-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi #15303 üzenetére
Úgy tűnik megoldottam (?) a kérdést azzal, hogy fogtam egy usb kábelt, és firewire helyett rákötöttem usb-vel és kész. Sajnálom, hogy ez lett a "megoldás" mert ezzel elveszett az egyetlen szabad usb-portom, de hát ez van. Majd időnként visszanézek rá, hogy javították-e ezt a firewire kérdést.
-
válasz
lugosi #13738 üzenetére
Ez hihetetlen... A Lemezkezelőben megjelenik, hogy van egy 2 gb-os sd kártya, de azt mondja hogy nincs rajta partíció.
Az előbb néztem meg a párom sok éves MSI Windjén, xp alatt és hibátlanul látható a kártya. Meg természetesen a kocsiban is ment, ezelőtt egy órával vettem ki.Mac support fórumok szerint indítsam újra a gépet, úgy hogy bennehagyom a kártyát boot alatt, úgy látni fogja addig, amíg ki nem veszem, de ha visszateszem, akkor se, csak új bootnál. Inkább elkérem azt a windet.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged