- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
válasz
bambano #3317 üzenetére
Ami alapján elkezdtem beállítani a postfixet:
http://www.howtoforge.com/perfect_setup_debian_sarge_p3
E szerint nem a szolgáltató smtp szerverét kellene használnia, nem? A szolgáltató egyébként a dmcc, a gépem neve alpha, így amikor ezt kellett kitölteni, az alpha.dmcc.hu-t írtam be. Gyakorlatilag a leírtakat követtem, értelemszerűen.
/etc/hostname: alpha.dmcc.hu
/etc/hosts:
127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
192.168.2.100 alpha.dmcc.hu alpha //router mögött van a gép
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest