- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubuntu 20.04 szerveren szeretnék Node-Red-et használni.
Először telepítettem a disztribúcióban található nodejs-t. Ezen futott a node-red, de már nem volt hajlandó bizonyos kiegészítőket felrakni. Régi volt a nodejs.
Utána nvm-mel feltettem a legfrissebb LTS-t (v18.17.1). Innentől kezdve nem indul el a node-red a saját felhasználómmal:~$ /usr/local/bin/node-red/usr/bin/env: ‘node’: No such file or directory
A systemd scriptben benne van a felhasználóm# non-root user to run asWorkingDirectory=/user/User=userGroup=user
A hiba:ExecStart=/usr/local/bin/node-red (code=exited, status=127)
Nagyon elkavarodtam. Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest