- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
hát, a Suse és az Ubi szerintem a létező két leglassabb disztró

én Slackware-t használok, pont nemrég írta valaki talán a Linux-kezdő topicba hogy milyen gyors. Én a gépen más disztrót nem használok, de az tény hogy nagyon jó kis rendszer, sallangmentes, bár nem kimondottan user-friendly. én mindenesetre imádom
ha meg forrásból akarsz forgatni, akkor jól jöhet a SlackBuild rendszer, ami hasonlóan műküdik a gentoos portage-hez: van egy file, ami leírja hogy adott programot hogyan kell lefordítani, ehhez van egy egyszerű parancssoros felület, így pl. openoffice-t felrakni forrásból a sudo sbopkg -i openoffice.org paranccsak tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest