- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- One mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Már másodszor állok neki FinePrinthez hasonló eredménnyel nyomtatni Linux alól, de még mindig valami nem klapfol...
...vagyis psnup -2 befile kifile elvileg megcsinálja a .ps filet, amit nyomtatni tudnék.
Meg is tudom tekinteni, teljesen tökéletesnek látszik KGhostview-val (1.kép).
Ellenben, ha ezt kinyomtatom, esetleg ps2pdf-fel átalakítom, egyaránt elcsúszik a lap széle és lelógnak róla a feliratok (2. kép).Mi lehet ennek a megoldása?
Pedig nézegettem a psbook-ot is pl. (ehhez Win alá saját megoldást kellett készítenem FinePrinthez) és egész jó lenne az eredmény, ha nem akarná mindig más méretben nyomtatni az anyagot... próbáltam variálni a papírméretet, de alapvetően törekedtem mindenütt A4-et megadni.
Ennek ellenére a nyomtató (lézer) kiírta, hogy letter formátumot szeretne nyomtatni. Ezt különösen furcsának találom.
A kezdeti .ps filet úgy állítottam elő, hogy a fileba nyomtatást választottam... HP LaserJet III a nyomtató, itt is A4 volt megadva.
Mi lehet a gond?
Fórumon írt más is ugyanerről a jelenségről, de megoldást nem találtam... A psnup előtti filet minden további nélkül nyomtatni ill. pdf-fé tudom alakítani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- LEGO klub
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Diablo IV
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest