Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lenry, Rhino666: Sajnos én nem vagyok linux szakértő, kár volt ide írnom. Hát hogy a fenébe tudnám én az efi könyvtár tartalmát megadni, meg minek is. Ez egy új Debian linux. Gondoljátok, hogy nekem mást csinál mint másoknak? Nézzétek meg a saját gépeteken.
Elnézést, hogy ide írtam!
Ezt az új Debiant elrontották. Visszatérek a korábbihoz, ami még nem csinálta ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest