Hirdetés
- Nem lesz idén iPhone 18
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
Tudom, hogy a probléma már felmerült párszor, de most hirtelen én sem tudom, melyik kliens melyik felülettel képes erre, viszont tudok javasolni egy áthidaló megoldást:
Állítsd be, hogy a servert el tudd érni ssh-n keresztül.
Indítsd el az rtorrentet (talán a legnagyobb tudású karakteres kliens) screenből.Innentől már csatlakozhatsz másik gépről ssh-n keresztül a serverhez. Beírod, hogy screen -x <screen_neve_tab_billentyu_segit>, és tadaaaaaa.

Szerk: Javaslom alaposan áttanulmányozni a Screen és az Rtorrent man-ját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest