- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Már másodszor állok neki FinePrinthez hasonló eredménnyel nyomtatni Linux alól, de még mindig valami nem klapfol...
...vagyis psnup -2 befile kifile elvileg megcsinálja a .ps filet, amit nyomtatni tudnék.
Meg is tudom tekinteni, teljesen tökéletesnek látszik KGhostview-val (1.kép).
Ellenben, ha ezt kinyomtatom, esetleg ps2pdf-fel átalakítom, egyaránt elcsúszik a lap széle és lelógnak róla a feliratok (2. kép).Mi lehet ennek a megoldása?
Pedig nézegettem a psbook-ot is pl. (ehhez Win alá saját megoldást kellett készítenem FinePrinthez) és egész jó lenne az eredmény, ha nem akarná mindig más méretben nyomtatni az anyagot... próbáltam variálni a papírméretet, de alapvetően törekedtem mindenütt A4-et megadni.
Ennek ellenére a nyomtató (lézer) kiírta, hogy letter formátumot szeretne nyomtatni. Ezt különösen furcsának találom.
A kezdeti .ps filet úgy állítottam elő, hogy a fileba nyomtatást választottam... HP LaserJet III a nyomtató, itt is A4 volt megadva.
Mi lehet a gond?
Fórumon írt más is ugyanerről a jelenségről, de megoldást nem találtam... A psnup előtti filet minden további nélkül nyomtatni ill. pdf-fé tudom alakítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest