- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Amit én tudok: a beállítások/biztonságnál vannak a mentett jelszavak és ott az adott oldalhoz tartozó bejegyzést el tudod távolítani. Ezután ha belépsz, újra fogja kérni a belépési adatokat. Arra figyelj, hogy nehogy az összes bejelentkezési adatot távolítsd el (egymás mellett van a két gomb).
-
Azazello-
senior tag
koszonom, talaltam is.
[expressBurn] szimpla es egyszeruen kezelheto CD iro program Mac-hez.
-
Phantomhive
aktív tag
ha nem megy nyugdíjas ötletével, akkor Applications - Automator és ha meg tudod tanulni a kódját(szerintem nem bonyolult és ezer+ezer template és tutorial van a neten) akkor azzal könnyeden meg tudod csinálni.
ha nem megy, akkor Record gombbal tudsz rögzíteni cselekményeket.
sok sikert hozzá. -
Octi
aktív tag
A hölgy ezzel kezdi az iMac szétszedését
A vákumos tappancsok az OBI-ban megvehetőek, 630 HUF-ért
Nálam a plexi két felső sarka volt belül poros.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem 21.5-ös, és bal fent tiszta maszat.
(#9540) Octi: Sok esetben (pl. nálam) nem a kijelző és az üveglap közé rakódik a por, hanem magán az LCD kijelzőn belül gyűlik össze, azt meg ki nem takarítod otthon.
-
-
<NewL>
addikt
-
<NewL>
addikt
lehet venni 12K-ért Bt alu Numpadot
inkább ez mint egy fólia annyiért1 hete azt írja MBP-óm, hogy szervizeltessem az akkut. 71%-os az akku, 500 ciklussal. ez azt jelenti, hogy nagyon az utolsókat rugja? esetleg valami ötlet rá? 1 hónapja még 85% körül volt a kapacitása...
-
sigmoid
tag
Ezt úgy hívják hogy ingroup preferencia, illetve "közösségi marketing". XD
És igazából már az ősidők óta része az emberiség pszichológiájának.
A kecskepásztorok lenézték a birkapásztorokat és fordítva, pedig objektíven a kecske és a birka belátható hogy nagyon hasonló állat, hasonlóan kell őket tartani, mindkettő ugyanúgy ad tejet, a húsuk is hasonló ízű...A Mac-PC kérdésben ez azért ilyen kiélezett, mert szociálpszichológiai szempontból létezik olyan csoport, hogy Macesek, de olyan, hogy PC-sek NINCS.
Aki Maces, az lehet hogy tényleg úgy érzi, hogy a gépválasztásával is az önkifejezését erősíti, és olyan emberekkel vállal közösséget, akiket jó példának, közösségnek tekint. Ez persze objektíve nem igaz, mert rengeteg sültbunkó állat kopasz terepjárós "vállalkozó" használ Macet, sőt általában ők a leghangosabb Windowsgyalázók, de ettől függetlenül lehet valid. -
Xero
nagyúr
Ez az idézet inkább jó pár éve volt igaz. Akkoriban még csak a Mac-eknél figyeltek oda az apró részletekre, csak a MacOS-nél volt fontos a GUI tökéletessége, minden pixelnek, minden grafikai elemnek megvolt a helye a felületen, így a szépérzékkel megáldott userek inkább ebbe az irányba mentek el. Engem is jobban inspirál egy olyan környezet, ami átgondoltan van megalkotva. Ez utóbbi mondjuk nem csak a számítástechnikára igaz.
Manapság azért a Win7 is törekszik a szép egységes felületre, bár sok helyen még mindíg kilóg a lóláb.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én a TextExpander-t használom, itt nem billentyűkombókra, hanem általad megadható rövid stringekhez tudod hozzárendelni a beszúrni kívánt szövegeket.
-
tDr1v3r
veterán
Igen, amikor még Sculley vezette az Apple-t... elég rossz idők voltak azok, igazából nulla imnováció, a gépek kinézetében se volt túl sok egyediség, a rendszer meg hát ugyanaz volt szinte mint a Jobs-os időkben...
Most még nagyon jó helyen van a cég (népszerűség/részvények), de kérdéses, hogy mennyi imnovatív és eye-candy dolog lesz tőlük az elkövetkezendő időkben...
[ Módosította: ollie ]
-
xedos
addikt
-
biker
nagyúr
-
tlac
nagyúr
ezért kezdtem, úgy hogy extension
Read It Later -
Windows alatt nézd meg, ne OSX-szel szerencsétlenkedj.
Az NTFS továbbra is MS territórium.Bár ha az egész HDD egyáltalán nem látszik (nem csak a leágazó két partíció hiányzik), akkor tényleg jó eséllyel megnyekkent. Valami alacsony szintű (pl. a gyártóé) toollal rá kellene nézni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged