- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
És létezik olyan CentOS változat, amit egyetlen médiáról (CD/DVD image) lehet telepíteni?
Ott elakadtam, hogy nem volt kedvem öt vagy hét CD-t letölteni és megírni, DVD-ből csak torrent file-t találtam, azt meg nem használok, a netes installer meg... hát finoman szólva nincs agyonautomatizálva - tőlem várja, hogy találjam ki a telepítő anyag elérési útvonalait...
(debian alapú rendszerek legalább gyárilag tartalmazzák ezeket, én meg lusta vagyok )ui: Fedora már valahol 12-nél tart, nem? Redhat-ből meg csak 5.x-ig láttam...
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen program, ami...?
- Xbox tulajok OFF topicja
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Path of Exile (ARPG)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest