- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
válasz
Aaron14 #23326 üzenetére
ez igy igaz
kozben reagaltak is megkeresesemre:
"Tisztelt Uram!
Sajnálattal értesültünk készüléke rendellenes működéséről.
A garanciális ügyintézés előtt szükséges az eszköz bevizsgálása. A hiba elhárítása az eszköz kijelzőjének cseréjével oldható meg."
ily esetben a szokasos helyszini bevizsgalasra vagy tobb naposra gondolnak?
-
TBMC
addikt
válasz
Aaron14 #23324 üzenetére
a kijelzőn körben végig látható, de mostanság jött elő. remélem garanciában ezt kicserélik
, mert engem személy szerint zavar. egy cto 5k imacről beszélünk.
(az előző 13 rmbpron is kb fél év után jelentkezett a kékes blur effect - mint azt te is említetted, azt ki is cserélték)
-
wm2
őstag
válasz
Aaron14 #23253 üzenetére
Igen. Viszont 1. ha sata3 ssd-re cseréled, akkor hivatalos szervízben cseréltesd ki, akik adnak róla számlát, ebben az esetben az Almárium elnéző, de probléma esetén a hdd-t vissza kell tetetni, ami plusz pénz 2. PCIe SSD esetén tehetsz bele eredeti Apple cuccokat, ami nem éri meg már mondom 3. utángyártott mehet bele PCIe-ből de ez is garancivesztéssel jár
Átlag user számára elég a sata3 ssd.
-
rii
nagyúr
válasz
Aaron14 #8699 üzenetére
magic elég nehézkes, én - ha lesz- a következő magic-re lesz kiváncsi
mighty -mál a görgőre kell vigyázni (minékl kevésbé koszos kézzel használd), két évet kihúzhatsz vele talán, hogy a görgő működőképes marad.
parafatáblán lehet - és kell is - tisztítgatni, széteszedni csak úgy, hogy törni fog az egész. Nekem már celluxszal van összeragasztva a munkahelyi -
TheMarci
addikt
válasz
Aaron14 #8699 üzenetére
Nem vennék Apple egeret, mind a migthy-t, mint a magic-et használtam, ezekután azt mondom, hogy ezerszer inkább bármilyen Logitech, aminek a tervezésénél kicsit többet számított a kényelmes fogás, és a kezelhetőség. Sokkal kényelmesebbek hosszútávon.
Billentyűzetből viszont nagyon szeretem az Apple félét.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Aaron14 #8600 üzenetére
Ha zárolt 1.98 EUR-t, akkor érvényes a kártyád, hiszen meg tudta terhelni, tehát használhatod. Nekem soha sem kellett megvárnom, amíg a zárolt összeget felszabadítják, tudtam vásárolni minden probléma nélkül.
Úgy vettem észre egyébként, hogy újra érvényesíti a kártyát (azaz zárol 1.98 EUR-t) ha néhány hétig nem vásároltál vele az AppStore-ban/iTunes App Store-ban, vagy ha megváltoztattad a kártyaadatokat.
-
csuki00
tag
válasz
Aaron14 #8509 üzenetére
Nekem is egy dell u2311h-m van. Szerintem kiválló monitor és ez úgy mondom, hogy én még annó 74 ezerért vettem. Ismerkedni az ips monitorokkal, egy sima tn paneleshez képest ég és föld.
A 23" - os dell 16:9-es a 24" os meg 16:10-es és sztem a 27-es is.
Nem tudom hol nézted, de először nekem is kicsinek tűnt a 27-es mellett de amikor haza hoztam már eggyáltalán nem volt kicsi. -
TheMarci
addikt
válasz
Aaron14 #7895 üzenetére
Úgy megveheted, hogy fizikailag te mész el a boltba, és megveszed, viszont számlát a cég nevére kell kérni, nem a sajátodra.
Habár, most, hogy gondolkozom, a legbiztosabb, ha megkérdezed a könyvelőt, az 100%, hogy tudja, hogy mi/hogy jó a cégnek. Kisebb dolgokat, pár tízezreseket vettem már én is cégnek, de hogy van -e valami limit, ami felett meghatalmazás, vagy bármi kell, nemtudom. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged