- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
5 éve van mac-em de erről nem is hallottam még
Éppen gondolkoztam rajta, hogy biztos sok szemét van szétszórva a gépen (imac 2008), akkor fogom, induláskor cmd-r, és egyből onnan tud menni a reinstall?
Utána gondolom az itunes könyvtárat meg az iphoto könyvtárat visszaállítom time machine-ből. Jól gondolom?Meg a keychain-t kell menteni még.
Őszintén fogalmam se volt hogy van recovery partíció.
-
Archiválnék én, de nem látja a kártyán lévő dolgokat. Ha meg már beteszem a windowsos gépbe akkor megcsinálom ott a frissítést.
Egyébként újraindítottam úgy hogy benne van a kártya és természetesen nem látja.cigam: akkor elveszik rajta minden, és ami rajta van az kellene (ami térkép meg egyebek rajta vannak, mert csak frissítés jönne rá pluszban). Szóval ha formáznám az elég nagy baj lenne. Ez a gyári "matricás" kártya ami a navihoz kell.
-
Fr3eWar
őstag
Akkor marad az ikontalanság. Néztem egy másik cikket. Ami színes ikonokat varázsol a feketefehér helyett, arra gondoltam hátha varázsol nekem valamilyet
-
Fr3eWar
őstag
Végül nem állt össze a képlet az alapján amit leírtál.
Az itteni cikk alapján csináltam meg egyelőre a dokumentumok könyvtárral.
Annyi bajom van, hogy a kedvencek sávban nem a speckó ikon jelenik meg, csak sima mappa ikon, pedig be van állítva neki az egyedi gyári ikon. Ha a gépen kikeresem ott olyan az ikon, meg a finder alsó teljes útvonalában is az egyedi ikon van, cmf+i-nél is, csak a kedvencek sávban nem. Erre van valami trükk? -
brumi1024
veterán
Pont a full-screen app problémát oldották meg, ami eddig zavart, hogyha az egyik monitoron teljes képernyőre váltok, akkor a másikon szürkeség lesz, amit nem lehet kihasználni. Ha meg nincs full screen, akkor az elsődleges kijelzőn van csak menüsáv. Most viszont teljesen külön kezeli a monitorokon a full screen-t, és mindenhol van menüsáv.
-
Ragnar95
félisten
Akkor nincs dropbox fül a Finderben bal oldalt vagy a jobb klikk után megtalálható dropbox funkciók nem működnek? Dropbox elég fontos számomra, azzal elég sokat dolgozom, úgyhogy akkor lehet, h nem elsődleges rendszernek rakom fel egyelőre, bár úgy meg az SSD sebességbeli előnyét veszítem el
-
Barett 50cal
senior tag
Gondoltam én is mutatok egy kisebb fícsőrt
Bár sajnos beleütköztem egy elég idegesitő dologba: Photoshopban(CS6), ha elakarom menteni a screenshotot jpg-ként, akkor azt mondja elmentette. Viszont ha megnézem, psd fájl lesz, és ha megakarom nyitni akkor invalid typeot ir ki hibaüzenetnek... a felülirás működik, furcsa
-
Barett 50cal
senior tag
-
Xero
nagyúr
Jobban szedi a lábát az öreg MBP vele.
Így első ránézésre jó lesz ez.
Folyamatosan szerkesztem a hozzászólást és folytatom ahogyan lesz rá időm.
Lista:
- A Safari érezhetően gyorsabb let. Az új layoutot még szokni kell. A finom animációk viszont nagyon kellemesek.
- A System Preferences valamilyen furcsa módon iszonyat sebességgel nyílik meg az eddigiekhez képest (ne feledjük egy 5 és fél éves gépen testelem külső lemezről).
- A Maps még ezen a gépen is teljesen jól működik. A PDF export hasznosnak tűnik. A forgalmat is szépen jelzi ahol tudja. -
Xero
nagyúr
-
biker
nagyúr
-
5000watt
aktív tag
Igazából itt az ár is fontos tényező.Tudom a minőséget meg kell fizetni és a garanciát is az Apple dolgoknál.
De most az ismerkedés a cél akár használt 60-100 ezer forintos gépekben.
Szempont ismerkedni az egész géppel mert már nagyon érdekelnek valamint sima netezésre,filmezésre kell a gép13,3 as kijelzősök valamiért nagyon kellemesnek tűnnek a számomra.
legyen 2 magos 2-3gb ddr2 es ram majd rakok bele SSdét azt meghülyül a gép -
Nem, annal rovidebb zorej.
Ami meg kicsit idegesito, az a vekony gumirozott csik a kijelzo szelen. A Lenovomat gond nelkul meg tudtam fogni a kijelzojenel fogva, de ez kicsit serulekenynek tunik ott. A masik macera, hogy tul eles a gep szele, bizonyos pozokban rossz a csuklonak. De ez gondolom mindig is igy volt.
-
Ja, 15-os, 2.7-es, egyebkent alap (512 SSD, 16G RAM).
Xcodeot meg nem szokom, egyreszt valami szar allergiam van, ami miatt keptelen vagyok egy helyre figyelni hosszabb tavon, masreszt ha meg tudok figyelni, akkor autokat nezek
A hutessel semmi gond nincs egyelore, tok huvos a gep, viszont csak 5 orat ment el elsore akkurol, ami kicsit kevesnek tunik.
Masreszt: valami fura hangot ad ki a gep (a hangszorok) idonkent, valami notifikacio lehet, mintha valami cukorkapapirt gyorsan osszegyurnenek. Melyik szoftver csinalhatja ezt?
-
Nagyszerű, köszi!
Már csak egy érdekesség maradt. Amikor belépek az OSX-be és az iPhone-ról neteztem előtte, nem csatlakozik újra. Csak akkor, ha ki-bekapcsolom a wifit és a telefonon is a személyes hozzáférési pontot. Nem lehetne ezt automatizálni valahogy? (MacBook Air 13, 1 hónapos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Mac mini (2023 with M2)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest