- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
én régebben használtam, de a gnu awk-ban annyi hiba volt, hogy egy idő után leszoktam róla. azóta megtanultam mindent bashban, amit eddig awk-ban írtam.
meg debianon sose tudhatod, hogy mawk, nawk vagy gawk van felrakva, aztán csak vakaródzás van, hogy valami miért nem működik.
ez persze nem zárja ki azt, hogy mondjuk akár video kazetta kölcsönzés nyilvántartást vagy internet szolgáltató adminisztrációt is megcsináljon benne az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest