- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
üdv!
több dolog aktuális megoldandó:
a gdesklets-et lecseréltem a screenlets nevű cucc-ra, szebbek a dolgai és talán nagyobb a választék is.. repo-ból telepítve
a problem az, hogy induláskor csak a démon+tálcaikon mennek, de az appletek nem.. ha kézzel előhalászom őket, akkor jönnek..de ez így nem frankó..a munkamenetek aktuális mentése trükk nem jött be, hiába futó appletek alatt csináltam..
az automatikusan induló progik között ott van a "screenlets daemon" és ki is van pipálva..
érdekes hogy screenlets ablakában az "autostart" at login pipálható rész teljesen inaktív..
megj. compiz használatban van, nem tudom ez bekavarhat-e?hibernáció:
van egy ilyen modul ami pöcögteti a hangot: snd_hda_intel , hibernációból visszajött rendszerben is benne van, azonban a hang meg se nyekken..
modprobe és alsa-utils force-reload sem segít, csak a restart.. a hibernáció lelki világáról nem sokat tudok, csak hogy a mem tartalmát diskre dobja, de közben mi történhet a modullal amitől meghal?rendszer: 2.6.24-16-server i686 GNU/Linux / "buguntu" 8.04 /gnome
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megj. compiz használatban van, nem tudom ez bekavarhat-e?