- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Sziasztok!
Bár mostanában nem nagyon fórumoztam, de ne felejtsétek el, hogy ti is voltatok kezdők. És nektek is voltak hülya kérdéseitek.
Nekem is. 
De tény, Linuxhoz csak az kezdjen, akinek van türelme. Nem mindíg megy az úgy, hogy : de jó proram felteszem, hol az install.exe. Ja az nincs. Szóval sok türelem kell hozzá, olvasgatás, (főleg neten, fórumokon, Google barát segítségével) , de megéri, mert meghálálja.
Nekem könnyű, mert már nem nagyon játszom, ha meg mégis rámjön, akkor ott a Crack Attac, és hasonló hívságok, ha nagyon elborúlok, akkor a HOMM3 megvan liuxra is.
Tehát ha játszani akarsz, akkor maradj a Window$ aktuális verzióinál, mert a legújjabb, legszebb játékok biztos, hogy az alatt fogank futni. Esetleg PS, XBox,stb.
DE! Ha szeretnél egy stabil, jól használható, jól forormálható oprendszert, és nem vagy lusta, akkor válaszd valamelyik Linux distrib-et. Egy jó tanács: lehetőleg ne a Debian-nal kezd!
UBUNTU, SUSE, MANDRIVA, UHU ezekkel el lehet kezdeni. Az utóbbit főleg azért javaslom, mert teljes magyar nyelvű dokunmentáció elérhető hozzá.Egy kis kontraszt kedvcsinálónak: [Aero vs xgl/Beryl]
Vladi megnéztem én is (http://www.zegeniestudios.net/ldc/) nekem ajánlott 4 distrib-et is!
Üdv
jFox
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is.