- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
az első linken egy kedvenc ... ''WLAN: IEEE 802.11a/b/g'', na ettől lesz a linux user laptop vásárló sokkal okosabb ...
http://www.linux-laptop.net/ - itt van egy csomó leírás hogy mi meg hogy; hátha a kereskedő által kínált cuccoknak, plusz az igényeidnek, valamint az linken található laptopok halmazának van egy legalább egy elemű mettszete
én acer-ről tudok nyilatkozni, szerintem ára ellenére masszív, és jókis gép, viszont az invilink feliratú cuccok kerülendőek, mert abban van a broadcom szutyok, egy belépő full intel centrino platform-os laptop maximális rammal, szerintem ez lehet az ideális választás linux alá
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én acer-ről tudok nyilatkozni, szerintem ára ellenére masszív, és jókis gép, viszont az invilink feliratú cuccok kerülendőek, mert abban van a broadcom szutyok, egy belépő full intel centrino platform-os laptop maximális rammal, szerintem ez lehet az ideális választás linux alá