Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android Autót minden mobilra!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Sziasztok!
Bár mostanában nem nagyon fórumoztam, de ne felejtsétek el, hogy ti is voltatok kezdők. És nektek is voltak hülya kérdéseitek.
Nekem is. 
De tény, Linuxhoz csak az kezdjen, akinek van türelme. Nem mindíg megy az úgy, hogy : de jó proram felteszem, hol az install.exe. Ja az nincs. Szóval sok türelem kell hozzá, olvasgatás, (főleg neten, fórumokon, Google barát segítségével) , de megéri, mert meghálálja.
Nekem könnyű, mert már nem nagyon játszom, ha meg mégis rámjön, akkor ott a Crack Attac, és hasonló hívságok, ha nagyon elborúlok, akkor a HOMM3 megvan liuxra is.
Tehát ha játszani akarsz, akkor maradj a Window$ aktuális verzióinál, mert a legújjabb, legszebb játékok biztos, hogy az alatt fogank futni. Esetleg PS, XBox,stb.
DE! Ha szeretnél egy stabil, jól használható, jól forormálható oprendszert, és nem vagy lusta, akkor válaszd valamelyik Linux distrib-et. Egy jó tanács: lehetőleg ne a Debian-nal kezd!
UBUNTU, SUSE, MANDRIVA, UHU ezekkel el lehet kezdeni. Az utóbbit főleg azért javaslom, mert teljes magyar nyelvű dokunmentáció elérhető hozzá.Egy kis kontraszt kedvcsinálónak: [Aero vs xgl/Beryl]
Vladi megnéztem én is (http://www.zegeniestudios.net/ldc/) nekem ajánlott 4 distrib-et is!
Üdv
jFox
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Alkoholista nevelde
- Proxmox VE
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem is.