Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Ismét megkérdezem hátha látja valaki aki tud segíteni.

    Olyan appot keresek macre amivel jelszóval lehet védeni egy programot, és ingyenes. Találtam több félét de mind fizetős, annyit szeretnék csak hogy ne nyúlhasson más a munkahelyemen az egyetlen programhoz ahova saját accal vagyok belépve, minden más elérhető kell maradjon.
    Az egyik app jó lett volna, de nem lehetett megoldani hogy ha valaki véletlenül megnyitja de nem tudja a jelszót vissza tudjon menni, tehát csak egy force restart vagy a jelszó beírása volt a megoldás, ami elég barbár :)
    Köszi
    -
    Ha már itt vagyok megkérdezem hogy mennyire ajánlott frissíteni Montereyről a legújabb os-re? Nekem nincs gondom, de vajon az új os nem tudja jobban hasznosítani az m1 chipeket a videó vágó programoknál?
    Nem szoktak frissítgetni ha nincs gond, de nagyon szar látni hogy alig használ valamit abból a rengeteg magból, pedig nem megy mindig szépen a videó lejátszás.
    Szóval az OS nek lehet köze ahhoz hogy a programok mennyire jól használják ki a teljesítményt, vagy minden programot külön frissítve kell inkább várjam a csodát.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák