Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Sziasztok!
Állítgattam a hálózatot és sikerült úgy elállítanom hogy jelenleg csak a routerig megy el tovább nem. Mi lehet ennek az oka? Amit el akartam érni hogy ne DHCP ossza az IP-t hanem fix legyen. Ezt sikerült is elérni, de ezzel tönkretettem az eddig jól működő hálózati kapcsolatot.
Mit lenne érdemes megnézni és mit lenne érdemes állítani?
Ez az első ilyen jellegű projektem szóval elég láma vagyok. Annak ellenére hogy az UBUNTU doksikat olvasgattam.
Előre köszi!
lakisoft
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest