Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csini téma!

Andika szépen megtanul linuxozni, és max. wine alatt szaladgál a csicsamail, meg a többi!
Ha problémás lesz, akkor laptop.
Ezt most eldöntöttem. A linux hekkelése még odébb lesz nekem, mert még kezdő vagyok, de sztem hamar belejövök.
Igen, a bölcsész csajoknál nincs sok rosszabb, de van egy-két Kandós hölgy, aki helyett inkább a bölcsészeket választanám. (Uhh, az oldalam, valaki lesi, mit írok...
)
No, köszi a sok segítséget, majd jövök, ha felment a süsü (asszem, az hamarabb lent lesz.).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Windows 11
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest