Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Ismert fotós trükkel érkezik az X200 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Azt is érdemes átgondolni, hogy majd ki fogja megvenni a gépedet amikor fejleszteni szeretnél. A helyedben én inkább használnám a gépet tovább és gyűjtenék a következőre. Szinte biztos a képek alapján, hogy be van ragasztva a proci. Nincs kizárva, hogy ki lehet szedni, de én sem vennék buherált MacBook-ot használtan. Időben ugyan később, de bukni fogsz eladáskor szerintem rendesen. Ráadásul mindezt egy egy Late 2011 gépnél...
-
Fr3eWar
őstag
Nem lehet. Egyértelműen látszik a képek alapján. De rákeresve is írják hogy forrasztva van.
Illetve ezek ellenére is szinte kizártnak tartom hogy működne, mivel a régebbi 1155-ös alaplapok pc-k esetén is csak bios frissítés után eszik meg hivatalosan az ivy procikat. Amit nem hiszem hogy mac esetén tudnál frissíteni. -
Nyugdíjas
nagyúr
Pont nemtudom eldönteni, hogy socketes-e. Talán...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Apple MacBook
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel I7 12700K / 32GB DDR5 RAM / 6750XT / 500GB M.2 NVME SSD konfig eladó normális áron
- Intel I7 9700K félkonfig eladó remek áron
- AMD Ryzen 7 1800X / GTX 1660TI 6GB / 16GB DDR4 RAM / 500GB M.2 NVME SSD konfig eladó normál áron
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- DDR5 GAMER PC! - AMD Ryzen 5 7600 - RX 6800 16GB - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - 700W 80+