-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#36299904 #34826 üzenetére
Miért az én gépe(im)en kellene megoldani a problémát
mert neked van rá szükséged, hogy működjön. de ezek szerint annyira mégsincs
Én azt hittem, hogy ismeritek ezt a problémát
miért kéne ismernünk? nem gyakori scenario, hogy SD kártyáról akarna bárki op.rendszert futtatni, mert baromi lassú lesz és a kártya is gyorsan tönkremegy.
ettől függetlenül segítettünk volna, ha hajlandó lettél volna válaszolni a kérdéseinkre, de ha nem, hát nem. majd megoldod, ahogy akarod.
-
-
vargalex
félisten
válasz
#36299904 #34826 üzenetére
Ezek elég erős szavak főleg egy újonctól. A kolléga szépen megkérdezte, hogy hol áll meg a boot, hogyan vannak felvéve az fstab-ba a partíciók. Utóbbi okozhat problémát, ha eszköz névvel hivatkozik rá, hiszen a kártyaolvasóba helyezett kártya ezközneve más lesz, mint egy USB-s olvasóba helyezett kártyáé.
Amíg ezekre nem válaszolsz, nagy valószínűség szerint senki nem tud segíteni, mert szerintem itt igen kevés ember futtatja SD kártyáról a rendszerét x86 esetén...Azt pedig nem várhatod el senkitől, hogy csak miattad tegyen fel egy rendszert és próbálja ki. Mi lenne, ha valaki megtenné és mondjuk nála működik? Elfogadod a választ úgy, hogy ugyan úgy nem lennél semmivel előrébb?
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged