Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parson

addikt

válasz Aszpirin #40405 üzenetére

Kicsit a kettötök véleményei között helyezkednék el az én véleményemmel, miszerint egyfelöl tetszik az a kalkuláció, ami Czo mutatott, még talán mondhatom, hogy meg is gyözött, mert elég jól és logikusan irja le a befektettett töke jövöbeni megtérülését elörevetitett OS támogatásban mérve, ami lássuk be, nagyon nem rossz megközelítés.

Ugyanakkor meg ÉN IS azt mondom, hogy adott új OS-böl is (OS föverzió-váltás esetén) csak a lehetö legkésöbbi kiadást = legkigyomláltabb / legstabilabb verziót érdemes felrakni, ha vkinek a stabilitás számít, mi több... az újabb OS föverzióra sem fontos váltani csak akkor, ha valóban indokolt adott felhasználói környezetben (itt most fontos megérteni, hogy nem az újdonságok a fontosak ebben az értelmezésben, hanem a stabilitás, ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni).

Úgyhogy szerintem végeredményben nem gáz addig M1 MacBook Air-t venni, amíg apple kinálatban is van. Amint lekerül az apple saját kinálatából, onnan lehet elgezdeni igazán gondolkozni, hogy mennyire jó vétel még a használt piacon a hosszabb távú jövöt tekintve.

De mindez csak egy vélemény, én így látom, egyáltalán nem nevezném egzakt meghatározásnak.

Új hozzászólás Aktív témák