- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Magisk
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
köszi szépen az infókat. Amúgy egy kis cég, BP-n van a szerver én meg Nyh-n. de nekem kell felmennem, mert ott a kisvárosban nem találtak senkit, hiába mondtam, hogy a Linux tőlem messze áll, nah mind1.
azért van a probléma, hogy megoldjam ;)
amúgy abszolút nem degradáció hanem igazság, szóval tudom amatőr kérdések, meg nézek tutorialokat, de mivel ráadásul fontos! adatokról van szó, nem szívesen cseszném el

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest