- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
norbx
aktív tag
válasz
DroneZ^ #5391 üzenetére
nekem feher a bookom
tetszik. amugy meg van rajta ez a muanyag tok szeru amit ra kell pattintani ez elegge vedi sztem de egyebkent is laptop taskaban hordom tehat nem veszelyes.ilyen csak atlatszo
-
válasz
DroneZ^ #5315 üzenetére
Egy kis pList mágia kell hozzá, ezt a Google is megmondta volna.
-
Stoto
tag
válasz
DroneZ^ #5298 üzenetére
Csak MacOSX-et használók látják az alma karaktert, semmilyen karakterkészletben nem található meg, csak a mac-esben.
Hangkártya:
Már régen indítottam el a windowst, de nekem akkor úgy rémlett, ha leo alatt lenémítottam a hangot és bootoltam egy windowst akkor a windowsnak sehogy sem volt hangja bármit csináltam. Ilyenkor boot vissza leoba némítás kikapcsol majd boot windows és újra van hang. Szerintem a leo ilyenkor energiatakarékossági okokból hardveresen lekapcsolja a hangkártyát.Mostmár Snow Leom van de gondolom ugyanez a szitu. Ezt érdemes lenne még kipróbálnod.
-
válasz
DroneZ^ #5298 üzenetére
Érdekesmód nekem minden megy az update óta 64-bites Win7-en is. Biztos, hogy az ahhoz való update-et szedted le?
Az almajel meg gondolom hiányzik a betűtípusból, nem tudom mit lehet vele tenni.
Gyanítom egy négyzetet látsz négy számjeggyel - hiányzó Unicode karakter... -
válasz
DroneZ^ #5282 üzenetére
Szerintem ha veszel egy second skin jellegű tokot (vékony jól kinéző tok kipipálva), majd rárakod a géphez csomagolt Apple matricát, meg is van egyszerűen
varsam: Smultron? Mondjuk úgy tűnik, hogy az eredeti fejlesztője feladta a harcot, de van neki egy forkja, a Fraise, ami elvileg mégjobb sok szempontból.
Én egyébként XCode-ot használok ilyesmire
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
DroneZ^ #5273 üzenetére
Olcsót nem tudok, csak olyat ami biztosan jól működik.
-
-
-
válasz
DroneZ^ #4965 üzenetére
A Magic Mouse Bluetooth-os?
Csakmert ha az, és OSX-ben már összepárosítottad, akkor nem fog menni egyszerre
Legalábbis nem találtam rá megoldást - én is szívtam ezzel (Wireless Keyboard és Mighty Mouse-szal konkrétan) - ugyanis az egér megnézi a gép MAC címét, látja, hogy hozzá van párosítva, úgyhogy nem teketóriázik a párosítási folyamattal, míg a Windows meg nem ismeri még, és elbeszélnek egymás mellett.
-
TonTomika
aktív tag
válasz
DroneZ^ #4949 üzenetére
VGA driver mondjuk nem tudom, hogy minek?
Bár bootcamp-el még nem használtam wint macen, de ha nem akarsz játszani, alapértelmezett videovezérlőnek felismeri nem?
WLAN-ra pedig sys. profiler-ben nézzed meg, hogy az airport firmware-ét és írjad be google-ba. Más ötletem nincs, én így csinálnám.
Esetleg apple oldalán supportban körülnézni...nem tudom.
Apple telepítőlemezről nem ismeri fel az illesztőprogram varázslóval?
Ha pedig nem erőforrás igényes dolgokra kell a win, azt mondom hogy Parallels! -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
DroneZ^ #4940 üzenetére
Nemkő a faternak az a windóz
Viccet félretéve nekem a 9400M-el semmi bajom nem volt, meg az Airport-al sem. Tudtommal ugyanazok vannak a Mini-ben is. A Magic Mouse-hoz nem tudok hozzászólni, azzal nem volt dolgom.
De a másik kettő nekem eddig még mindig, és minden gépen ment. Nem értem
Nem próbálsz ki egy reinstallt?
Nekem bootcamp driverek nélkül, simán a win7 megtalálta őket amikor még hivatalosan nem is volt támogatva a win7... -
P.O.C.
tag
válasz
DroneZ^ #4201 üzenetére
Hát ha csak msn kell, akkor esetleg Messenger for Mac?
Vagy Adium? -
Alex91
félisten
válasz
DroneZ^ #4187 üzenetére
Le kell venni a kapcsolatok szamat, es feltoltest is korlatozni kell. IMHO valami nem ok a MacOSX halozat kezeleseben, Transmisson-nel is ezt csinalja, pedig elotte nem volt ilyen gondom. (Mondjuk router valtas, Transmission verzio valtas, modem valtas is volt, szoval a franc se tudja, hogy mi okozza
.)
-
-
xedos
addikt
válasz
DroneZ^ #4161 üzenetére
Nekem volt a fehér, majd az alu iMac, most meg egy 17"-os van egyedi házban.
A bal felső sarokban van a táp, nekem ott melegedett mindegyik.
Az alu ráadásul viszi is a hőt. -szerintem nem gond -csak furcsa...
Mint a Macbook Pro-m meghajtva.. az kijelző előtti fémrész már megfoghatatlanul forró volt. -
P.O.C.
tag
válasz
DroneZ^ #4149 üzenetére
Lehet bootolni usb-ről, disk utilityben mindent megtalálsz hozzá!
Csinálsz egy image-t (szintén azzal), utána létrehozol bootolható partíciót (GUID Partition) a valamilyen usb-s akármicsodán, és oda beteszed a korábban létrehozott dmg-t (Restore résznél).
A végén a system pref. / startup diskben kiválszthatod a létrehozott bootloható partíciót.Asszem ennyi, de javítsatok ki, ha nem jól írtam.
-
-
tlac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Windows 10
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest