- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36965 üzenetére
Én nem tartom vacaknak. Sőt. Gépelni kifejezetten jó rajta. Na de billentyűkombinációkkal dolgozni... Pfff... Na, az valóban vacak.
-
cigam
titán
válasz
kazsmerlaca #36942 üzenetére
Te szeretsz a szavakon lovagolni, de így te maradsz az, aki butaságokat irogat.
-
Czo
addikt
válasz
kazsmerlaca #36917 üzenetére
Igen, ilyenkor varni kell. Sok eve volt erre jelzes, potty a nagyitoban illetve volt progress bar is, de ezeket lassan kiinovaljak a rendszerbol a fejlesztesek.
Mi ez a sok volume, ami meg rajta volt? Mert ha jol latom, az 1TSSD nevure nem kapcsolta vissza. Az miben masabb, mint a Munka nevu?
-
Czo
addikt
válasz
kazsmerlaca #36912 üzenetére
Barmi mast megtalal? Vagy mast sem? Esetleg megprobalhatod eldobni a spotlight indexet es ujraindexeltetni vele a disket. Terminalba, eloszor kapcsold ki a spotlightot "sudo mdutil -sa", majd kapcsold be "sudo mdutil -a -i on". Az elsore uzenetben tajekoztat, hogy a /-en es a Data-n kikapcsolta, a masodiknal pedig arrol tajekoztat, hogy bekapcsolta. Ha nem vagy benne biztos, akkor masold ide vissza a valaszokat, amiket a parancsokra kaptal.
-
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #36914 üzenetére
Akkor próbálj meg egy "parameter reset"-et.
-
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #36912 üzenetére
Egyáltalán nem ajánlja fel? Esetleg angolul? Nálam működik, de én angolul használom az OS-t.
-
törölt tag
válasz
kazsmerlaca #36909 üzenetére
Nem érthetem, nem vagyok "power user"
-
devil-k
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36901 üzenetére
-
cigam
titán
válasz
kazsmerlaca #36900 üzenetére
Felháborító! Egy levélbe beágyazza a képet, és a fogadó félnél meg is jelenik. Hová jut így a világ, ha így működik egy levelező program
-
törölt tag
válasz
kazsmerlaca #36900 üzenetére
Ó, jaj! Most aztán jól beszóltál
Beilleszthető nem inline is, meg az hogy fogadó félnél hogyan jelenik meg az függ az ő kliensétől is, de én inkább hallgatok mert lightos user vagyok -
devil-k
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36893 üzenetére
User error.
-
törölt tag
válasz
Jobb klikk view as icon, és már nem is látható a kép.
-
cigam
titán
válasz
Nekem szokott sikerülni. Nem akkor sem fogok operát (vagy ami van becsípődve nálad) használni. Kontraproduktív hogy ezzel nyomulsz mint egy energizer nyuszi.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
kazsmerlaca #36886 üzenetére
krumpli - burgonya
-
nylontacsko
senior tag
válasz
kazsmerlaca #36884 üzenetére
Érdemes lenne "összefoglalót" olvasni:
"Ha eladnád a Mac-ed...
Eladásra váró használt Mac-ed beárazásához a Beárazós topikban kaphatsz segítséget. Itt ezt ne hozd fel témaként, mert hirdetésnek minősül, ami pedig tiltott."
... na ez pont az a kategória -
30z.Samu
titán
válasz
kazsmerlaca #36873 üzenetére
Azért írtam off-ban.
-
30z.Samu
titán
válasz
kazsmerlaca #36871 üzenetére
Régen még a Symbian-on ment nagyon az Opera meg még az első Android telefonomon is azt használtam.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
kazsmerlaca #36863 üzenetére
áh, ne menjün bele, én használom mind a hármat. háááát. Maradjunk annyiban, hogy a Safarit már csak inkább passzióból tolom.
-
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36863 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy ha pisztolyt tartanak a fejemhez se vagyok hajlandó Safarit használni
-
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36849 üzenetére
Ja, Macmester
-
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36845 üzenetére
A kis + jel, utána pontosan beírni a kívánt menüpontot, ez esetben az Alma menüből Alvás, hozzáadni a kombinációt és kész. [kép]
Van ilyenem, arra, hogy alkalmazás ablakot mozgasson ide-oda a két monitorom között. -
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36842 üzenetére
Vedd fel billentyűkombinációként pl. a ctrl+option+command+Q [kép]
-
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36825 üzenetére
Én is dolgozom a gépen, számos alkalmazással. De inkább indítgatom a programokat, mint, hogy az állandó sleepből ébredéssel készítsen ki...
A bluetooth problémákat inkább hagyjuk. Bele se kezdjünk -
30z.Samu
titán
válasz
kazsmerlaca #36825 üzenetére
Kapcsold ki a monitort.
-
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36823 üzenetére
> a mac SOHA ne ébredjen fel alvó üzemmódból?
Muhahaha. Sokáig szenvedtem ezzel. Végigjátszottam terminalban a pmset-et is. Ha bele gebedtem se tudtam lebeszélni az időnkénti felébredésről (csak pár másodperc, gyakran a monitort is bekapcsolta), úgyhogy inkább ráhagytam. Nem használom a sleepet. A gépet reggel bekapcsolom, este ki, napközben meg végig megy.
-
moleculez
veterán
válasz
kazsmerlaca #36793 üzenetére
na, akkor jó tudni, hogy ilyen is van
.
-
moleculez
veterán
válasz
kazsmerlaca #36790 üzenetére
Ugy érted nvme ès normál sata egy eszközben? Nem láttam még ilyet.
-
válasz
kazsmerlaca #36786 üzenetére
Sajnos nem. A Viber kliens – szerintem – egy hulladék. Ami a legjobban idegesít, hogy képtelen rendesen szinkronizálni a mobil appal, tehát amit egyik eszközön megnézek, az nem lesz olvasott a másikon. Csak ha ott is megnyitom. Mi olyan nehéz ebben? Nem értem.
-
Czo
addikt
válasz
kazsmerlaca #36779 üzenetére
Az a resz, hogy "or if it's connected to Apple's doubling down on removing support for Kernel Extensions." hatarozottan furcsa. A Kernel Extensionok nem szunnek meg, a 12.3-as beta az, ami letiltja a Dropbox es az OneDrive Kernel Extensionjet. De maga a kext, mint dolog marad, nem szunik meg. Pl a Paragron NTFS drivere is "Kernel Extension". Szoval az, hogy az Apple removingolja a kext supportot, az hatarozottan nem igaz.
-
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36769 üzenetére
Ha nincs kéznél másik számítógép amivel kipróbálhatod, dugd rá egy iphone/ipad töltőre. Ha úgy is kattog, akkor annyi a HDD-nek.
-
Krethx
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #36769 üzenetére
Akkor sajnos megadta magát. Bár véleményem szerint nem az Update volt a ludas. Ami nekem van külső SSD ház arról olvastam jót illetve rosszat is. Első gubanc nálam. Tegnap lecsatolta az SSD-t. A macOS (Disk icon is ott volt a Desktop-on.) nem szolt csak a Parallels. (Azon van a Win. Éppen töltött le.) Disk Utility-ben úgy látszódott mint ha le lett volna választva.(Unmount) Kapott egy újraindítást. Azóta jól megy. Remélem így is marad. Ja és nincs semmi egyéb fent. Annyi van beállítva a Settings-ben ha nem használja semmi kapcsolja ki.
-
Krethx
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #36752 üzenetére
Kattogás akkor is van ha a kábel nem jó. Vagy nem érintkezik rendesen. Nem tud megfelelő feszültséget felvenni.
-
30z.Samu
titán
válasz
kazsmerlaca #36752 üzenetére
Nem biztos, hogy a kettő összefügg. Gari nincs?
-
válasz
kazsmerlaca #36743 üzenetére
Ha altatod akkor igen.
Az ablakok rendezésére BetterSnapTool, vagy BetterTouchTool (ez sokkal többet tud, de nem érhető el az App Store-ból) jó megoldás, mert pl. egy billentyűzetkombinációra lementheted a teljes elrendezést, amit visszaállít. Persze csak azokat, amelyek épp nyitva vannak. Nem csak előre definiált rendezést tud, hanem bármit-bárhova rakathatsz vele. Hasznos, nagyon jó cucc.
-
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #36740 üzenetére
Rendszeresen, akár naponta többször is alvó módba teszem, semmi nem ugrál, tökéletesen működik. Valami bezavar nálad.
-
Chereiose
addikt
válasz
kazsmerlaca #36716 üzenetére
Szerintem csak 2.4 van beállítva, lehet egymást zavarják be.
-
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #36705 üzenetére
Sajnos egyik sem tökéletes, szeretem, ha az eszközeim szinkronban vannak, az Opera mobil verziója nem szinkronizálja a könyvjelzőket, legalábbis ezek az újak. Persze nem olyan vészes, mert össze van kapcsolva a géppel, tehát az előzmények működnek, de na. Egyébként gyors minden platformon, legalábbis a többihez képest, vannak jó funkciói, olyanok, amiket más böngészőkben is szívesen látnék. Sajnos egy böngészővel nem lehet meglenni, de kettő már jó lehet. Egyébként ez a GX változat eléggé "menő". -
30z.Samu
titán
válasz
kazsmerlaca #36706 üzenetére
Nálam nem felejti el, az más kérdés, hogy a HDMi-t le kéne cserélni Display-re, mert a PC-t azon használtam és azért látszik a különbség.
(#36701) Syl: Mit csinálsz az Office-al, ami Edge-el jobban megy? Nekem is van O365-öm, de eddig nem éreztem semmiben hátrányt.
-
Krethx
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #36684 üzenetére
Igen ez igaz. Nekem jelenleg most megfelel. Amúgy írják is a külső házhoz. hogy 10G bps max. De majd lecserélem arra amit Czo (köszi) ajánlott.
-
Czo
addikt
válasz
kazsmerlaca #36686 üzenetére
En ilyet vettem belole. Ha jol latom, az alza is arulja meg. Habar amazonon nem kicsit olcsobb. Tudja a TB3 tempot. Anno azert ezt vettem, mert szetszedes nelkul is leirtak, hogy milyen kontroller IC van benne.
-
Czo
addikt
válasz
kazsmerlaca #36684 üzenetére
Thunderbolton 40 Gbps, azaz kb 5 GBps a hatar. Tehat Thunderboltos hazat kell nezned, nem pedig USB-set, mert az verziotol fuggoen 5 Gbps (~620 MBps) vagy 10 Gbps (1.25 Gbps) vagy 20 Gbps (azaz kb 2.5 GBps) sebessegre kepes.
-
tboldi
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36678 üzenetére
Mondom, bárhol, szövegszerkesztőben is megy, de még egy fájl átnevezésénél is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36676 üzenetére
De legalább működik bárhol.
-
tboldi
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36672 üzenetére
A másodikra ott a PopClip app.
És működik az egész macOS-ben, nem csak a böngetőben. -
cigam
titán
válasz
kazsmerlaca #36672 üzenetére
- ahogy a Spotlight is, de ritkán használom
- a jobb klikktől még nem zsibbadt el az ujjam
- szinte semmit nem töltök le, amit igen az meg bepottyan a Letöltések mappába (nem izgat hogy 30 vagy 40mp alatt jön le)
- Nekem elég a rögzített fülek, a Kedvencek, és a gyakran meglátogatott oldalak
- Mivel egyiket sem tudom hogy mi,
- így aztán nem is hiányzik -
cigam
titán
válasz
kazsmerlaca #36669 üzenetére
Évek óta megvan (a hibáival együtt) szeretem. Néha rápróbálok másra, de pár nap/hét múlva mindég visszatérek Safari-ra.
Czo
Köszi! Ezekszerint nem a Safariban van a hiba -
Czo
addikt
válasz
kazsmerlaca #36669 üzenetére
Ha ezt a linket kell megnyitni, akkor totalisan normalis, ha nem lehet megnyitni. Ha megnezitek pl. cURL-val, akkor jol latszik, hogy "at van iranyitva:", de hibasan. A cim, ahova at lenne iranyitva, az "http:///static.randomcapital.hu/pdf/tbsz_ujrakotes_tajekoztato.pdf", ez pedig hibas. 3 "/" helyett, csak "2" kellene oda. de mivel harom van, ezert a Safari ugy gondolja, hogy a cimbol, hianyzik a gepnev (hiszen, ugye az a 2. es a 3. "/" kozott kellene legyen). A Chrome (es szarmazekai) elegge sajatsagosan kezeli azt, ami az urlsavba van, egy csomo hasonlo "hibat" elrejt/elfed/valahogyan megold. Itt a Safari "localhost"-ot tippel gepnevnek, a Chrome pedig az utvonalon levo elso konyvtar nevet gondolja gepnevnek.
-
30z.Samu
titán
válasz
kazsmerlaca #36653 üzenetére
Én tök alap dolgokra használom a Minit, arra tökéletesen elég lenne egy alap Windows-os gép is. De annyi hülyesége volt már a Windows-nak, amitől kitértem a hitemből hogy visszatértem a Mac-re és azóta nyugodtabb az életem. Egyszerűen csak működik, mindezt rohadt gyorsan és csendesen. Utóbbi szempont Nálam az elmúlt egy-két évben lett fontosabb, mivel a munkahelyemen kb egész nap zörögnek a hűtők. Legalább otthon legyen már nyugi.
Magát a rendszert még tanulom, sok mindent nem tudok még, de szépen lassan kiismerem ennek a rendszernek is a hülyeségeit. Mert ugye ennek is megvannak a rigolyái, de összességében számomra még így is sokkal kényelmesebb a használata, mint a MS rendszerének. Ettől függetlenül nem vetem meg a MS cuccait sem, OneDrive, Office stb, de magát az OS-t parkolópályára tettem.
-
moleculez
veterán
válasz
kazsmerlaca #36652 üzenetére
Na, nekem ez azért nem tűnt fel mert egy percig nem használtam magyarul, magyar munkára, főleg nem kiadv. szerk.re. (leginkább Photo és Designert toltam)
De ahogy a kolléga írta, lehet azóta ez is meg lett oldva. Amúgy akinek ez fő/jelentős bevételi forrása annak nyilván jó az Adobe mert anyagilag megtérül hamar ÉS kihasználja az elofizus modellt. Míg hobbistáknak, fél-profi usereknek előnyösebb az Affinity az egyszeri vásárlással. -
30z.Samu
titán
válasz
kazsmerlaca #36647 üzenetére
Na igen, ha az ember ezekkel keresi a kenyerét, akkor nem szívesen vesződik azzal, hogy egy X éve használt szoftvert lecseréljen egy másikra. Többen ezért nem cserélték le a Mac-et, mert a Final Cut-on tanultak meg vágni és nem akarnak új szoftvert megtanulni. Ami persze tök érthető, mert pénzkiesés az az időszak, mire megtanulja az újat.
-
moleculez
veterán
válasz
kazsmerlaca #36647 üzenetére
Cimbinek ajánlottam az Affinity termékeket (mikor Mac-re váltott), havonta rámír megköszönni.
-
Ear001
addikt
válasz
kazsmerlaca #36644 üzenetére
Hát azok végtelen sok memóriával is belassulnak. Szerencse, hogy meg tudtam szabadulni mindtől.
-
Ear001
addikt
válasz
kazsmerlaca #36639 üzenetére
Adobe programok?
-
30z.Samu
titán
válasz
kazsmerlaca #36639 üzenetére
Úgy persze, hogy kevés, alap felhasználásra bőven elegendő a 8GB is jelenleg. Legalábbis én eddig sose tapasztaltam lassulást, meg semmit. Ettől függetlenül valamikor majd lecserélem egy 16GB-s változatra.
-
Parson
addikt
válasz
kazsmerlaca #36637 üzenetére
Mire használod, hogy már most kevés a 16 GB és nem csak évek múlva fogod érezni, hogy több RAM kéne ?
-
cigam
titán
válasz
kazsmerlaca #36585 üzenetére
Esetleg az itt leírt tippek segíthetnek kideríteni mi ébreszti fel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36585 üzenetére
Arra nem is a Jettison a megoldás, csak a meghatókat csatlakoztatja le.
-
Czo
addikt
válasz
kazsmerlaca #36582 üzenetére
Ez sem ebred fel, mert nem is alszik igazan. Egyebkent a Windows vilagaban is letezik ez, az Intel peldaul Intel Ready Mode Technology-nak hivja. Applenal Ivy Bridge, mig az Intelnel Haswell ota tamogatott. Persze, nem eleg, ha a chipset, cpu tamogatja, a tobbi alkatresznek es a szoftvereknek is kell ehhez tamogatas.
-
Czo
addikt
válasz
kazsmerlaca #36579 üzenetére
A hibauzenetet azert kapod, mert volt olyan idopillanat, amikor a kernel nem latta a block eszkozt, amin felcsatolt particiok voltak. Ha nincs semmi felcsatolva, akkor nem keletkezik hibauzenet sem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36579 üzenetére
Ezt nem ismerem, de a Jettisont igen, az működik szépen, nem írogat ilyesmit.
-
Czo
addikt
válasz
kazsmerlaca #36571 üzenetére
Ami nalad "problema", az a Power Nap. ARM-os gepeken ezt mar nem lehet kikapcsolni. Ha a gepet elaltatod, o akkor Power Nap modban alszik. Ilyenkor ugyonugy csinalgatja a local snapshotokat a time machinehoz, indexeli a storaget spotlighthoz, nezegeti az emailjeiedet, stb. Azert irtam idezojelbe, mert ennek a szolgaltatasnak ez a lenyege. Umountold sleep elott a storageot. Ez mindenkinek jobb.
-
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #36571 üzenetére
Ha valóban nincs akkor még egy ok amiért még nem frissítek, nekem teljesen jó a Big Sur.
-
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #36569 üzenetére
-
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #36566 üzenetére
Be van kapcsolva, hogy inaktivitás esetén kapcsolja le a vinyót? Nézd meg, hogy mi ébreszti fel. Valamilyen aktivitás lehet a háttérben, stb. Volt egy 2012-es Minim, azért 20 másodpercenként nem pörgette a vinyót, olyan 2-3 óránként lehetett 1-1 pörgetés, de nem nagyon volt jellemző. Melyik OS van fent? Az is beleszólhat. Most iMac-em van és nem vettem észre különösebb aktivitást.
-
cigam
titán
válasz
kazsmerlaca #36563 üzenetére
Pl. dolgozik a power nap.
-
Krethx
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #36524 üzenetére
Van több fajta egyszerűbb megoldás is. Akár még egyedi iso készítéshez is. Amibe a legfrisebb update-ek is benne lesznek. Bár én magam szoktam összerakni. És mindent az MS oldalról töltöm le. De én most ezt ajánlottam.
-
Krethx
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #36519 üzenetére
És még a Boot Camp is megcsinálja iso-ból.
Windows 10 ISO -
tboldi
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36516 üzenetére
A MedMax betegellátó program pl.
Vagy az autószerelős szoftverek jó része (Autodata, MultiEcuScan, Honda HDS, Würth WOW, stb.).
-
30z.Samu
titán
válasz
kazsmerlaca #36516 üzenetére
Tudom elég hülye példa, de a Windows telepítő készítése Mac-en elég körülményes vagy kb lehetetlen. Legalábbis amikor kérdeztem itt kb két hónapja akkor annyit kaptam válasznak hogy egyszerűbb, ha virtuális géppel felcsapok egy Windows-t.
-
tboldi
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36455 üzenetére
Finderből odahúzod a mappát.
-
Senator
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #36438 üzenetére
Igy igaz. Nekem volt M1 Minim, USB-C-DP es USB-C-HDMI-vel volt rakotve LG Ultrawide 34" monitor, mukodott tokeletesen. Viszont a minőségi kábelen nem szabad spórolni mert könnyen idegbaj lesz a spórolásból....
-
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36434 üzenetére
Ez az a dolog, amit legjobban utálok a macOS-ben...
-
nylontacsko
senior tag
válasz
kazsmerlaca #36431 üzenetére
Ha jól tudom az Onyx app-ban ezt be lehet állítani (ha nem, akkor tévedtem)
Bár én örülök annak, ha nem úgy működik valami, mint a windowsban -
válasz
kazsmerlaca #36429 üzenetére
Command + Backspace - Kukába helyezés
Command + Alt + Backspace - Végleges törlés -
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36403 üzenetére
Érdekes program ez a Path Finder.
De nálam már ott megbukik, hogy a megszokott, alapvető billentyűkombinációkat nem engedi beállítani. Nekem 30 éve fájlkezelésben: F2 - átnevezés, F5 - másol, F6 - áthelyez, F7 - új mappa, F8 - töröl stb., stb. Itt engedi a Shift+F.., Ctrl+F.., Alt+F.. kombinációkat, de a "sima" funkciógombokat nem. -
Ear001
addikt
válasz
Nekem jobban kézre áll a Forklift, ráadásul magyar termék.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Ingyenes fokliftet hasznalok. Boven eleg (csoportos atnevezeshez hasznalom) minden masra finder.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
kazsmerlaca #36309 üzenetére
Nem mondta senki hogy mindenkinek elég a 8Gb... Arról volt szó hogy amire az inteles 16gigás mac elég, ugyanarra a feladatra elég egy 8-as m1-es is. Nyilván neked olyan a feladatköröd amihez ez kevés, ezzel nincs is semmi gond, lehet venni több rammal is. (persze minél több ram sosem árt, de a felárat sok embernek nem éri meg ki csengetni rá, mert alig fogja észre venni ha ki fut a ramból)
-
válasz
kazsmerlaca #36276 üzenetére
De szép is lenne...
Lehet trükközni, hogy a https://www.lifewire.com/os-x-mail-conventional-attachments-1172730 [link] . Illetve van terminálos módszer, nem tudom működik-e még...
-
PlayMax
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36269 üzenetére
Igen ,utolsó fröccsentett műanyagból és halál idegesítő / gagyi görgőkkel.
Nálam alsókategória ,főleg egy apple mellett vicc.
Hagyjuk... -
Snoop-y
veterán
válasz
kazsmerlaca #36273 üzenetére
Nekem windowsra is fel kellett tenni a Logitech sw-t mert pont, hogy nem mukodott nelkule.
MX 2 es MX 3 ugyanez
-
válasz
kazsmerlaca #36273 üzenetére
Remote desktop alkalmazás használata macről windowsra
-
válasz
kazsmerlaca #36260 üzenetére
Ha beállítod az egér előre vissza gombot logitech option-ben, akkor ha RDP-zel egy windows-os gépre ott is megy az előre és vissza gomb helyesen
Sensible Side Buttons megy monterey alatt is, de állandóan kapcsolnom kellett, attól függően, hogy RDP-n böngésztem, vagy a macen.
-
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36260 üzenetére
> előre hátra lapozgatás a böngészőben. Ha ez nincs telepítve akkor macos alatt nem megy.
BetterTouchTool-lal megy. Vagy régen volt egy "Sensible Side Buttons" nevű app, nem tudom mai OS-eken megy-e.
-
Ear001
addikt
válasz
kazsmerlaca #36256 üzenetére
Hol akadsz el?
-
moklys1
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #36256 üzenetére
Nekem november elején volt egy több mint fél napos kálváriám az új logitech g305 egeremmel, írtam is róla, hátha másnak ezzel megtakarítok időt. Olvasd el, és ha segít.
Ez az: #36077 -
Snoop-y
veterán
válasz
kazsmerlaca #36252 üzenetére
En tobb gepen is dongle nelkul (win es Mac kozott hurcolom sot van amikor mindket gep megy atulok egyiktol a masikig gond nelkul valt 1mp alatt)
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
kazsmerlaca #36252 üzenetére
Logi options miért ne menne? -
válasz
kazsmerlaca #36168 üzenetére
Nekem az a bajom pont, hogy ha egy időn túl megy a képernyő kímélő, semmi gomb, egér, akármi nem ébreszti fel, csak ha a power gombot megnyomom. Ezt vajon hol lehet állítani?
-
cigam
titán
válasz
kazsmerlaca #32747 üzenetére
Miért gáz?
Macika_MC
Jogos! Előbb ki kell deríteni pontosan melyik modellbe keres új RAM-ot. -
cigam
titán
válasz
kazsmerlaca #32745 üzenetére
Viszont a Kingston kereső CL19-es memóriákat ajánlja imac-kehez. Ez magyarázat lehet, arra, hogy a tieddel miért nem megy
-
Snoop-y
veterán
válasz
kazsmerlaca #32741 üzenetére
Nalam mukodik gond nelkul 2x4 + 2x32
-
Totheground
addikt
válasz
kazsmerlaca #32724 üzenetére
Ők nem, az ÁFA meg a forint árfolyam inkább. Itt áfával együtt 240k yen, ami olyan 660k forint.
-
r4z
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #32724 üzenetére
Az alap 8GB RAM-nak kifejezetten orulok a draga modelleknel. Nem eroltetik az emberre a draga upgrade-et, amikor 5 perc boviteni.
-
cigam
titán
válasz
kazsmerlaca #32689 üzenetére
Én nem vagyok ennyire PC...
A fórumszabályzat pedig egyértelműen megtiltja a warez-t és annak kitárgyalását:
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
„Warez”: a szerzői jog (vagy más jogszabályok) által védett bárminemű szoftver, adat, képanyag, hanganyag, filmanyag, stb. jogosulatlan használatának elősegítése, ehhez való segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).Igaz szembeköpik saját magukat ezzel, és még ara sem képesek, hogy az összefoglaló első mondatát kivegyék, amikor jól tudják hogy _HAZUGSÁG_! Ennyit PH!-ról...
Ja és amit senki nem olvas el:
The grants set forth in this License do not permit you to, and you agree not to, install, use or run the Apple Software on any non-Apple-branded computer, or to enable others to do so.
Ez elég egyértelműen fogalmaz, nincs csiki-csuki. -
skoos
őstag
válasz
kazsmerlaca #32674 üzenetére
Laptopnál ugyan ezt tapasztaltam. Ellenben a Win lehetetlen energiabeállításival a Macos mindig faján működött.
De nem tudom VMware-re fel tud -e ébredni.
-
cigam
titán
válasz
kazsmerlaca #32674 üzenetére
Lehet csak miniket érinti? Úgy rémlik iMac-en nekem sem volt gondom, igaz visszajelzés sem volt mint a régi miniken a pulzáló LED.
-
_flamer
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #32668 üzenetére
Na végül sikerült megnyitni. Letöltöttem a The Unarchiver nevezetű programot, az könnyedén megnyitotta.
-
_flamer
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #32666 üzenetére
Sajnos nem jutok el odáig, hogy beírjam a jelszót mert nem nyitja meg a dokumentumot.
-
Snoop-y
veterán
válasz
kazsmerlaca #32591 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest