- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
Lehet, hogy amatör kérdés, de soha nem elég ismételni.
Következőt szeretném kérdezni, letöltök egy tar.gz2 tömörített csomagot, amelyet ki kellene csomagolni és a benne lévő állományokat egy program bizonyos könyvtárába kell bemásolni ( ~/stardict/dir ), ezt, hogy kell megoldani. Egyéb iránt a becsomagolt fájl egy szótár program angol-magyar és magyar-angol fájljai. Mindezt debianba és ubuntuba kellene végrehajtanom, de megmondom az őszintét ilyet még nem csináltam.
Olvastam a tar zxvf .....gz.2, dolgokat de még nem csináltam soha ezért kérném a segítségeteket, ha lehet.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- MSI Thin GF63 i5 / 16GB / RTX 3050Ti / 144Hz OLCSÓ GAMER!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest