- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
Sziasztok Linux guruk!
Kb. egy hónapja használok linuxot, lassan minden szükséges dolgot tudtam ''portolni'' linux alá amire szükségem van, de a filmnézéssel TV-n még van egy kis problémám.
A Tv-t csak filmnézésre használom mplayerrel, ha twinview-t használok, akkor teljesképernyős módban az mplayer akkorára nagyítja a képet ami pont megfelel a TV méretének. (monitor: 1280x1024, TV: 1024x768), de ilyenkor a gépen mást nem lehet csinálni.
Nekem valami olyasmire lenne szükségem mint win alatt a színház mód.
Eddig ezzel kapcsolatban ezt találtam:
[link] utolsó hozzászólás
[link] ugyanaz ugyanattól.
Probálkoztam vele de így az asztalom széles lett és belevette a tv-t is, a beryl meg hülyét kapott..
Meg lehet oldani hogy 2 független képernyőm legyen de az asztal csak monitor méretű legyen, a tv-t úgyis csak filmnézésre használom.
Még egy dolog, ha nem 4:3-as fimet nézek, jó lenne ha a feliratot nem csak a képre tudná kirakni, hanem 4:3-as képterület aljára amennyire csak lehet.
Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Reklámblokkolók topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tálcán kínálja a legkisebb Arrow Lake-S modelljét az Intel
- OLED TV topic
- YouTube
- Milyen széket vegyek?
- Képregény topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest