Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Google Pixel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
"en windowmakert hasznalok, gyors mint az olajozott villam"
Egyszer kipróbáltam a windowmakert és tetszett is, talán használnám is, de sajnos nincs benne "system tray". Ez amiatt rossz, mert ha pl. bezárok egy amarok-ot, vagy kopete-t, akkor nem becsukódik, hanem a system tray be kerül, ahonnan viszont wm használatakor nem tudom visszahozni.
Persze ha odafigyelnék és nem a bezárásra kikkelnék, hanem a kicsinyítésre - amikor olyan kis négyzetbe leteszi
- az jó lenne, de néha úgy is eltévesztem.
A másik megoldás, hogy nem használok system t-t igénylő appokat.
Erre tudsz vmi jobb megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- az jó lenne, de néha úgy is eltévesztem.