Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Garmin topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
válasz
f_sanyee
üzenetére
Ahogy írja itt a kolléga, a Clear Linux az egy másik cucc.
A bootolás mindegy, úgyis ritkán indítom újra a gépet, kb. havonta egyszer. Csak meglepődtem, hogy ilyen gyorsan bebootolt, ilyet még nem láttam. 8 másodperc alatt ott volt előttem a Gnome...
Az, hogy melyik DE melyik gépen hogyan fut, szerintem eléggé változó, géptől és disztrótól is függ. A múlt héten feldobtam erre a gépre egy KDE-t, azt hittem, szaladni fog, mint villám. Ehhez képest lassabb volt, mint a Gnome. Igaz, ez egy régi HP masina, nem igazán mérvadó a teljesítménye, de akkor is fura volt.
Mondjuk az utóbbi időben a Gnome is belehúzott, ez a gép, amiről most írok, egy i5-2320-as Fujitsu brand gép, 8 GB RAM-mal, Samsung EVO SSD-vel, és teljesen jól fut rajta a Gnome. Ezen persze a KDE is hasít.Aztán a napokban Cinnamont használtam azon a HP-n, azt leszámítva, hogy a grafika kissé akadozós, semmi gond vele. Nyilván egy XFCE-vel, amiben még animációk sincsenek, villámgyors lenne (már ahhoz képest, hogy HDD van benne).
Végül ma délután OpenSuse Tumbleweed-et telepítettem rá, Gnome-mal, de majd teszek egy próbát KDE-vel is, hátha OpenSuse alatt gyorsabb lesz, mint Fedora alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest