- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Sziasztok, felraktam egy linuxot agépemre(xp gajra ment) áthúztam linux alól cuccokat amik kellettek...újrahúztam az xp-t, de nem tom visszamásolni a cuccokat rá...ezt h. kell megcisnálni h. vissza tudjam rakni rá a cuccokat??Előre is THX
-
Balint133
aktív tag
válasz
T. Almeida #4393 üzenetére
Ja megsérült de mostmár mindegy!!! Sajnos a képeket nem sikerült visszaszednem...
Na mindegy! Majd máskor!
Majd holnap, v. hétvégén nekifutok még1szer az ubuntunak!! -
Balint133
aktív tag
válasz
ngabor2 #4384 üzenetére
nem adtam én neki... volt egy 6 gigás rész, amit nem ismert be... na szépen megbolygatta filerendszert... le kellett formáznom, mert nem bootolt!!! Most egy progival próbálom visszaszedni a képeket(nyaralás, oszikirándulás, elsőáldozás tesómnak...stb... legalább 1000kép!!) Na aztán majd nekifutok újra
-
Balint133
aktív tag
-
Balint133
aktív tag
Ja értem... Akkor átmek ubuntura
Most töülötk egyet... ubuntu 5.10, ez friss?? v. keressek újabbat? Ja és ez csak egy cd!! és még egy van rajta magyar nyelv? Mert nekem fontos lenne
-
-
Balint133
aktív tag
válasz
Balint133 #4363 üzenetére
Sziasztok... Ezt az üzimet mostmár linux alól írom...
De lenne még egy dolog... hallottam havertól, h. van msn linux alá is... annak a linkjét nem tudná vki elküldeni ide a fórumba nekem?? Fontos lenne, ja és hogyan kéne telepíteni? MErt kérdezi h. mien progival futtassa... és ezt nem tudom! PLS HELP ME!!
-
Balint133
aktív tag
Sziasztok, nekem most fent van a gépemen, a SuSeLinux 8.2 es, tegnap raktam fel mert programozáshoz, meg php...stbhez sokkal jobb mint Billi fiam rendszere...
Na csak az a problem, h. felraktam meg minden, csak a belépésnél, írom be a felhasznevet, az odáig okés, csak mikor jelszót írnám be, akkor nem ír egy árva karaktert sem!!! Ezt nem tudom miért van...
Segítsetek pls!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Home server / házi szerver építése
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest