- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
atomchicken #19524 üzenetére
Ez a Yosemite feeling része
Maverick alatt sokkal gyorsabban elindult a rendszer.
-
twine
veterán
válasz
atomchicken #19524 üzenetére
Pwer off után igy indul a gép,,szerintem ez normális...
Bár én nagyon ritkán látom ezt a képet, mert alszik a gép nálam...multkor iStat menus-ben véletlen észrevettem,(nem szoktam figyelgetni) valami másfél hónapos futásidő volt a miniben, mert aludt a kis uzsonnás doboz folyton,,nem kapcsoltam ki... -
nylontacsko
senior tag
válasz
atomchicken #19521 üzenetére
1.8.7 uTorrent kliens, nálam is tökéletesen fut (iMac MID 2011, Yosimate)
-
twine
veterán
válasz
atomchicken #19521 üzenetére
A problémádon sajnos nem tudok segíteni,, csak "visszajelzésként" mondom, hogy nálam hasonló kiépítésben tökéletesen fut a uTorrent kliens...
-
Xero
nagyúr
válasz
atomchicken #9793 üzenetére
-
rii
nagyúr
válasz
atomchicken #9666 üzenetére
nálunk bent mac pro és imac is szokta ezt csinálni ....
milyen egered van?
asziszem csak azok a gépek csinálják, amiken nem mac-es egér voltmunkatársam amint az egeret az usb-ből kihúzva hagyja ott, akkor sleep-be marad
addig egy éven keresztül ez volt, hogy reggel bementem, és a gép meg ment ... pedig este láttam, h le volt küldve sleep-be -
Xero
nagyúr
válasz
atomchicken #9666 üzenetére
Nincs valami olyan USB-s eszköz rádugva ami ébresztheti? HUB, külső winyó keret, akármi!?
-
Teng
aktív tag
válasz
atomchicken #9651 üzenetére
Én ezzel szívok kb 1 hete. Szereztem egy bluetoth-os headsetet, párosítom de istennek se tudom használni, a listába is megjelenik és átállítom elsődlegesre a fülhallgató és a mic részét, de kiír valamilyen hibát is visszaáll a mini gyári hang be-ki menetére. Mivel mic kellett volna csak nekem, így vettem egy webcamot és az megoldotta a gondom.
-
rii
nagyúr
válasz
atomchicken #9437 üzenetére
én is igyekszem a kecót megoldaldani cable-less-re ...
-
Zefír
őstag
válasz
atomchicken #9437 üzenetére
Persze, azzal használom. de akkoris veszít az értékéből,
-
Csabee.
nagyúr
válasz
atomchicken #9352 üzenetére
Sikerült megoldani a problémát
köszi!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
atomchicken #9352 üzenetére
Kipróbálom köszi!
-
marciart11
aktív tag
válasz
atomchicken #9307 üzenetére
szia!
A bekapcsoló gombra való alvást!ébredést a system preferences/energiatakarékosság menüpontnál betudod beállítani!
Ha alszik a gép akkor csak kattintással vagy a bekapcsoló gombbal tudod feléleszteni! -
Phantomhive
aktív tag
válasz
atomchicken #9307 üzenetére
egérmozdításra rendes sleepből elméletileg nem kell fel, csak ha még nem alszik a gép, de a képernyő már igen.
klikkelést nem tudom, h hogy lehet kivédeni.
de ha bluetoothos egér+bill van, akkor bluetooth beállításoknál ezt ki lehet kapcsolni azt hiszem. -
Zefír
őstag
válasz
atomchicken #9078 üzenetére
Én a Better Touch Toolt használom, és sok features van benne, nem csak egér meg klaviatúrára, hanem ablak méretezés meg ilyenek.
-
hoodoo86
tag
válasz
atomchicken #9078 üzenetére
OSX-es változat kényelmesebb, mint windowsba átmenni és onnan játszani. Ugyan olyan jól élvezhető osx alatt is.
-
atomchicken
tag
válasz
atomchicken #9053 üzenetére
Az egér beállítás kérdést megválaszolta magamnak:
Le kell tölteni a Steermouse alkalmazást és bármilyen parancsot ki lehet szabni az egér billentyűire!Ha néha játszani szeretnék egy kicsit és a játékból van Win-re és OSx-re írt változat is akkor, inkább rakjak fel egy Win7-et vagy játsszak az OSX-es verzióval?
-
hoodoo86
tag
válasz
atomchicken #9058 üzenetére
ja értem. Nekem fel sem tűnt
Egyébként az ablakcsoportban lehet scrollozni hogy könynebben átlásd mi van benne.
-
hoodoo86
tag
válasz
atomchicken #9056 üzenetére
visszaállítani nem lehet, viszont nekem nem tűnik gyengébbnek, sőt. a többi asztalt is felhozza a felső sorba. Alatta meg mutatja az összes nyitott programot összes ablakkal. Régen is így volt, nem?
-
hoodoo86
tag
válasz
3. http://plastik.hu/2010/05/24/helyesiras-ellenorzo-szotar-telepitese-mac-os-x-re/
Lion alatt is így kell.4. ha csak az alkalmazás ablakait hozza fel, akkor nem ezt a nézetet keresed. Apple bill-en az F3 helyén található funkció hozza be az összes ablakot. Trackpad-del négy ujj fel a gyári gesture.
-
varsam
őstag
válasz
1.
Nyomj a Finderre egy relaunchot, ha attól sem javul meg, akkor újraindítás után jó lesz. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
atomchicken #9047 üzenetére
A trackpad egy kurvajó találmány, a mindennapos tevékenységekre csak azt használom. Az előttem szólóhoz hasonlóan én is csak precízebb feladatokhoz használok egeret. Két egeret használok, egy Magic Mouse-ot ill. egy régebbi Razer-t. A Magic Mouse-szal elég jól elvagyok, számomra kielégítően egyesíti a gesztusvezérlést és a precizitást, viszont valóban nem a legkényelmesebb. Ha a Razert használom, akkor viszont általában a megőrülés határára kerülök az alábbiak miatt:
- hiányoznak a megszokott gesztusok
- a "natural scroll" trackpad-en, MM-on teljesen természetes, viszont görgővel egy pillanat alatt belém vágja az idegetA fentiek miatt a Razert szinte csak játékhoz veszem elő.
-
hoodoo86
tag
válasz
Én már fél éve használom a magic trackpad-et, és tudom ajánlani. 1 hét volt mire megszoktam és beállítottam a nekem megfelelő gesztusokat (BTT-t is használok), azóta csak akkor szedem elő a razer egeret, ha játszani akarok, vagy photoshopban kell ténykedni. A magic mouse kényelmetlen volt nekem. Ha több időt adtam volna neki, lehet megszoktam volna.
-
Bling95
őstag
válasz
Ha penteken megjon akkor meg karacsony elott irok rola
bar vannak a topikban akik mar hasznaltak mindkettot,,lehet meg elobb irnak mint en
-
Zefír
őstag
válasz
atomchicken #9026 üzenetére
Fogalmam nincsen, de h ha ddr3-as, és 1333mhz-s akkor szerintem kell hogy mennyen. ja és persze laptopram vagy mi az isten, ilyen So-dimm-es slotos.
-
Zefír
őstag
válasz
atomchicken #9017 üzenetére
a dc az a dualchanel, [link] az etc meg az h pl fogyasztásban is kevesebb az 1 modul, és kisebb a hiba lehetősége a kompatibilitás téren is. de ez az utolsó kettő majdhogynem elhanyagolható.. mármint, valószínüleg olyan ramot fogsz venni amit kezel a minid, a fogyasztás meg valami eszméletlen kicsi különbség.
Ha valamiben tévedek javítsatok ki!
-
Alex91
félisten
válasz
atomchicken #9019 üzenetére
Fogalmam sincs, de nagyon elképzelhető...
-
Alex91
félisten
válasz
atomchicken #9017 üzenetére
Most meg azert azt tudd meg, hogy vegyes felallasban megy-e?!
De en amondo vagyok, hogy vedd meg a 2x4 GB-ot...
-
Zefír
őstag
válasz
atomchicken #9015 üzenetére
nemtudom, de az úgy 6gb ha beteszed mellé, biztos sokat dob rajta, am nem tudom, mennyimemoria modul van egy miniben? nekem csak 2 ha jól tudom. :/ am mindképpen 1x4gb ot vegyél. nem sok értelme van a 2x2gbnak. szvsz. jó dc meg etc dehát kitudja? teszteket kéne nézni. na meg ha beteszed melé, akkor ugyanolyat nekk venned a 4gbosból mint az amásik 2db 1 gb-os.
-
marciart11
aktív tag
válasz
atomchicken #9012 üzenetére
Én vettem egy ilyen átalakitót és megy a 2011 Mac mini vel!
-
TheMarci
addikt
válasz
atomchicken #9010 üzenetére
Egy VGA - Mac Mini kimenet (fejből fogalmam sincs milyen, talán mini displayport) kábel közbeiktatásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest