- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Balint133 #4383 üzenetére
??? az egész vinyót nekiadtad? pedig szerintem rákérdezett, hogy mit akarsz...
nálam (és szerintem elég sokunknál) kultúráltan viselkedett, nekem a win-t és másik linuxot is meghagyta, vagyis meg lehetett neki mondani, hogy nem, nem az egész vinyóra kell települni, hanem egyetlen partícióra, amit mutatni kell neki.
ráadásul ezek szerint win alatt is néhány jótanácsot figyelmen kívül hagytál. meg azt, hogy telepítés (bárminek a telepítése előtt) ajánlott archiválni.
ha még nem telepítetted fel, akkor van esélyed a cuccok visszanyerésére, van valami util, amivel vissza lehet állítani a part. táblát. -
-
zLegolas
őstag
válasz
Balint133 #4368 üzenetére
Nem is ezek között fogod megtalálni...
A telepítés során van valahol egy olyan, hogy ''Programok részleztezett kiválasztása'', vagy mifene. Na ottt keresd.
Telepített rendszeren meg a ''Yast/Programok hozzáadása/keresés'' útvonallal próbálkozz!
Ugyanez a válasz a ''Hogyan tudok csomagokat telepíteni'' kérdésedre is. Meg fogsz lepődni, mennyi van!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Balint133 #4377 üzenetére
grafikusan kpackage (vagy ami helyette van), valszeg a K menu/rendszer környékén találsz csomagkezelőt.
egy kérdés: ha már úgyis újat telepítessz, akkor miért ragaszkodsz a suse-hoz? abban tudunk a legkevésbé segíteni. ha az ubuntut választanád, abban többet tudnánk, én is hamarosan azt fogom feltenni. -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Balint133 #4368 üzenetére
húha, ez súlyos... ennyire leromlott a suse?
a telepítő-cd-n/dvd-n keress gaim-akármi.rpm-et.
ezt próbáld meg telepíteni rpm -i csomagnév.rpm. paranccsal. lehet, hogy valami hiányolni fog. sajnos már valóban nagyon rég foglalkoztam suse-val, úgyhogy csak általánosságban tudok majd (délelőtt) segíteni. addigis jó éjt, és buék. -
-
Balint133
aktív tag
válasz
Balint133 #4363 üzenetére
Sziasztok... Ezt az üzimet mostmár linux alól írom...
De lenne még egy dolog... hallottam havertól, h. van msn linux alá is... annak a linkjét nem tudná vki elküldeni ide a fórumba nekem?? Fontos lenne, ja és hogyan kéne telepíteni? MErt kérdezi h. mien progival futtassa... és ezt nem tudom! PLS HELP ME!!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest