- Apple Watch
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Csak félig passzol ide a kérdésem, de úgy döntöttem mégis megpróbálkozom vele, mert itt elég rutinos emberkék vannak, akik biztos tapasztaltabbak a témában nálam.
Szeretnék egy olyan egyszerű kis HTML webes felületet készíteni, amin keresztül mondjuk egy felhasználó (Debianról van szó) a hozzá rendelt alkalmazást tudja leállítani és újraindítani/indítani. A fejemben összeállt a dolog, tudom a parancsokat és hogy mire kattintva mit kellene "meghívni" csak a PHP-hoz nem értek ilyen szinten sajnos és azt sem tudom, hogy hogyan tudok parancsokat közvetíteni a szervernek ilyen módon. Olvastam, hogy a php exec() erre szolgálna, de ez viszont tiltva van, érthető okokból.
Ha valaki tudna adni egy érthetően leírt, megfogalmazott magyarázó linket (angol is jó) vagy tanácsot, hogy hogyan tudnám ezt legegyszerűbben kivitelezni azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egér probléma
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali médialejátszót?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest