- Magisk
- Yettel topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- iOS alkalmazások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
Én olyankor külön könyvtárba szoktam tenni és legyalulom a könyvtárat, ha már nem kell. Vagy az összetartozó csomagokat szoktam egy könyvtárba tenni.
Utána elég a linkernek megmondani, hogy ott is van .so, nem feltétlenül kell linkelgetni. A rá épülő programok fordításakor meg megmondom, hogy ott is vannak headerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NBA és kosárlabda topic
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Magisk
- Windows 11
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest