Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Én olyankor külön könyvtárba szoktam tenni és legyalulom a könyvtárat, ha már nem kell. Vagy az összetartozó csomagokat szoktam egy könyvtárba tenni.
Utána elég a linkernek megmondani, hogy ott is van .so, nem feltétlenül kell linkelgetni. A rá épülő programok fordításakor meg megmondom, hogy ott is vannak headerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest