- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lubuntu 24.04 LTS-en kijött a napokban a 6.8.0-38 kernel, most frissítettem de elakadt vele a boot, azt írta hardver hibák vannak a tárhelynek használt hdd-men és nem is tudta felcsatolni az egy szem Ext-4 partíciót, de még egy reboot parancsot sem tudtam végrehajtani recovery konzolból mert rögtön írogatta ki a hibaüzeneteket.
Az egyel korábbi -36 kernellel be tudtam bootolni, eltávolítottam az újat, majd futtattam hibakeresést ami helyre is állított egy csomó hibát azon a partíción és most újra működik a gép.
A gép egy régi AMD-s gép, de eddig az összes Uborka kernel járt rajta a 4. valamitől kezdve, semmi ilyen gondja nem volt soha és a hdd smart adatai sem mutatnak hibát.Próbáltam rákeresni erre a problémára a kernel kapcsán, de nem találtam semmi relevánst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Milyen TV-t vegyek?
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest