- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a 4gb-ból nekem is csak 3,5-öt lát... na és? az eddigi 127 nap alatt nem bírta ezt se belakni, pedig 4x100%-on megy, swap nélkül.
de ha ki akarod próbálni, akkor pl. az ubuntut ajánlom. a 7.10 nem tudom, hogy 32-bites verzióban alapból látja-e mind a 4gb-ot, a 64-bites valszeg már igen (legfeljebb tévedek
)kernelfordítással rá lehet venni... az más kérdés, hogy kezdőknek első lépésban nem nagyon ajánlanám (bár én is azzal kezdtem, csak akkor még 200MHz-es gépem volt 32MB rammal... és 2.0.35-ös kernel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűnyíró topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)