-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az én problémám? Honnan veszed ezt? Tedd fel és próbáld ki. Egyből tiéd (is) lesz a probléma.
Nézd, az én gépem nem kisérleti gép. Plusz nem is értek a linuxhoz mélységében. Miért az én gépe(im)en kellene megoldani a problémát?
Én azt hittem, hogy ismeritek ezt a problémát ti is és vagy azt mondjátok, hogy ezt és ezt kell csinálni, vagy azt, hogy majd a disztribúció megoldja egyszer.
Egyébként a Perplexity mi-t kérdeztem. Azzal kezdte, hogy "ismert probléma" de amit megoldásokat adott rá, egyik sem működött (vagy én csináltam rosszul). Azt hittem ti majd adtok rá jó megoldást. Tévedtem. -
törölt tag
Lenry, Rhino666: Sajnos én nem vagyok linux szakértő, kár volt ide írnom. Hát hogy a fenébe tudnám én az efi könyvtár tartalmát megadni, meg minek is. Ez egy új Debian linux. Gondoljátok, hogy nekem mást csinál mint másoknak? Nézzétek meg a saját gépeteken.
Elnézést, hogy ide írtam!
Ezt az új Debiant elrontották. Visszatérek a korábbihoz, ami még nem csinálta ezt.
-
törölt tag
Szevasztok!
Felraktam a Debian 12.10 Xfce-t egy laptop kártyaolvasójába helyezett sd-kártyára. Tökéletesen működik. Ha viszont ezt a kártyát egy USB-s kártyaolvasóba teszem, akkor nem bootol be. Eddig más linux rendszerek ezt nem csinálták. Tudtok rá valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged