Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
én régebben használtam, de a gnu awk-ban annyi hiba volt, hogy egy idő után leszoktam róla. azóta megtanultam mindent bashban, amit eddig awk-ban írtam.
meg debianon sose tudhatod, hogy mawk, nawk vagy gawk van felrakva, aztán csak vakaródzás van, hogy valami miért nem működik.
ez persze nem zárja ki azt, hogy mondjuk akár video kazetta kölcsönzés nyilvántartást vagy internet szolgáltató adminisztrációt is megcsináljon benne az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Fotók, videók mobillal
- Energiaital topic
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest