz Jinxb1rd #26691 üzenetére
Na, azt tudom hogy te is edzésre használod ezeket. Igazából még meggyőzhető vagyok, ez az 5e Ft nem a világvége, de nem érzed úgy hogy a combod/feneked nem kap semmi edzést?
Amikor 20x guggoltat le a Dance Collider egy szám alatt vagy esetleg ugráltat (!) akkor azért alig várom hogy a végére érjek, itt nem éreztem még ilyesmit, max felbosszantott a hülye kézcsereberéléseivel.
Azt tudom hogy tegnap már végigvittem master pályákat is (pedig még benne vagyok a két órás próbaidőszakban) és még mindig be sem jelzett hogy akár a közelében volnék a nappali határának. Ez igazából lehet előny is hátrány is. Tudom hogy Dance Collidernél panaszkodtam hogy pro módban folyamat ki kell nyúlnom a rácson, de ha fitnessre használom akkor igazából ez előnyére válik. Ezzel a Synth Riders-el megtehetném végre hogy kimegyek az udvarra, de most meg már minek.
Lehet megtartom akkor bemelegítős játéknak, vagy azokra az estékre mikor nem alkalmas a nappali/PC valami miatt edzésre.
Amúgy melyik platformon vetted meg? Mert Oculus alatt haver vagy de nem láttalak a játékban a friends fülön. Itt mondjuk már össze vannak fésülve a ranglisták, mondj pár számot ahol benne vagy a top 10-ben és majd rádnézek. End of the night alatt hardon 4. lettem elsőre, arra ránézhetsz már[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Márton
nagyúr
A Biosban nincs primary adapter, init display first, stb?
szerk: milszab, nanee, most meg veled egyezik az avatarom? nagy nehezen rászántam magam egy másik topik miatt, erre...
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
JoolsNOS
veterán
Ja bocs ha át se vált akkor értelemszerű a dolog. Akkor próbáld a különböző vga portok cseréjével. De nekem régebben ha volt ilyen (nem oculusnál) akkor csak a boot alatt nem volt kép a monitoron.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
a2d2
addikt
Alszok egyet rá de szerintem refund lesz. Ritmusjátéknak kiváló, megállja a helyét Beat Saber vagy Guitar Hero mellett de edzésre szerintem nem az igazi. Kipróbáltam az ajánlott pályákat de nagyon egy helyben állós az egész és tényleg csak az ügyességre megy.
Ami leginkább élvezetes volt az a Prism - you know that you love me. Ebből végigtoltam expertet és mastert, elég szélesen jöttek a golyók és kiadott egy nagyon kellemes táncolást. Aki ilyent keres annak nagyon be fog jönni a játék.
Én holnap beizzítom DC-t és végigtolom a Core + Uriel pályákat hogy helyrerázódjanak a combizmaim :)
Nagyon imádkozom hogy jöjjön már Questre.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szente
addikt
Sokszor panaszkodnak TS-en, hogy robot hangom van néha, azátn magától megjavul,ha a Rift S mikrofonját használom. A netet túrva úgy látom nem egyedi az eset. Valaki esetleg tud rá megoldást?
-
Enton
addikt
Nálam ilyet nem csinál, de ha tippelnem kell az lesz a nyitja, hogy én még mindig a DVI-röl hajtom a tv-t mellöle egy régi DVI-HDMI kábellel.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
pimpi001
tag
Hali. Ujdonsült oculus quest tulaj lettem. Kérdésem. Sideload hogymukszik, hogykell feltenni, jatekot honnan tudok szedni hozzá. Köszi a választ.
tboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
a2d2
addikt
Ok, ezeket megnézem este. Tegnap két gyári számot próbáltam experten és az volt az érzésem hogy itt az expert csak trükkösséget jelent mint a Beat Sabernél, de ugyanúgy egy helyben állva végig tudtam vinni. Az nem hiányzik hogy azt kelljen begyakorolgatni hogy mikor hogy cserélgessem meg a kezeimet hanem tényleg teljes ugrálós-beszaratós testmozgás legyen mint DC-ben Remi, Dre, Core, Uriel alatt pro módban.
Itt most elsőre úgy tűnik hogy az akadályokkal próbálják meg megmozgatni az embert az meg nem olyan élvezetes mintha a gömbök elhelyezésével mozgatnának meg.
De mondom, még csak egy órát toltam és hozzá kellett szoknom az új színekhez és mechanikához, lehet hogy kibővül a tér később.
Összehasonlításként DC-ben maximálisan kihasználtam a 3x2m-es teremet úgy hogy néha ki is kellett nyúlnom a rácson, feleségemet 2x levertem pár napja mikor megpróbált áthaladni a szobán annyira ki van használva a teljes tér. Most meg egyszer sem villant fel még a figyelmeztetés sem a rácsra.[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz Sziszifeca #26666 üzenetére
Miért baj az, hogy nem látod a biost betölteni. (leszámítva persze ha be akarsz lépni) Dugdoshatod állandóan az usb-t.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
GuruZone
őstag
Alzán most 177k a Rift S
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
a2d2
addikt
Erre sikerült közben megoldást találni? Force mode esetleg? Esetleg speckó custom számok?
Én tegnap vettem meg, toltam egy órát, főleg csak ismerkedtem vele, de közel sem izzadtam meg annyira mint a Dance Collider alatt. Míg ott keresztbe kell ugrálnom az egész nappalit, itt túlságosan kézre jönnek a labdák. Egy nagyon kis körben lecövekelek és szinte egy helyben állva végig tudtam vinni a pályákat, pedig expertet is nyomtam elsőre.
Ez persze jóval kényelmesebb a natív Questen mert be sem kell kapcsolni a PC-t, illetve platformfüggetlen a toplista ami nagy előny még DC-hez képest.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Dyingsoul
Topikgazda
VGA-tól is függhet a dolog, mivel az adott grafikus vezérlő dönti el, hogy számára melyik az elsődleges megjelenítő még a POST előtt. BIOS-ban nem tudom lehet-e állítani én másodlagos kijelzőkkel jártam már így és úgy oldottam meg, hogy átdugtam egy másik portba.
-
a2d2
addikt
válasz Viktoár #26662 üzenetére
Még csiszolnak rajta:
Despite now being available on SideQuest, the game is still not fully released. Initially scheduled for a December 2019 release, Pavlov Shack was delayed to early 2020 due to “core party/friend support” problems on Android which couldn’t be fixed in time. So while the current build of the game can now be easily installed via SideQuest, this is still not the final release.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
veterán
Lehet nem idevaló, még mindig küzdök azzal a problemmal ha be van dúgva a ReverB akkor bootnál nem ad képet a monitorra, kihuz egyből megy. Lehet ez valami a BIOS-ban vagy mi a lófűtty? ReverB-et veszi elsődlegesnek ?
-
Dyingsoul
Topikgazda
Szeretnélek megkérni titeket, hogy az Amazonos témákra használjátok az Amazon topikot.
-
a2d2
addikt
Quest tulajok figyelmébe, kijött pár napja az ingyenes Pavlov én tegnap vettem észre Sidequesten: [link]
-
gambler
tag
Ez a visszaküldés hogy megy? Nem saját acc-al rendeltem, hanem a kollégám rendelte nekem. Azt mondta, ő még soha semmit nem küldött vissza. Gondolom a rendelésnél van valami gomb, vagy ilyesmi, igaz?
Két szóban elmondhatom, amit az életről megtanultam: megy tovább (Robert Frost)
-
zpeti2
tag
Ismét egy "jó" írás a VR-ről.
Lehet mazsolázni...[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
"Erre ma este ránézve egyrészt cross-buy"
Ahogy nezem ez a weboldal problemaja. Ott hianyzik a Quest verzional a Rift S a tamogatott eszkozok listajabol es forditva. Mindegyik cross-buy cimnel igy van [link] Ha viszont a desktop Oculus Home Store-ban nezed akkor ott van a listaban a Rift, Rift S es Quest is mint tamogatott eszkoz.
A 20EUR vs 17EUR viszont erdekes
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
a2d2
addikt
Megvettem a Synth Riderst az előbb, aki tolja Oculuson felvehet a barátlistára: Sztrovacsek81
Egy érdekesség ezzel kapcsolatban: napközben német proxin keresztül néztem az áruházat és írtam is stfx kollegának hogy ezt nem veszem meg mert nem támogatom a cross-buyt nem támogató fejlesztőket. Erre ma este ránézve egyrészt cross-buy, másrészt ha Rift S felől közelítettem akkor 20 dollár ha Quest oldalról akkor 17 dollár. Megvettem Questre majd a Rift oldalon behúztam ingyenesen. Elég érdekes hogy nincsenek szinkronban az árazások cross-buy címnél, ez a kis apróság 900Ft-ot jelentett.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
lanszelot
addikt
válasz Dyingsoul #26649 üzenetére
A vive ugyanúgy december eleje-közepe felé kapta a frissítést, és ahogy írtam eddig nem volt vele sose gond. Most folyamatosan van.
Tegnap pl nem látta az egyik kontrollert, érzékelte, hogy be van kapcsolva csak nem látta.
Újra kellett indítani az egész rendszert.[ Szerkesztve ]
-
thrill
tag
Nem tudjátok, van olyan VR-os hely Budapesten, ahol ki lehet próbálni a Valve Indexet?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz lanszelot #26648 üzenetére
Ez téged nem érint, neked Vive-od van én pedig az Oculus szoftverről beszéltem.
-
lanszelot
addikt
válasz lanszelot #26638 üzenetére
Sikerült.
A leírtak szerint nem jött ki, csak szakadt, igy felvettem a kapcsolatot vive -val, és nagyon segítőkészek.
Azért szakadt, amiért tönkre ment, azért nem jött úgy ki, de elmondták, hogy nem törhetem bele, és műanyag kártyával nyúljak alá, és ki is pattant :)
3db orr rész van 1 csomagba, és nem is drága, DE a szállítás......wtf másfélszer annyi a szállítás mint a csomag. /értelmetlenül, negyed annyi áron van az alairásos, első osztály/
Így kerestem máshol, ahol normál áron szállítják.Dyingsoul: igen, azota sok a bajom vele. Sose volt akadás, és sose dobta el a kontrollert.
Hát most van. Ezért utálom ha nem én választom, hogy akarom e frissíteni.
Remélem hamar javítják.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
CV1, Rift S és Quest Link felhasználók: ti a decemberi v12-es update óta tapasztaltok még akadozást, frame droppokat?
UploadVR-on megjelent cikk szerint a decemberben érkezett v12-es update óta sokan tapasztalnak problémákat. Én személy szerint 441.87-es NV driverrel nem tapasztalok akadásokat. Illetve nálam mindig is voltak hullámvölgyek: volt mikor akadozott, volt mikor nem. Drivertől, rendszertől és a Jóisten tudja milyen okok miatt, de nálam gyakran jött elő akadozás.
Most viszont nekem semmi bajom nincs az új Oculus szoftverrel és az említett NV driverrel.
Ha nektek van akkor érdemes benyújtani a support ticketet az Oculus felé a cikkben leírtak szerint, mert javításra csak ez esetben lehet számítani. Mivel az Oculus azt válaszolta, hogy nem érkeztek hozzájuk tömeges jelentések a problémáról, pláne megéri ticketet nyitni.[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
válasz s7evcsenko #26642 üzenetére
Par dolgot kuldtem most vissza ingyen volt. Volt koztuk nem megfelelo a teljesitmeny de most kiprobaltam neked egy 100 euros cucc dec elejen kaptam , no reason givenre ingyen visszakuldes van. Es mar nem visszaadjak a penzt hanem ingyen lehet feladni par honapja postan. DHL amit itt inverz mplnek vesznek be. hu > amazon.de nincs prime
Eladó: GTS450
-
a2d2
addikt
válasz s7evcsenko #26642 üzenetére
Én küldtem vissza nekik projektort pár éve. Nem volt kifejezetten hibás, csak nem volt pontos a leírás a ECO módos zajjal kapcsolatban. Miután feladtam visszatérítették a feladás árát is.
Mondjuk ott 180e volt a gép és mondjuk 5e a visszaküldés, itt meg gondolom 3-4e a kábel és mondjuk a fele a visszaküldés, szóval nem tudom ilyent néznek-e.[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Erre van valami link, ahol írják, hogy ingyenes a visszaküldés elállásnál?
Hibás terméknél, garis ügymenetnél tudom, hogy kifizetik a postaköltséget, de elállásnál én úgy tudom, hogy nem.
Boldog-boldogtalan küldene vissza mindent miután kipróbálta..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
senior tag
válasz Márton #26639 üzenetére
Mivel gyakorlatilag a HP is eredendően melóra szánta a felbontása miatt, pl munkák, gyakorlatok elvégzésére, ismétlésére és hasonló feladatokra virtuálisan. A jól olvasható/látható szövegek és egyebek miatt, nincs kizárva, hogy komolyabb dolgokra is tudom majd használni. Drónok vezetésére jelenleg is használok szemüveget (DJI Goggles RE és DJI Digital FPV) Természetesen a relaxációs appok is jobban élvezhetők majd a felbontás miatt, szóval lesz bőven tartalom, ahol kamatoztatható majd a tudása.
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
Márton
nagyúr
-
senior tag
Na megrendeltem a Reverbet, igaz cégen keresztül itthoni beszerzés lesz, kb 3 hét, de nem baj. Közben ma jön egy új proci is,kiváncsi leszek, hogy egy (3900x/2080) kombóval, hogyan fog teljesíteni különböző alkalmazásokban.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
qqzs
őstag
válasz s7evcsenko #26635 üzenetére
Az az idekuldesre vonatkozik, a visszakuldes ingyenes. Es nincs koze a primehoz, primenak csak orszagon belul vannak elonyei
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
Márton
nagyúr
So we're re-building original vr sets from 1993... cool
1990: Don't sit too close to that (CR)TV, you'll damage your eyes!
when you want to play HalfLife-Alex but you cant afford a headset
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Enton
addikt
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
barcalaci84
őstag
válasz gambler #26626 üzenetére
A 3 m is elég karcsú...
Extreme digitalban van hama 1,8 méteres usbc usb 3.0 5/Gb/seces kábel... Nekem azzal ment a Quest link... Usb3 as hosszabbítóba dugtam és úgy is ment....
Ha maradt volna akkor a hosszabbított cseréltem volna egy aktív usb3-as 5 méteres hosszabbitora... -
lanszelot
addikt
válasz gambler #26624 üzenetére
Hello,
amazonon nem kell semmi indok, és vissza adják a pénzt.
Már nincs szükségem rá, van ilyen lehetőség is.
Online vásárolt cuccok bármelyikét vissza lehet küldeni bárhonnan vásároltad, indok nélkül.
Pl a színe nem pont olyan mint a monitoromon volt, kész, bőven elég indok bárhol. De mint írtam amazonon ez se kell és ott nem 14 nap, hanem 30 nap a határ.
Ha pedig prime-os, akkor a posta költséget se te fizeted. -
proci985
MODERÁTOR
válasz Viktoár #26623 üzenetére
tudom, es ennek architekturalis okai vannak.
a direktben deli hidon logo USBnek rendben kell lennie, amig le tud adni feszt (ez specifikacio fuggo, Intel es AMD szokta tartani) es amig nincs osszekapuzva (jellemzoen nincsen).
ha a chip nem tud eleg portot (pl X79 csak ket USB3.0at tudott nativan), akkor szoktak a gyartok extra vezerlot hasznalni, tipikusan ugy, mint amikor kell ket halozati kartya. a Gigabyte akkoriban Fresco chipet hasznalt, ez az Intecken levo vezerlo egyel korabbi verzioja volt es teljesen jol ment USB3.0kent. az Asus hasonlo koru lapjai nem mentek, mert az AsMedia chip nem mukodott.
MSI pl X370nel "VR Ready" ket USB3.0 kimenetet is szokott matricazni, a gyakorlatban ez ket USB3.0 kimenetet jelent ami egy Fresco chipen log.
bonusz: az Inateck negy USB3.0 kimenet egy Fresco chipen, es konkretan forumok alapjan harom szenzorral az eredeti Riftet mar nem szereti USB3.0 modban. van egy masik vezerlo is, ami konkretan negy vezerlo egy pciE4.0 x3 kartyan, az birja, viszont az meg 80 eur.
egyebkent nalam itthon a harom szenzorral ment a matek, hogy mi menjen a deli hid USB3.1-3.2 portjarol, mi menjen a deli hid ket USB3.0 hidjarol, mi menjen az alaplapi Fresco vezerlo ketUSB3.0portjarol es mi menjen az Innatek negy USB3.0 portjarol. ez egy lenyegesen jobb megoldas egyebkent, mint anno X79en amikor volt osszesen 8 USB3.0 portom harom vezerlon.
egyebkent a vicc az, hogy ket eve iszonyatosan dragak voltak az 5mes aktiv USB3.0 hosszabbitok, szoval 2.0 modban jarattam a szenzorokat, viszont harom USB vezerlo fele eldobalva nekem sose volt bajom trackinggel.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz gambler #26616 üzenetére
Javítottam a linket, bocsi a hibáért!
Az összefoglalóban most már a jó kábel szerepel de azért csekkoljátok légyszi!UI.: A kábelt azt hiszem vissza lehet küldeni, bár a visszaküldés lehet drágább, mint maga a kábel.. Ha nem tudod felhasználni a kábelt és érzékenyen érint akkor írj privátot és megtérítem a károd mert a linket én rontottam el (vagy az Amazon változtatott valamit az url-en bár ezt kétlem), bocsi még 1x.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Viktoár #26619 üzenetére
az alaplapi portnak specen belul kene lennie.
baj akkor szokott lenni, amikor esz nelkul MUX kapuzzak az alaplapi portokat, ertsd a CPU ket portjan log 8 USB kimenet, de itt biztos nem ez a helyzet. masik baj akkor van, amikor a kiegeszito port nem tud USB3.0at, pl az Asus hasznalt egy idoben olyan kiegeszito chipeket amik nem tudtak az usb3.0at.
gambler: csereld egyelore a kabelt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Viktoár
addikt
válasz proci985 #26618 üzenetére
Valóban az összefoglalóban linkelt kábel nem jó. Ha ettől eltekintünk és feltételezzük hogy a megfelelő kábellel próbálja akkor sem biztos hogy fog menni az alaplapi portokkal. Sajnos nagyon igényli a wattokat a Link. Ha minden igaz 3 Ampert is felvehet amit egy alaplapi usb.... hát nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz gambler #26614 üzenetére
Meg kellene próbálni egy inateck kártyával. Lehet hogy kevés az usb-n a kraft. Jaa igen ilyen anker kábellel működik.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
gambler
tag
Jobban megnézve a linkelt kábelt, ez valójában 2.0-ás, és azért nem megy a quest-tel. Javítani kéne a linket! Köszi!
-
gambler
tag
Sziasztok!
Péntek óta vagyok egy Oculus quest boldog tulajdonosa. Gondoltam, kipróbálom a pc-mel is, ezért rendeltem egy olyan kábelt, amit az összefoglaló is említ.
A dolog sajnos nem működik. (képet mellékeltem)
Azt mondja, dugjam át másik usb 3 portba. Csak kettő van, mind a kettővel kipróbáltam.Piros x van mindkettőnél.
Próbáltam rákeresni a problémáraa neten, meg itt a topikban is, nem igazán találtam választ, bár láttam, aki szintén belefutott a problémába. (talán nincs elég kraft az usb port-ba, de mit lehet tenni?)
Az alaplapom nem a legfrissebb: msi h77ma-g43, egy i5-3330 ketyeg benne, és egy 6 gigás 1060 gtx-em van, windows 10 az oprendszer.Van valakinek valami ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Ha valaki kicsit is szereti a Star Wars-t, akkor ezt próbálja : Project Stardust [link]
Mielőtt törlik
A scriptinggel vannak problémák, de a hangulat nagyon ott van, főleg az utolsó pálya, ahol az árokban kell repülni.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz barcalaci84 #26609 üzenetére
Hello,
Htc vive orr rész gumija megadta magát.
Azt hittem van a dobozban, de csak szivacsot adtak hozzá.
Hogy kell kicserélni azt a gumit?
Nem találom sehol a hogyant, és nem akarok nagyobb kárt tenni benne.
Ragasztva van? -
barcalaci84
őstag
válasz tobias88888 #26607 üzenetére
Ez a hivatalos ár.
400 dollár 450 euró 398font
A hivatalos partnerek ennyiért adják és szállítási költség vagy ugye amazonnal afakulonbozetben tér el h mennyi a vége...
Black friday kor biztos lesz akció megint, de az meg odébb van :)
Jelenleg Európában csak a scan. Co. Ük - n van hivatalos áron...
A többi hivatalos partnernel keszlethiany van és ők se tudják h mikor kapnak újra...
Mert ugye haldoklik a Vr :)[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz tobias88888 #26607 üzenetére
Nem akarom az utolsó napokra hagyni, lesz itt akkora őrület a HL miatt, persze ne legyen igazam, meg legyen is :)))))
Köszi barcalaci, 162.899.- volt
-
dashed
senior tag
válasz barcalaci84 #26603 üzenetére
https://www.caseking.de/
Szállítással =
460.99€
153,332 Ft.[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
Valaki látott valahol az alzás árnál (190k) olcsóbban Rift S-t?
-
lanszelot
addikt
Hello,
Mivel senki se írt, hogy volna magyar zene BS hez, így bepróbálkozom :)
Készítek egyet. Omega - petróleum lámpa
Időseknek, gyerekeknek - azaz easy fokozatban először.
Most fogom tesztelni az első vágásokat, hogy egyáltalán jól csináltam e. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest