- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
f_sanyee #33834 üzenetére
Ahogy írja itt a kolléga, a Clear Linux az egy másik cucc.
A bootolás mindegy, úgyis ritkán indítom újra a gépet, kb. havonta egyszer. Csak meglepődtem, hogy ilyen gyorsan bebootolt, ilyet még nem láttam. 8 másodperc alatt ott volt előttem a Gnome...
Az, hogy melyik DE melyik gépen hogyan fut, szerintem eléggé változó, géptől és disztrótól is függ. A múlt héten feldobtam erre a gépre egy KDE-t, azt hittem, szaladni fog, mint villám. Ehhez képest lassabb volt, mint a Gnome. Igaz, ez egy régi HP masina, nem igazán mérvadó a teljesítménye, de akkor is fura volt.
Mondjuk az utóbbi időben a Gnome is belehúzott, ez a gép, amiről most írok, egy i5-2320-as Fujitsu brand gép, 8 GB RAM-mal, Samsung EVO SSD-vel, és teljesen jól fut rajta a Gnome. Ezen persze a KDE is hasít.Aztán a napokban Cinnamont használtam azon a HP-n, azt leszámítva, hogy a grafika kissé akadozós, semmi gond vele. Nyilván egy XFCE-vel, amiben még animációk sincsenek, villámgyors lenne (már ahhoz képest, hogy HDD van benne).
Végül ma délután OpenSuse Tumbleweed-et telepítettem rá, Gnome-mal, de majd teszek egy próbát KDE-vel is, hátha OpenSuse alatt gyorsabb lesz, mint Fedora alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest